Serkancycling
Üye
- Tepki
- 50
- İsim
- Serkan
- Bisiklet
- Cube
Merhabalar herkese,
Başlangıç tarihini haziran ayının 10 ila 20 si arasında düşündüğüm bir Marmara Turu yapmayı planlıyorum.
Edirne çıkışlı olmak suretiyle, ilk durağım Çanakkale olacak.
Çanakkale de 1 gece kaldıktan sonra 2. durağım Bandırma olacak.
Aynı şekilde Bandırma da geceyi geçirdikten sonra 3. ve son durak Yalova ido oradan da İstanbul olarak
düşünüyorum.
Turun 3 gün sürmesini planlıyorum, yukarıda da yazdığım gibi,
1. gün 240 km Edirne-Çanakkale
2. gün 160 km Çanakkale-Bandırma
3. gün 180 km Bandırma-Yalova ido dolayısıyla oradan da gemiyle İstanbul.
Çanakkale ve Bandırma da 1 er gecelik konaklamayı otel-pansiyon da yapmayı düşünüyorum.Yol bisikletimle turu yapacağım,turlarda yanımda çok eşya taşımayı sevmem ama ilk defa 3 günlük tur yapacağım için yanıma sadece yedek giysi almayı düşündüm.
Turu buraya yazmamın sebebi, belki denk gelir de benzer rotadan bu tarihler arası yolculuk yapan arkadaşlar olursa onlarla da konuşup ortak bir tur yapabiliriz diye düşündüm.
Bir de tecrübeli arkadaş ve büyüklerimizden, yol-rota-tur-kalacak yer vs. tavsiye ve önerilerini almak isterim...Teşekkürler...
Başlangıç tarihini haziran ayının 10 ila 20 si arasında düşündüğüm bir Marmara Turu yapmayı planlıyorum.
Edirne çıkışlı olmak suretiyle, ilk durağım Çanakkale olacak.
Çanakkale de 1 gece kaldıktan sonra 2. durağım Bandırma olacak.
Aynı şekilde Bandırma da geceyi geçirdikten sonra 3. ve son durak Yalova ido oradan da İstanbul olarak
düşünüyorum.
Turun 3 gün sürmesini planlıyorum, yukarıda da yazdığım gibi,
1. gün 240 km Edirne-Çanakkale
2. gün 160 km Çanakkale-Bandırma
3. gün 180 km Bandırma-Yalova ido dolayısıyla oradan da gemiyle İstanbul.
Çanakkale ve Bandırma da 1 er gecelik konaklamayı otel-pansiyon da yapmayı düşünüyorum.Yol bisikletimle turu yapacağım,turlarda yanımda çok eşya taşımayı sevmem ama ilk defa 3 günlük tur yapacağım için yanıma sadece yedek giysi almayı düşündüm.
Turu buraya yazmamın sebebi, belki denk gelir de benzer rotadan bu tarihler arası yolculuk yapan arkadaşlar olursa onlarla da konuşup ortak bir tur yapabiliriz diye düşündüm.
Bir de tecrübeli arkadaş ve büyüklerimizden, yol-rota-tur-kalacak yer vs. tavsiye ve önerilerini almak isterim...Teşekkürler...