Scudo Sports

Marmaris-Mısır Bisiklet Turu 2011

Baga

Üye
Tepki
30
Merhaba arkadaşlar... Tekrar güzel bir tur ile aranızdayız...

Bu sene düşündüğümüz Marmaris'ten Mısır'a Bisiklet Turunu Sponsor Reality-TR Gayrimenkul desteğiyle yaklaşık bir ay olarak planlıyoruz.Çıkış tarihimizi 3 ekim olarak belirledik. Rotamız ise şu şekilde olacak:
Gün gün planlanan yerler:
1.Marmaris-Köyceğiz
2.Köyceğiz-Fethiye
3.Fethiye-Kaş
4.Kaş-Kemer
5.Kemer-Antalya
6.Antalya-Alanya
7.Alanya-Anamur
8.Mersin-Adana
9.Adana-Antakya
Daha sonra Suriye nin durumuna göre ya transit geçilecek ya da bikaç gün Suriye de pedallanacak.
Ürdün de 7 gün de geçilecek.Güzergah: Amman,Lut gölü,Kerak,Dana vadisi,Rum vadisi,Petra,Aqaba.
Mısır da 8-10 gün olarak planlanlanmakta:Sharm-el Sheik,Süveyş,Kahire,İskenderiye,Port Said,Damietta.

Bu tura henüz yeni bisikletle tanışan İbrahim Onat İle birlikte çıkacağım.Kendisinde Merida tfs200 D var.bikaç ufak değişiklik yapacağız üstünde tabiiki :)
Bende Emektar Trek 7.3 İle çıkacağım. Daha önce çıktığım Roma-Mekke turu da dahil 10 dan fazla tur da lastik bile patlatmadığı için ona güvenim tam :)

Gelişmeleri burdan aktarmaya çalışacağız. Herkese iyi pedallar...

Scudo
kazasız belasız pedallar ;) benımde ıznımın bıttıgı gun baslıyor turunuz ;)

• Beğen
Tepkiler: Baga
Çok teşekkürler arkadaşlar...
Hee birde unutmuşum; Yolda eşlik etmek isteyen arkadaşlar varsa çok mutlu oluruz... iyi forumlar... ;)

alanyadayım size katılmak isterdim ancak okulum açılıyıor size kazasız keyifli bol pedallar

• Beğen
kazasız belasız bol pedallı sürüşler :) Lastikleriniz acaba ne?Merida ya ne gibi değişikler yapacaksınız?Bizim gibi tur yapmayı düşünenlere bir yol göstermiş olursunuz :)

@Batuhan Keleş

Lastiklerim Bondrager in hard case race lite modeli 700x32c

Merida ya da schwalbe marathon plus takıcaz.Ayriyetten sağlam bir tur bagajı eklicez. kalanı zaten daha önce tur yapmış yani üzerinde alışılmış parçalar...

Biliyorsunuz ki tur da en önemli etken daha önce den bisiklete alışımlışlık... ;)

Saolun bu bilgiler için. Haziran ayında çıkmayı planladığım tura faydası olucakk. :)

• Beğen
Şimdiden başarılar dilerim. Kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Merida 200-D sağlam. Bir de değişiklikler iel tam olur. Allah'ım kazasız, belasız yolculuklar nasipeylesin.

• Beğen
Tekrar Sağolun Arkadaşlar... Hepimize keyifli pedallar :)

Ayrıntılardan bilgimiz olsaydı, biz de destek olurduk...
Böyle konuları buralardan öğrenmek bizi üzüyor.
Şimdiden yolunuz açık olsun. Yine de herhangi bir konuda ihtiyaç olursa yardım etmek isteriz.
Selamlar

2 sorum var:
1- gezinin belli kısımlarına katılmak mümkün mü?
2. hangi gün nerede olacağınız aşağı yukarı belli mi?

selamlar

• Beğen
Kazasız yolculuklar. Gelişmeleri burdan takip ederiz. :cool:

• Beğen
@meric demiray

Tabiki beraber pedallayabiliriz... Tam sıkı bir program yok ama 10 ekim e kadar antakya dan çıkmayı planlıyoruz.sırasıyla fethiye,demre, antalya, alanya, anamur, silifke, mersin, adana, antakya gibi gözüküyor. tabi yolda da karar verilebilir :)

Başarılar diliyorum.
Harika bir rota. Suriye karışık gibi görünüyor fakat yoldan geçen bisikletlilere kimsenin bir şey yapacağını düşünmüyorum.
Şansınız bol olsun.

Geri