Scudo Sports

Marmara denizi

mersault

Daimi Üye
Tepki
282
İsim
İlhan G.
Bisiklet
Carraro
10-09-2016 19-09-2016 tarihleri arasında yapmış olduğum ve 580 km civarı süren turdan birkaç fotoğraf paylaşmak istedim..

--------Tekirdağ------
harita.png

saray.jpg

şarköy-saroz körfezi yolu yolu
şarköy güneyli yolu.jpg

gaziköy
gaziköy.jpg

beni evinde ağırlayan turcu Gülşen abla.tekirdağ gülşen abla.jpg

tekirdağ merkeze gitmeye çalışırken girdiğim bir torak yol. Çiftlikler ve kangal köpeklerle dolu. Çine, Hindistana giden tüm turcu dostlara kucak dolusu hürmet gönderdiğim anlar :)tekirdağ.jpg

uçmakdere köyuçmak dere cafe.jpguçmak dere.jpguçmakdere (2).jpguçmakdere amca.jpguçmakdere ev.jpg
uçmakdere.jpg

Scudo
kaç gün sürdü ve günde kaç km yaptınız acaba tarih görünmüyorda

''0-09-2016 19-09-2016 tarihleri arasında yapmış olduğum ve 580 km civarı süren turdan birkaç fotoğraf paylaşmak istedim..''

• Beğen
Tepkiler: mersault
uçmakderedeki 1000 yıllık çınarı gördüm sanki fotoğraflarda :D:D

• Beğen
Tekirağ-Şarköy yolunu uçmak dere tarafından gitmişsin. Yol nasıldı?

Ben Malkara yakınındaki yoldan gittim ve baya yorucu bir yoldu. 8 günlük Marmara denizi etrafında döndüğüm turun en kötü günüydü. Uçmak dere yolu daha kötü diyorlar. Sen nasıl buldun?

güzel tur olmuş kendini kasmadan günde 50 60 km.yapmışsın tam benim sevdiğim tur şekli sindire sindire.. devamını bekliyoruz.

• Beğen
@Cihan_K_ ben tekırdag merkezden gelırken kumbaga gırmeden saga, koy yollarına dondum Naipkoy, yenicekoy vs gıbı süper koylerden gecıp ucmakdereye cıktıp. Yeryer bozuk yollar ve dık yokuslar vardı ama bence tercıh edılesı bır yol

@buhari altıntaş en guzelı bencede. 2 gun tatıl yaptım. Süper oldu.

• Beğen
Tepkiler: thieft3000
Çanakkale'den sonra Çan-Biga yolunu izlemeniz dikkatimi çekti... Güzel tur olmuş...

• Beğen
@Bisikletli Gezgin
Turun en güzel yolu orasıydı diyebilirim. Her turcu çanaKkale - Çan arasını sürmeli bence.

@mersault fırsatınız olursa Çan - Yenice - Balya kısmınıda pedallamanızı öneriririm... Bu kısım geldiğiniz yoldan dahada güzel...

• Beğen
Bir daha yolum düşerse kensinlikle aklımda olacak.

Geri