Scudo Sports

Maşa alt bacaği sr suntour

Tepki
2
İsim
Mesut KAŞIK
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar elimde sr suntour marka maşa var. Maşanın janta bağlandığı yer kırılmış ve gidon kilitlemesi çalışmıyor. Bunun değişimi mümkün fakat bana alt bacaktan gerekli. Eğer elinde fazladan olan var ise satın almak isterim.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=834382919993911&set=pcb.1001393073257045&type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=834382946660575&set=pcb.1001393073257045&type=3&theater Şimdiden teşekkür ederim düşünceleriniz için.

(link)

(link)

Scudo
Yok mu yardımcı olabilecek birileri arkadaşlar

Nasil bir yardim istiyorsunuz? Netde arastirmamizimi istiyorsunuz, bunu sizde yapabilirsiniz. Bu masayi netde sadece bir kac liraya ummadiginiz kadar bulablilirsiniz.
Parcalari degistirmeye gerek yok cünkü sizin masa cöp olmus, onu atin gitsin.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
İş yerinde olduğum için facebook linklerinizi göremiyorum ancak maşanın tam modeli nedir?

Öncelikle üslubunuz için teşekkürler. Netde araştırmamış olsam buraya yazmazdım. Ayrıca burası soru cevap bölümü değil mi. Araştırmamış bile olsam size nee? Böyle bir cevap hakkını size kimse vermez Murat Cömez bey! Yok bir iki liraymış. Ben elimdeki maşaya alt bacak arıyorum elinde olan var ise onu değiştirip kullanmak adına. Öyle her malzemenin yenisini alıp da tüketim çılgınlığı yapmaya karşıyım.( Can güvenliğimi tehtid etmeyecek konularda) Sizin gibi bir iki lira diyerek küçümsemenin yanından bile geçmem zaten.

@master06
Sr suntour fakat modeli hakkında pek bir bilgim yon üzerinde exon gibi bir şey yazıyor silik biraz o sebepten okunmuyor. Gördüğünüzde anlar iseniz whatsaap dan fotoğraf atabilirim Halil İbrahim bey.

@Mesut KAŞIK

Öncelikle terbiyenizi takinin, ben size kaba yada kirici bir sey söylemedim. Sadece dogrulari söyledim, sizinki cöp olmus bu dogrudur ve parca satin alip takana kadarda yenisi almak daha ucuza gelecektir demek istedim.
Siz yukarida satin almak istiyorum kelimesi kullaninca ben böyle yazdim.

Sonra bir iki liar diyerek kücümsemedim bir kac lira dedim ve buda dogrudur ve kücümseme degilidir. Siz daha masanizin modelini bilmiyorsunuz parca aramaya kalkmissiniz, her parca biribirine uymaz bunuda bilmis olun.

NOT: Bu terbiyesizliginide tüm forum görsün ve sana simdiden sonra ona göre yardimci olsunlar, kolay gelsin.

@Mesut KAŞIK hocam @Murat Cömez bey size olumsuz birşey söylememiş :) Kendisi Gurbetçi bir ağabeyimiz. Söylemek istediği şeyi size sizin anlayacağınız şekilde söyleyememiş olabilir. Tavrında bir sorun yok. :)
Ayrıca Murat abi çok haklı maşanın çöp olması konusunda. Lower legs fiyatları maşanın "sıfırının" yarısı kadar oluyor. O maşanın hali hazırda sıfırı 500 lira ise lower legs 250 liradır. O paraya da 50 lira daha koyar 2. el sağlam maşa alırsınız. Murat abi de bunu söyleyeme çalışmış. Ortalığı germeye gerek yok.

@Murat Cömez sevgili murat bey bencede ilk yorumda üslup biraz kırıcıydı. Arkadaşa söylenebilecek şeyler değildi sanırım. Maddi durumunu bilmiyoruz beyefendinin belkide yenisini almak yerine tamiri daha ucuza olduğunu düşündüğü için bunu yazdı buraya. Tabiki internetten araştırmanızı istemiyor sizin. Burası forum ve bilgisi olan buraya yazar arkadaşta bilgi edinmiş olur. @Mesut KAŞIK mesut bey bence bu maşa kullanılamaz halde. Alt taraftaki kırık tamir olsa bile hassas bir yer ve eski mukavemeti sağlamayabilir. Tabiki benden daha bilgili arkadaşlarında yorumları gerekli zira ben çok iyi anlamam tamir konularından.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez

Muray bey ben nasıl bir araştırma yapacağımı yada nereye danışıp danışmıyacağımı biliyorum. Maşanın üzerindeki a harfi e ye dönüşmüş gibi görüyordum ki Halil bey bu konuda beni bilgilendirdi ve maşamın axon olduğunu görebildim. (internette araştırıp da karar veremediğim bir konuydu bu) Bu sebeple sizin üslubunuz bana konu hakkında bilgi vermek değil senin yerine ben mi araştırıcam demenizdi. Terbiyesizlik konusuna gelince ben kendimce haklarımı savundum. Takdir forumda bulunan üyelerin. Teşekkür ediyorum eğer ki yanlış anladıysamda kusuruma bakmayın.

@master06

Maşanın modeli konusunda bilgiendirmeniz için teşekkür ediyorum. Çöp konusunda size katılmıyorum eğer ki uygun parçayı bulabilirsem(sizin de dediğiniz gibi Lower legs) ikinci el olarak. Elinde olan kullanmayan birileri var ise satın alıp değerlendirebilirim. Şuan maşayı almak isteyen çok muhtemelen parçaları var ki istiyorlar :) Eğer olmaz ise dediğiniz yola döneceğim. Murat bey hakkında ki bilgilendirmeniz için de teşekkürler Halil bey.

@Sarper Tuncer
Benimde söylemek istedigim zaten bu masayi tamir etmeye degmez olacakti ama arkadas beni yanlins anlamis. Arkadas dedim daha oglum yasinda birisi. Ben türkiyedeki genclerde sunu fark ettimki yazilanlari dogru anlamak yerine büyük kücük tanimadan hemen saldirmak oluyor.

@Sarper Tuncer

Bende kullanılamayacağı görüşüne katılıyorum. Hatta tamir olmayacağını da biliyorum. Benim tek düşündüğüm elinde parça olan var ise değişim yoluna gitmek istiyorum. @Sarper Tuncer bey teşekkür ediyorum değerli fikirleriniz için :)

@Mesut KAŞIK
Bak güzel kardesim....
Yanlis anlasmalar burada basliyor.
1. sen bir iki lira okumussun, ben ise bir kac lia yazdim.
2. ben mi arastiracam demedim bunuda yanlis okumussun, ben biz mi arastiralim sende bunu yapabilirsin dedim.

Biraz daha dogru okursan sevinirim.

Benimle tartismayida birak artik, inan sana yardimci olacak kisilerden biride ben olabilirim belki. ;)

• Beğen
@Murat Cömez

Teşekkür ediyorum eğer ki yanlış anladıysamda kusuruma bakmayın. Diye bir mesaj yazmıştım ve burada tam olarak da tartışmak istemediğimi belirttim. Fakat siz 'Ben türkiyedeki genclerde sunu fark ettimki yazilanlari dogru anlamak yerine büyük kücük tanimadan hemen saldirmak oluyor.' demişsiniz. Saldırmak kelimesinin sözlük anlamına bakarsanız size saldırmadığımı görüceksiniz. Bir genelleme yaparak Türkiyede ki gençlere laf atmışsınız. Eğer ki neyi kast ettiğiniz, açık ve net değilse yada ucu açıksa bunlarla çok karşılaşırsınız. Saldırmak gibi, bir kaç lira gibi. İnanın sizin yardımınıza ihtiyacım yok zira yardımcı olucak olsanız daha ilk yorumdan beri laf değil icraat üretirdiniz ;)

@Mesut KAŞIK
Tamam senin dedigin gibi olsun, yardimimada ihtiyacin oldugunu söylemedim. Belki sana yardimci olacak kisilerden biri ben olabilirdim dedim. Sana kolay gelsin genc güzel ve önünde güzel seneler olan kardesim.
Foruma yada face bir göz atarsan genclerin hakkinda düsüncelerimi anlarsin. Kelime eksikligivar ben cogu tanidigim gencler demek istedim, hepsi degil tabiki.

• Beğen
Geri