Scudo Sports

Maşa kilidi artık çalışmıyor.

@Uçmakdereli

arkadaşlar merhaba, benim bushalat koptu yenisini takacağım ama o küçük metalin içinde kırık olan halat çıkmıyor, hiç bi vidalama sistemi de bulamadım. bilgisi olan varmı?

Scudo
İyi akşamlar arkadaşlar , bugün dışarıdayken maşayı düz yolda giderken performans amaçlı kilitlemek istedim ancak kilitleme aparatını çevirmek istediğimde boşta dönüyor normalde belli bir açı kadar kilitlenip açılıyorken şimdi çevirdiğimde tam tur atacak şekilde ve boşta dönüyor. Servis (Erzurum merkezde) pek hoşuma gitmedi bugün bu sorunla karşılaşmadan önce bisikleti aktarıcı ayarı yapmaya servise götürmüştüm pek hoşuma gitmedi servis kendim halledebileceğim bir sorunmudur ?
Bisiklet corelli snoop 5

@eypcn.ytmz alt sınıf maşaları kilitlemek ve açmak için, amortisör üzerinde yük olmaması lazım. Yani bisikletten inerek kilitlemek ve açmak gerekiyor. Kimi zaman can sıkıcı olan bu durumda, hızlıca bisiklet üzerindeyken kapama yapmak istendiğinde kilit mekanizması kırılıyor. Sizinde muhtemelen amortisör kilit mekanizması kırıldı.

Siz yapabilir misiniz, parçası temin ettikten sonra neden olmasın. Yanlız müdahale etmeden önce, araştırarak konuya vakıf olun, daha büyük sıkıntı çıkmasın.

@eypcn.ytmz alt sınıf maşaları kilitlemek ve açmak için, amortisör üzerinde yük olmaması lazım. Yani bisikletten inerek kilitlemek ve açmak gerekiyor. Kimi zaman can sıkıcı olan bu durumda, hızlıca bisiklet üzerindeyken kapama yapmak istendiğinde kilit mekanizması kırılıyor. Sizinde muhtemelen amortisör kilit mekanizması kırıldı.

Siz yapabilir misiniz, parçası temin ettikten sonra neden olmasın. Yanlız müdahale etmeden önce, araştırarak konuya vakıf olun, daha büyük sıkıntı çıkmasın.
Teşekkür ederim olmadı müsait bir zamanda burdaki diğer bir servise götürüp gösterteceğim. Garantiye girermi bilmiyorum ama sonuçta kullanıcı hatasından kaynaklanan pek bir durum yok maşayı kilitlemeye çalıştım ve elimde kaldı

Bende de sr-suntour masa var ve bende de sanirim basligi acan arkadastaki sorun var. Bi çözüm bilen var mi yoksa çözümü yok mu?
@Uçmakdereli ne oldu hocam hikayenin devaminda?

Bende de sr-suntour masa var ve bende de sanirim basligi acan arkadastaki sorun var. Bi çözüm bilen var mi yoksa çözümü yok mu?
Merhaba,

Masanin icinde bulunan silindir(piston) patlamis. Degismesi gerekir

Merhaba,

Masanin icinde bulunan silindir(piston) patlamis. Degismesi gerekir
Bu dediginiz parcayi bulabilir miyim? Bulundugum yerde 1-2 tane iyi tamirci var. Bugun birine gitme sansim oldu sadece masaaya bakti bunu aldigin firmaya geri yollaman gerekir burda kinse yapamaz bunu vs dedi. :d

Bu dediginiz parcayi bulabilir miyim? Bulundugum yerde 1-2 tane iyi tamirci var. Bugun birine gitme sansim oldu sadece masaaya bakti bunu aldigin firmaya geri yollaman gerekir burda kinse yapamaz bunu vs dedi. :d
Masanizin modelini internette ararsaniz muhtemelen karsisiniza cikar ancak cok ucuz degildir.

Bir ornegini linkte paylasiyorum.

(link)

Dogru silindiri aldiktan sonra elin yatkinsa kendin takabilirsin, cok da roket bilimi degil. Basit mekanik.

• Beğen
Tepkiler: imtarık
@Eshquia™ Çok güzelmis hocam :D aklimin bi kosesinde olacak bundan boyle :harika:

Geri