Scudo Sports

Marmara Denizi Tam Tur 720km! Bisiklet Uzun Tur | Yol Bisiklet Vlog 18

Scudo
Özcan bey Merhaba, bisikletle geçmişi uzun olmayan biri olarak, Ama merak sardıktan sonra ilk adres burası sonra youtubedaki sizin videolar, olan biri olarak, pedalınıza kuvvet, Yalnız nacizane bir öneri, kullanılan ekipman hakkında bilgi verebilirseniz yorum kısmında (kadro şu sele şu, çanta bu bunları bunları da aldım yanıma vs.), mesela videonun birinde diyorsunuz,"ışık şarjlanırken kullanılabiliyor bu çok önemli bir özellik", bize balıkta ver arada o ışık hangisi işte sanırım bu yorumlara gelen sorularda da bu eksiği hissediyorsundur. Pedalına kuvvet.

• Beğen
Tepkiler: CNC ve Cemal Ç.
@Özcan güler gibi gerçek bir ultracı ile benim gibi ''luppocu bir lapacı'' arasındaki temel farklardan biri : Özcan Bey bisiklete binmek için yemek yiyor, ben yemek yemek için bisiklete biniyorum. :ssrtcbya: 200 km üstü defalarca tur attım , her turumda o kadar yemek için durup soğudum ki hep zaman ve momentum kaybettim.Özcan Bey sandviçini bile evde yapıp bisikletinin üzerinde soğumadan yiyor.Benden ise ancak ''luppocu'' olur.

bu yollardan hayatım boyunca yüzlerce kere arabayla geçmiş biri olarak diyebilirim ki bir binici olarak pedallanabilecek ülkemizdeki en güzel birkaç rotadan biridir. her türlü şeyi görebilirsiniz. yalova orhangazi gemlik mudanya bursa yollarında çok uzun ve dik tırmanışlar, uzun mola vermek isteyenler için göller ve harika gün batımları, uluabat bandırma arası dayanılması zor rüzgarlar, bandırma biga arası günebakan tarlaları ve uzaktan görünen dalgalı deniz eşliğinde harika inişler ve çanakkale dönüşü istanbula doğru el değmemiş manzaralar eşliğinde harika bir rota burası. zevkini almak için bence 4 güne bölünmeli

bu yollardan hayatım boyunca yüzlerce kere arabayla geçmiş biri olarak diyebilirim ki bir binici olarak pedallanabilecek ülkemizdeki en güzel birkaç rotadan biridir. her türlü şeyi görebilirsiniz. yalova orhangazi gemlik mudanya bursa yollarında çok uzun ve dik tırmanışlar, uzun mola vermek isteyenler için göller ve harika gün batımları, uluabat bandırma arası dayanılması zor rüzgarlar, bandırma biga arası günebakan tarlaları ve uzaktan görünen dalgalı deniz eşliğinde harika inişler ve çanakkale dönüşü istanbula doğru el değmemiş manzaralar eşliğinde harika bir rota burası. zevkini almak için bence 4 güne bölünmeli

Ben bu rotaları parça parça defalarca kez pedalladım. Dediğinize katılıyorum.
Öncelikle tebrik ederim. Videoların tamamını izledim. Oldukça zorlayıcı bir tur olmuş. Ben böyle birşeyi 24 saat içerisinde değilde 48 saat içerisinde ancak yapardım. Kendi fikrime göre rotayı tersten yapmalıymışsınız. Örneğin ben Sakarya'dayım. Buradan İstanbul'a gitmek çok daha mantıklı, çünkü rüzgar genelde sağ arka tarafımdan eseceğinden bana sürüşte büyük etki yapardı. Eğer İstanbul tarafından buraya doğru geleceksem gece rüzgarın şiddeti düşük olacağından sürüş rotasını böyle tercih ederdim. Siz rüzgarı çok fazla hissetmişsiniz. Bir nevi vucudunuzu teste tabi tutmuşsunuz.

Birde sürüşle ilgili biraz daha teknik bilgiler verebilirmisiniz? Örneğin kaç litre su içtiniz. Kaç mola verdiniz, kaç defa yemek ve ihtiyaç molası giderdiniz? Diğer bir konuda sürekli sele üzerinde durduğunuzdan ne gibi tedbirler aldınız veya bir ilaç, melhem kullandınız mı? Bisikletin yüklerle beraber getirdiği ağırlıktan çok etkilendiniz mi? uykudan halsizlikten kurtulmak için kafein gibi birşeyler kullandınız mı? yolculuk boyunca hiç müzik dinlediniz mi?

Son olarak; sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bir işte hedef ve istek olunca azim ve başarıda beraberinde geliyor. Tabiki evdekilerin ve ailelerinizin de dualarını unutmamak lazım. Zaten bütün yol boyunca yolu düşünerek tur yapılmaz.

Kazasız belasız daha nice turlara diliyorum. Yolun ve bahtın hep açık olsun.
Bu rotayı nereden giderseniz gidin rüzgar elbet kafadan esecektir. Litreleri tutmuyorum malesef. Molalar videolarda mevcut. Sele konusunda yapacak bir şey yok. Acıya karşı dayanıklı olmak gerekiyor. İlaç, merhem kullanmıyorum. Ağırlıktan etkilenmedim. Uykudan kurtulmak için özellikle bir şey içmedim. Gündüz müzik dinliyorum. Gece dinlemiyorum. Dikkatimi tamamen yollara veriyorum.

Ayrıca teşekkür ederim :D
@Özcan güler gibi gerçek bir ultracı ile benim gibi ''luppocu bir lapacı'' arasındaki temel farklardan biri : Özcan Bey bisiklete binmek için yemek yiyor, ben yemek yemek için bisiklete biniyorum. :ssrtcbya: 200 km üstü defalarca tur attım , her turumda o kadar yemek için durup soğudum ki hep zaman ve momentum kaybettim.Özcan Bey sandviçini bile evde yapıp bisikletinin üzerinde soğumadan yiyor.Benden ise ancak ''luppocu'' olur.

Güzel gözlemlemişsin. Dikkatin için teşekkür ederim. Ben mola vermeyi sevmiyorum :D Yemek konusuna dikkat etmekte fayda var. Ucu kaçmamalı

Son düzenleme:
Özcan bey Merhaba, bisikletle geçmişi uzun olmayan biri olarak, Ama merak sardıktan sonra ilk adres burası sonra youtubedaki sizin videolar, olan biri olarak, pedalınıza kuvvet, Yalnız nacizane bir öneri, kullanılan ekipman hakkında bilgi verebilirseniz yorum kısmında (kadro şu sele şu, çanta bu bunları bunları da aldım yanıma vs.), mesela videonun birinde diyorsunuz,"ışık şarjlanırken kullanılabiliyor bu çok önemli bir özellik", bize balıkta ver arada o ışık hangisi işte sanırım bu yorumlara gelen sorularda da bu eksiği hissediyorsundur. Pedalına kuvvet.

Teşekkür ederim, video ile cevap verdiğiniz için. :):)

Abonesiyiz ailecek beğenerek izliyoruz başkan.

Mürefte, Hoşköy, Gaziköy, Uçmak Dere filan geçince zaten memleketi görüyorum sayende üstadım.
Allah enerjine enerji katsın.

• Beğen
Tepkiler: safex
Merhaba Özcan tebrikler öncelikle. Biz pazartesi 2 arkadaş bir keyif turuna kamplı vs bisiklet üstünde çıkacağız kısmetse. Rota için seçeneklerimiz senin gittiğin istikamette Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve ardından Tekirdağ, İstanbul Pendik dönüş ya da tam tersine bir tur şeklinde. Deneyimlerine dayanarak sormak istedim. Uzun yol tecrübemiz var daha önce defalarca turlara çıktık ama bu kez daha keyifli olsun istiyoruz. Arkamızda oldukça fazla kamp yüküyle rampa ve sürüş zorluğu hangi rota istikametinde daha azalır bu yolu ilk kez yapacağımız için soruyorum.

• Beğen
Tepkiler: DayKnight
Geri