Scudo Sports

Maşa hakkında yardım

Scudo
@Ali İhsanSelam Ali bey;biisiklet sürtünmesi en az olan malzemerden alınmıştır;malzemeler tek tek paketlendiği için şuan çıkarmam zor olur:Baharaa doğru bisikleti birleştireceğim;amacım ise jantlara yapılan üç boyut sistem sayesinde bisiklet rüzgar sürtünmesinde sfıra indirmek;inşşallah bu umudum gerçekleşir

ooo umarım bu projelerini hayata gecirirsin ne diyelim artık bahara kadar bekleriz artık ama bir an önce toplamanı tavsiye ederim yazık olmasın güzelim malzemelere

• Beğen
Tepkiler: deniz çelik
Rock Shox Sid team dual air 2010 maşamın hem altında hem üstünde aynı bacakta 2 tane sibop var üsttekinden hava bastırdım ama alttakinin neye yaradığını bilmiyorum öğrenmek isterim bana yardımcı olurmusunuz

Dosyalar

• bf4c5218-a688-437b-8290-e61f53dbb4d7.jpg
    bf4c5218-a688-437b-8290-e61f53dbb4d7.jpg
    77,8 KB · Okunma: 40
  • ab0f0e72-abd9-4274-8f9d-7f48c8dcf1fc.jpg
    ab0f0e72-abd9-4274-8f9d-7f48c8dcf1fc.jpg
    49,2 KB · Okunma: 37
Bacağın alt kısmındaki sibop negatif hava basıncı ayarını yapmaya yarıyor. Genelde üstteki valfa kilonuza göre basılan hava basıncından 5-10 psi daha az basınçla hava basılır oraya.

Maşanızın ismindeki "Dual Air" tanımlaması da bundan ileri geliyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Aslında ben kaybetmedim 2. El aldım kaybolmuştu. Adam kron bayiinden 3 5 liraya alabilirsin dedi dert etmedim. Neyse kron bayisine gittim adam onda olmadığını, sipariş de edemeyeceğini söylüyor. Ne yapmalıyım? Şu anda maşa açık konumda. Yokuşta zorlanıyorum. Nasıl sipariş edebilirim nereye başvuracağım?

Up

Arkadaşlar lütfen yardım edin

@igocebe
Gercekten sorular gitdikce gariplesiyor, cok ama gercekten cok özür dileyerek soruyorum su yazdiginiz yaziyi siz baska biryerde görseniz siz nasil bir cevap verirdiniz.

- Tamam sen kayip etmedin alirken kayip olmus ama ney bu kayip olan?
- Kron bayisinde neyi sordunda siparisini veremiyorlar?
- Sana hangi konuda ne icin yardimci olabiliriz aciklama yaparsan cok iyi olur.

@Murat Cömez
Hocam ben yeni konu açmıştım başlığında yazılıydı buraya atınca eksik kalmış. Forumda da yeniyim zaten. Kayıp olan şey ön maşayı açıp kapamak döndürülen küçük plastik düğme. Ya da anahtar da denebilir belki bir şeyi açıp kapadığı için.
Yardımcı olabilecek arkadaşları konuya davet ediyorum.

@igocebe
Simdi net anlasildi ne sordugun, peki masanin markasi ve tam olarak modeli nedir? Bunlarida yazarsan ve üretim yilinida yazarsan yardimci olabiliriz. Ama Satin aldigin kisinin dedigi gibi öyle 3-5TL ye bulamasin kilit kolunu bunu pesin söyleyeyim. Tesadüfen birinde varsa cikma ve yardimci olmak isterse ucuz veya hediye olarak bulmak mümkün ama yenisi 3-5TL degil. Sen yinede masanin modelini markasini ve üretim yilini söyle belki ben yardimci olabilirim sana.

• Beğen
@Murat Cömez
Suntour SF-14 NVX DS / HLO

Bu 2017 model kron tx 500 maşası. Benimki de 2017 haziranda alınmış ama internetteki 2017modellere pek benzemiyor galiba 2016 model onu da bulamadım. Acaba silikon dökemez miyim oraya tutmaz mı onu?

Abovv internette bir baktım fiyatkar 6 7 8 pound yav. Hani 3 5 lira idi???

• Beğen
@igocebe
Sen en iyisi tam olarak orjinal parcanin fotografini at buraya.

(link)
galiba bunu almam lazım ama 46 lira :(
Benim bisikletteki nodelin ismi srsuntour ncx m9 imiş

Şu anda şöyle :

Sizce almalı mıyım bir de tam uyumlu olanı bulamadım kron servisine ne dersem sipariş ederler ki?

Dosyalar

• DSC_0095.JPG
    DSC_0095.JPG
    67,8 KB · Okunma: 14
Geri