Scudo Sports

Marmara'dan Ege'ye 1. gün...

Çanakkale-çan arasında balaban dinlenme tesisi denen küçük güzel bir yer var. umarım oraya uğrayıp buz gibi suyundan içmiş, temiz havasından solumuş ve muhteşem manzarasını izlemişsinizdir. Gerçi fotoğraflarda göremedim ama görmüş olduğunuzu ümid ediyorum. Yoksa büyük eksiklik. Bence..

Scudo
@Eren AYDIN

Merhabalar..evet balaban dan geçtik.Yola 3 gibi çıktığımız için ve hava erken karardığından çok oyalanamadık o bölgede..tepede sağda ormanın içersinde tesise benzer bir yer vardı..orada da fotoğrafımız olmalı.Çok temiz ve güzel bir havası var..
Eksiklik yok :)
Teşekkkürler...

Hah işde tam o dediğin yer. uğramış olmanıza sevindim. Ben çanlıyım fakat istanbulda yaşıyorum. önümüzdeki ay havalar musade ederse bir haftasonu bandırma biga çan yapmayı planlıyorum. Keşke vaktim olsada çandan öanakkaleye kadarda bir tur atsam. Onuda ilerleyen zamanlarda otobüsle çanakkaleye gidip ordan çana gitmek lazım. Güzergahınız doğa olarak çok güzel ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
@Eren AYDIN

Teşekür ederiz..Çan bizi etkileyen bir yer oldu..İçini de güzelce gezme imkanı bulduk..Çanakkale gezilmesi görülmesi gereken bir coğrafya.Özellikle marmara bölgesindeki arkadaşlar.Bandırma-biga-çan-çanakkale yi takip ederk 2 günlük güzel bir tur yapabilir..
Selamlar...

@semra çetindağ

Evet bu konuya önceden de değinildi.Bu gezimizde kullanmadık garip bir şekilde evden çıkarken göz göze geldik ama almadım.
Önümüzdeki turumuzda kullanacağımıza emin olabilirsiniz.
İlginiz için çok teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: semra çetindağ
niye ayrı kalasın abicim ... dün beraberdik daha...
yakında izmit-kandıra-kefken-tuzağzı turumuzun fotoları ile bir dizi yazı daha göreceksiniz...
bu turda da ramazan kuruçay,süleyman şatır,kemal tecimen ve ahmet türkyılmaz birlikte pedalladılar...
selamlar..

Sevgili Ramazan,

Keyifli bir tur yaptığınız belli.
Süleyman beyide senide tebrik ederim.

Görüşmek dileği ile selamlar.

Tura Çanakkale İzmir arası diye başlamışsın notlarına.
Sanırım resim ve hikayenin devamı gelecek.

• Beğen
@hgy

gürcan abi merhaba ;
sizde muhteşem bir tur yapmışsınız..

Keşke bizde oralarda olabilseydik izmirden birlikte başlayabilseydik..

Turumuz İzmir'e dek sürüyor..Eğer vakit olursa onları da derleyip paylaşacağım..Tabi yaptığımız bir çok gezi var..Sadece bunlar değil turlarımız.Onlarıda vakit oldukça uzun kış günlerinde paylaşabiliriz sanırım...

sevgiler selamlar gürcan abi...

• Beğen
Abi ikinci yorumu ben yapmışım ama süper bir gezi ve ortam olmuş.
Bu kadar güzel bir gezideki ortamı görmek çok güzel..Ağaçlı olan uzun yol resmi ve birlikde yemek ortamıda ayrı bir güzel.Kafa dengi biri ile binlerce km yapsan dahi yorulma nedir bilmez insan..Çok gzel sağlıklı bir yaşam diliyorum.İyi Forumlar.

• Beğen
@Zekeriya Gecenoğlu

merhaba zekeriya :) ben ramazanım :) suat abim onla karıştırıyorsun beni hep :)

@sadana
Evet, rotanın güzelliği kadar, birlikte yola çıktığınız arkadaşınız da çok önemli... Ramazan da gerçekten çok iyi bir yol arkadaşıydı... Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: ramazankurucay
@Süleyman Şatır
Merhaba süleyman abi..Her seferinde bana da vurgu yapıyorsun çok teşekkürler..Formunu kaybetme daha çok yol var bilyorsun....Yaza bomba gibi girmemiz gerekiyor..
@Murat İçlek
Çok teşekkür ederiz murat bey...Nicelerini daha paylaşmayı umuyoruz..
@emreşen
Teşekkürler..Böyle yorumları okumak rafta bekleyen diğer turları da paylaşlmak için enerji veriyor insana..

• Beğen
Geri