Scudo Sports

maşa teker aralığı

Tepki
15
maşam disk uyumlu olunca birde disk fren deniyim dedim disk seti taktırdım ama sonradan farkettim ki ön teker sola daha yakın diskin olduğu tarafa biraz garipsedim döndüm geri disk böledir dedi böle kullanılır dedi şaşırdım gerçekten öyle mi yoksa kerizlendik mi birde çok sert sıkılmıyor nerdeyse

Scudo
yardım edecek yokmu bisiketim resmen sola çekiyor eskiden su gibi akan biskletim simdi pedal cevirmeden gitmiyor nerdeye ve beni çok yoruyor yardım edin lütfen gzel ayar yapmam lazım

disk sıkışmış resmen ve teker bariz solda freni de çıkaramıyorum bi daha takamam diye

Merhaba yeni katıldım foruma. Kron xc150 bisikletim var. Ön teker maşanın soluna çok daha yakın bariz şekilde. Hiçbir sıkıntısı yok sadece teker sol tarafta çarpık gibi duruyor. Bisikleti alalı daha 1 ay oldu ve 1. Haftada böyle idi. Sanırsam aldığım hali bu şekilde idi. Bu bir sıkıntı yaratır mı yardımcı olursanız sevinirim.

20230715_020440.jpg20230715_020447.jpg
20230715_020453.jpg

Merhaba yeni katıldım foruma. Kron xc150 bisikletim var. Ön teker maşanın soluna çok daha yakın bariz şekilde. Hiçbir sıkıntısı yok sadece teker sol tarafta çarpık gibi duruyor. Bisikleti alalı daha 1 ay oldu ve 1. Haftada böyle idi. Sanırsam aldığım hali bu şekilde idi. Bu bir sıkıntı yaratır mı yardımcı olursanız sevinirim.

306999 dosyayı görüntüle307000 dosyayı görüntüle
307001 dosyayı görüntüle
Bunun hakkinda facebookda yazmistik ve sana ne yapacagini, jantmi yoksa masami diye nasil deneyecegini söylemistim.
Yalniz bisikleti alali 1 hafta oldugunu bilmiyordum, 1 haftalik bir bisikletin garantisi yokmu, götür aldigin yere tamir etsinler.

306999 dosyayı görüntüle307000 dosyayı görüntüle
307001 dosyayı görüntüle

Çok bariz hatalı bir bisiklet , aldığınız yere durumu söyleyin, değiştirmek zorundalar. Keşke ilk alırken dikkat etseydin, o heyecanla fark etmedin muhtemelen.

Geri