Scudo Sports

Maşa borusu uzatmak

mustall165

Aktif Üye
Tepki
7
slm.orion ds me rock shox dart 3 maşa aldım.borusu 19.5 cm di.ancak boru çok kısa geliyor.spacersiz ucu ucuna tutuyor.sizce ekleme yapılabilir mi?3-4 cm uzatılması gerekir nasıl yapabilirim?yapamassın derseniz çiziksiz sadece lockout yağı konması gereken 80mmlik maşam 120 den satılıktır:D :D

Scudo
120 TL'den satıcak işte,şaft borusunu uzatamazsa.

@Önder Tarım

:D
Euro veya dolar olma ihtimaline karşı sormuştum

spacer kullanmadan takabilirsin. sorun çikabileceğini düşünüyorsan satman tek çare gibi duruyor.

@monstermania

Yok yav :) , sıfırı zaten ne kadarki dolar yada euro olsun.Değildir herhalde,gerçi dart 3'müş ama.

evet beyler teşekkür ederim bu acı verici cevaplarınız için:Dmaşanın keçeler fln sağlam.ancak lockout sisteminin yağı yok.poplock ludur.120 ytl dir:D

xcm+rock shox dart3+poplock la 100mm lik sağlam ve borusu uzun:Dbi maşayla takas edebilirim:Dfiyat farkında anlaşılır:Dadam akıllı maşa alalım dedim başıma gelene bak ya.19.5 cm boru kısa geliyor.kadro kaşınıyor bu aralar:D

Eğer satmak istiyorsan ikinci el bölümüne ilan aç takas yapmak istiyosanda takas bölümüne ilan aç işini daha kolay halletmiş olursun.

öncelikle merhaba ben dün maşa almıştım eski tip herşseyi oldu ama çok kısa nasıl uzatabilirim ? maşa borusunun çapı şuanki mtblerdeki gibi
IMG_20200318_111641.jpg

öncelikle merhaba ben dün maşa almıştım eski tip herşseyi oldu ama çok kısa nasıl uzatabilirim ? maşa borusunun çapı şuanki mtblerdeki gibi
221228 dosyayı görüntüle
seneler önce benzer durum yaşayıp yeni boru yaptırmıştım tornada , senelerce sorunsuz kullandım sonra sattım , şuan aynı problemi yine yaşıyorum , biri iç diş açıp yapıyor ama sağlam olacağını sanmıyorum , yine işinin erbabı iyi bir tornacı çözebilir

bu arada dikme diye bir aparat var ben ondan aldım deneyecem , iki ölçüde oluyor , uzamayı sağlıyor fakat boşluğu sağlamak için üstten gerdiriyorduk o nasıl olacak bakacam

(link)

alperen işe yaradı mı dikme boru

Geri