bence en yakın esse şubesine gidip uzun düz bir maşa alın ayrıca molalarda mangalda da kullanabilirsiniz. şaka bir yana forumda zel yapım maşa yapan bi abimiz var eğer istersen uygun fiyata sana da üretebilir ismi @mariokaldato ayrıntılı bilgi için @Yusuf !!WOW!! a başvurabilirsiniz
@cagrigencol
Swingshockumu MTB ve fixie de mi kullandiniz? Ve MTB de swingshockmu mükemmel keyif verdi size?
Bir sorum daha olacakti size, Swindshocku hangi Vintage kadro da kullandiniz?
Gercekten bu sorularima cevap verirseniz memnun olurum.
@Murat Cömez mtb yi sadece sağlamlık açısından tercih etmiş ve şehir içi için daha iyi olacağını düşünerek swing shock takmıştım. Bahsettiğim vintage karda pinarello colnago vs nin eski değil neovintage diyebileceğimiz nispeten yeni seri bisikletleri oldu. Zaten eskilerde kadro geometrisi uymaz zaten swing shock un lansman fixie üzerinden yapıldı murat bey sevdim ve taktım sonra da memnun kaldım. Sonuçta bu da benim görüşüm
@Yusuf !!WOW!! Fox almıştı arkadaşım hangi model bilmiyorum ama üst seviye oldupunu söylemişti tabi ben ekonomik olsun hafif olsun vs diyerek swing shock almış takmıştım. Yoksa ne maşalar var
@cagrigencol
Anladim, benim bildigim mtb 26" olur, 28" bir masayi takarak nasil memnun kaldiniz? Sadece bilgi amacli ögrenmek istiyorum, cünkü swing shock ile baya bi tercübeniz var gibi geldi bana ve bizlerede biraz bilgi vermis olursunuz. Yani ögrenmek istedigim 26" bir bisiklete 28" masa takila biliyormu.
Mesela bunlar birer neo Vintage kadrolar ve vintage benzeterek yeni imalat edilmis bir kadro, aynizamanda vintage dizayninikayip etmemek icin yine 1" furj takimi kullanilmis. siz 1"e 1 1/8" saft borusunu nasil taktiniz.
Murat bey 26 27.5 28 ve 29 seçeneklerinin olduğu bir yıldayız. Örneğin benim stock maşalı bir 26 salcanom ve yine stock maşalı bir 27.5 salcanom vardı ki 27.5 i sonradan sattım şimdi 26 var. Yani sadece 26 diye bir seçenek yok. İkincisi ucuz bir maşa arayışındaydım swing shock u gördüm. Aldım ve bisikletçiye gittim. O da taktı. eklenti yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum. Baya bir tecrübem var demek yanlış olur parçaların takılışı kullanılışı montajı vs gibi şeylerden gerçekten fazla anlamam. Hatta ingiliz ve italyan bottom bracket ayrımını bile dün öğrendim aldığım ürünler elimde patladı zaten yeni toplayacağım bisikletin de parçaları için sıkça foruma ve yazılarınıza başvuruyorum. Daha düne kadar campagnolo kolların shimano attırıcıyı çalıştırabileceğini sanıyordum örneğin saygılarımla