C.Koc
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.053
- İsim
- Cem
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba dostlar 10 kasım 2020 tarihinde Marmaris'den Köyceğize yaklaşık 125 km pedalladım.Tarihten ötürü bu tur benim için daha anlamlı oldu, benim için Atamızı anma turu oldu.Sabah 8 civarı başladım turuma daha önceden baktığımda hava güzel ve rüzgarsız görünüyordu neyse ki hava tahmini doğru çıktı sabah saatleri biraz üşütsede gayet güzel bir hava vardı ve rüzgarda azdı.Köyceğiz Marmaris'den takribi 60 km giderken yol boyunca 2 dakika sabah almayı unuttuğum maskeyi almak için ve Ata'ya saygı duruşu yapmak için durdum bu da benim için ayrı bir başarıydı.Yol boyunca pek durmadığımdan fazla fotoğraf çekemedim ama video kameram gidon kadrajında açıktı.Yol güzergahı takribi 1200 mt tırmanış barındırıyor bu sizi giderken pek zorlamasa da dönüş yolunda bir parça hırpalıyor genelde bu coğrafyayı bilenler bilir buradaki yokuşlar ℅8 civarı ama keyifli doğal güzellikte tırmanışlar. Saat 10:30 gibi varış noktama vardım.Sahilde biraz soluklanıp kahve ve atıştırmalık bir şeyler yiyip Köyceğiz de bulunan gölü ve antreman yapan kürek sporcularını seyrettikten sonra yoluma saat 12:00 gibi geri dönüşe başladım.Dönüştede neyseki hava ve rüzgar benim tarafımdaydı yol da 2 defa mola verip kahve stoğumu tazeleyip yola devam ettim, saat 15:30 gibi Marmarise geri vardım.Toplamda 124,5 km yol yaptım yalnızda olsam benim için keyifli bir tur oldu.Turumdan bir kaç kareyi ve çektiğim videoyu bırakıyorum keyifli seyirler.

Son düzenleme: