Scudo Sports

marmaray adlı konu kapatıldı mı?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Semiral Öztürk

Aktif Üye
Tepki
64
dün marmaray adlı bir konu vardı. yorum yapmıştım. bugün girmek istedim yetkiniz yok mesajı aldım. konuda çok hararetli tartışmalar mı oldu. konu kapatıldı mı ?

Scudo
Siyaset içerikli başlıklar kapatılıyor çoğu zaman. Tartışma kaçınılmaz oluyor. O başlıkta da hararet mevcuttu, sanırım sabah saatlerinde gerginlik artınca kapatılmış. Ben de akşam aynı uyarıyı gördüm.

Kapatıldımı bilgim yok ama umarım burası devamı olmaz. :)

@Semiral ÖZTÜRK

Konu bi' ara vatan hainliğine kadar gelince, ben de kapanır diye düşünmüştüm. Doğuştan asker falan denir Türk insanına ama aslında herkes doğuştan siyasetçi olduğu için, dakikalar içinde kan gövdeyi götürebiliyor. (:) wowTURKEY sitesinden devam edebilirsiniz. Bol miktarda zıt görüşün bulunduğu bir Marmaray başlığı var orada. Hakaretlere falan katlanabiliyorsanız, aktif olur bu tip başlıklar orada.

Bir iki hakaret oldu galiba. Ahmetcan beyin dediği olabilir. Çünkü başka ağır laf yoktu. Her türlü görüş medeni bir biçimde savunuldu. Hararetle yazanda bile bir ağır hava yoktu. Neyse zaten konuşulan konuşuldu, isteyen yukarıdaki ahmetcan44 hocanın belirttiği mekanda devam edebilir.

@ahmetcan44

Bu yorumdan sonra aklıma bizim halı saha maçları geldi :D Maç başlayınca herkes ronaldo messi,maç sonundada mourinho kesiliyorlardı ne günlerdi ya :D

@ahmetcan44

Katılıyorum, kapatılması iyi oldu. Amacından çıkmıştı konu

@Hakan Yaroğlu
eğer öyleyse iyi oldu kapatmaları Ametcan Bey'ede katılıyorum

@ahmetcan44

Aman o sitede hükümeti eleştirmeyin ergenekoncu-darbeci-çapulcu her şey olabilirsiniz.Hükümeti sürekli övün şukular şelale olur:D

anammm konuyu ben acmıştım kapatılmışşş :) :D niye kapatıldı acaba öğrenebilirmiyim :)

toplum olarak birbirimizim fikirlerine düşüncelerine saygılı olacağız size ne kadar zıtta gelse demokrasinin gereği karşımızdakini dinleyeceğiz ,bizde dinleme yoktur üste çıkma vardır birde konuyu anlamadan tepeden inme ön yargıcılık vardır marmaray topiğine bende mesaj attım ama kimse ile takışmadım herkesin fikrine saygılı oldum ,muhalefetten yana olan olur normaldir iktidar yanlısı olan olur normaldir demokrasi gereği saygılı olmakta bizim içinde elzemdir ,ne muhalefetten yanayım ne de iktidar ikisinede mesafe vardır ,bağımsız tarafsız çizgideyim ama siyayi görüşümü hep dile getiririm bağımsız türkiyeden yanayım bu bağımsızlık kesinlikle kendi yağınla kavrulmak ve kalkınmaktır buna kimsenin karşı geleceğini zannetmiyorum burada hepimiz bü ülkenin bağımsız olmasını ve kalkınmasını isteriz öyle değilmi.biz neden kalkınmayacağızki ve de zengin olmayacağız ha zengin olmanında ahlakı var tabi toplum olarak dejenere olmayacağız tutarlı ve dengeli ve zengin bir toplum olacağız ,bunun başarırsak mutlu bir toplum oluruz,,norveçte gördüğüm ise,
adamlara rahatlık batıyor idi, kişi başına düşen milli gelir 100.000 dolarlara gelmiş adamlarda huzur yok intihar vakaları var idi rahatlık batıyor dedim ya ,insan ne kadar zenginde olsa içte dengesi olacak zenginliğinin pek üzerinde durmayacak ama yaşamdan tat alacak ,bunu öğrenecek içine sindirecek
bu ülkede kimki ülkenin kalkınmasına bi yatırım yapar alkış tutarım ama mevcut kuruluşlarımız yabancılara satılırsa peki o zaman ne olur ,yabancılara sattığınız kuruluşlar size kar sağlayacakmı yoksa yabancılaramı kar sağlayacak ona bakarım ,eğerki bi ülkede yeraltı kaynakları peşkeş çekiliyorsa yabancılara buna karşı çıkarım ,bu ülkenin en büyük handikabı yüksek teknolojiye sahip olmamasıdır ve motor yapamasıdır motor derken uçak motorundan tutunda tank motoruna kadar a-dan z ye her şeyin motorunu yapacaksınız ,ayrıca bi petrol stratejiniz olacak yani enerji stratejiniz senede 60 milyar dolar enerjiye dolar harcamayacaksınız ,bu ülkede kimki bu işe kafa patlatır onu alkışlarım ,gelelim marmaray projesine yineliyorum bu proje gerçekten ekonomimize katkıda bulunacak ise alkışlarım görmemezlikten gelemem ,şunuda asla görmemezlikten gelmeyin türkiye kara taşımacılığı kıskacından bir an önce kurtulmalı ve dışardaki petrol baronlarına milyarlarca dolar ödememeli burada bunların yerli işbirlikçisi şirketleri var bunların işine gelmez raylı eletrikli sistem bunlarıda görün ,ne kadar raylı sisteme geçer isek elektrikle çalışan, petrol baronların kabusu olur bu olay ,işleri biter türkiyeye petrol satamazlar adamların dertleri bu ülkeden 60 milyar doları her yıl almak ,siz olsa idiniz ne yapardınız pazarınızı kaybetmek istermiydiniz o nedendirki petrol baronları türkiyeyi kaybetmek istemeyecek ve türkiyenin kalkınmasına yarayacak ama kendilerinin aleyhine olacak projelerede asla samimiyetle bakacaklarınıda sanmayın, bizim için tehlike bellidir petrol baronları ,onların kıskacından kurtulmak elzemdir..evet komplo teorileri devreye girerse bir el çekilmeyecek yeri çekiyor ve medya orada hazır danışıklı bir suikastmi, bilemem tabi bu olayı baltalamak birilerinin işine gelebilir bunuda gözden kaçırmamak lazım evet dediğim gibi ülkemin yararına ve bu ülkenin insanının zenginleşmesine iş güç sahibi olmasına yarayacak her türlü yatırım ve projeyi ayakta alkışlarım laf yok eylem olacak ,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri