Çağdaş78
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.492
- İsim
- Çağdaş
Arkadaşlar, martıların tam olarak detaylı nasıl kullanılabildiğini yazacak var mı
Gökdelen yönetmeliği olmayan ülke burası. Martí için çıksa çıksa yasak çıkar.Bekliyorduk zaten, bilmiyorum bu başlıkta mı konuşulmuştu ama. Martıların ne olduğu bile belli değil, kurallardan muaflar, düzenleme gerek demişti forumdaşlar, haklıydılar da. Ama bu ülkede hiçbir şeyi öngörerek önlem almadığımız için, önce insanların zarar görmesini beklediğimiz için, şimdi de birkaç insanın daha zarar görmesini bekleyeceğiz ki ölümler dikkat çeksin, gündeme gelsin ve bu konuda bir düzenleme yapılsın
Dediğiniz oldu, trafik polisleri martıyı yolda sürenlere ceza kesmeye başlamış...Gökdelen yönetmeliği olmayan ülke burası. Martí için çıksa çıksa yasak çıkar.
Diğer yerlerde nasıl bilmiyorum ama burada çiftlerin dolaşma ( iki anlamda da ) aracı olmuş. Eskiden atin terkisine , motorun arkasına atılan kızlar şimdi önde gidiyor. Sanki ulaşımdan ziyade lunaparktaki gondol hatta biraz riskli manevralar yapmaları sebebiyle radar niyetine biniliyor.
Bu kadar berbat bir ekonomiye rağmen denetimsiz dan dun piyasaya daldığına göre bunun arkasında hep kul hakkı gözetmiş 😉bıyıklı bir muhterem abi olmalı diye düşünüyorum