Scudo Sports

Maşa

Murat bey bilmiyorum dikkat etinizmi ama size soruyorum yukarıdaki mesajında (bildiğim kadariyla rockshox sun çoğu modeli 120mm ne gibi zararlar gelebilir ) ben kesinlikle al kendim kulaniyorum kurulmaz felan diye de tasfiye etmedim şahsen orda sizi bilgili gördüm size sordum.

Scudo

Alintiniza bir sey yazmamisiniz. Ne demek istediginizi anlamadim.

Kusura bakmayin mobilden giriyorumda alıntı yapmadan yazım 1 sn

@Murat Cömez
Murat abi yazmis devamini oku de

@DincerZ

Merhaba. Yorumları okudum ve tarafsız olarak maşa tavsiyesinde bulunduğunuzu gördüm. Yada yazdıklarınız o anlama çıkıyor. Ben daha 2 hafta önce RockShox Tora SL 80mm - 100mm olan maşamı bir arkadaşa sattım. istendiğinde 80mm de kullanılabiliyor..

Sevgili @Murat Cömez abi yorumlarında çok doğru noktalara değiniyorsun. Teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
murat abi bu arada saygizizlik olarak algılama görüşlerimi bildirdim sadece kusura bakmayın

Sonuc olarak almami oneriyomusunuz :)

Uyum sorunu olacagi icinmi o zaman 300 tlye torayimi aliyim o 100 mm

@ahmetkya

Ucuz maşaları alıp performans sorunu yaşamanızın bir anlamı yok bence. Bütçenizi biraz daha artırıp tekrar düşünün derim..

@SerkanH
Acikcasi bi fox alacak kadar param yok bu fiyata sifir alacam nerdeyse acikcasi bi epicondan iyidir diye dusundum

@ahmetkya

Oseviyedekimaşalargenelliklehepaynıkalitededirreconolsaydıbelkibirkalitedahaüstseviyeolurdu.

@SerkanH
adamla konustum usta ayarlayibilir belki 100 mmye dedi.Bi sorun olursa iade edersin dedi reconu alacam hetalde

Eger 100mm'e travel yaparsa reconu al derim.

O fiyata RST'nin orta seviye havalı maşalarını da alabilirsin sanırım. Tabi kalitesi, sağlamlığı nedir orasını bilen arkadaşlar yazıversin...

Recon alicam heralde yardimci olan tum arkadaslara tesekkurler

Her ne kadar alacağınız maşayı yazsanız da ben yine de yorumumu aktarmak istiyorum. Ben de yakın zamanda giriş seviyesi havalı bir maşa aldım. Sıfır olarak.
Epicon maşaları ne kadar arasam da bulamadım. Sıfırını bırakın, ikinci eli bile zaman zaman bulunmaz oluyor. Bulununca da sakat olabiliyor.
Ben sıfır olarak Sr suntour raidon 100mm havalı aldım. Ve şimdilik memnunum. 400 tl ye rebound ayarlı. Tavsiye ederim. Tora ve recon hakkında bir bilgim yok.

@Murat T.
Acikcasi bende hem epiconu bulamamam hemde biraz "rockshox"oldugu icin allcam acikcasi

Hocam yazın başında benim de maşa değiştirme düşüncem vardı ve yanlış hatırlamıyorsam epiconun son 2 ürünü vardı erdoğanlarda. Ondan sonra yanlış hatırlamıyorsam bir iki muhabbet duymuştum arkadaşlardan. ' Son maşayı ben aldım ' gibisinden. Şuan incelediğimde de epixon diye bir model var. Neyse, axon ve rst rapid diye iki model daha var. Onlara da bir bak derim.

@eozalp1914
Ben rockshox reconu alacam heralde hem.fiyatin hemde izledigim videolar.Genede bi bakiyim

Geri