Scudo Sports

Maşa amortisörü ayarlanır mı

Tepki
1
Başlıkta yazdığım gibi bisikletlere bakıyorum hep sert maşa var üzerine çıkıp zıplasamda kaynak atılmış gibi milim kıpırdamıyo acaba bunun bi ayarı varmı çünkü amortisörlü maşa normal gibi sert oluyor ve işe yaramıyor aslında bi arkadaştakinde denedim olmadı ama diğerinde yağladım çok güzel oynamaya başlamıştı ama biraz bekleyince yağın janta aktığını gördük ve biraz daha binince gine kıpırdamaz oldu acaba bi ayarı falan var mı

Scudo
maşanın üzerinde çevirilecek mandallar vs. var ise ayarlanabilir.Eğer yoksa maşanın altına filan bakın,vida filan varsa maşayı söküp yayını değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum.

evet maşanın altında aşağı yukarı jantın bağlantı yerinin hizasına gelen yerde 8 yada 9 numara bi somun var iki tarafta da var acaba bunları gevşetsek olur mu

O vidalarla maşanın performansının alakası yok. Bu arada maşanızın marka modeli nedir?

20 liralık maşalar heralde kıpırdamaz ne bekliyorsun ki?

Sanırım maşanın sonuçta 15 sene oldu :) ayrıca o resimde görünen 45 tl lik maşa iyimidir hoşuma gitti de

Giriş seviyesi bir maşa. Pek performans beklenmez onlardan. Yaylı maşa alacaksanız Sr suntour XCR veya Rock Shox Dart serilerini seçebilirsiniz.

Geri