Scudo Sports

Marmara Denizi Tam Tur 720km! Bisiklet Uzun Tur | Yol Bisiklet Vlog 18

Eline emeğine sağlık Özcan Abi, karanlık ortamlarda nefesimi tutup izledim. Bu arada yol ve km. bilgilerini sürekli olarak bizimle paylaşman güzel, şahsen ben rahatsız olmuyorum. Diğer konuda bir arkadaş eleştiride bulunmuş bu konu hakkında. İlk mesajımda da dediğim gibi, sen bu işleri bu zor koşullarda başarıyorsun, ekstradan bizleri düşünüp de an be an kayda almaya çalışıyorsun. Muazzam bir olay bence. Part 3' ü sabırsızlıkla bekliyorum.
Ride More Bro :harika:

Scudo
Özcan kardeşim harikasın, seni izlemekten keyif alıyorum. Bu işi severek yapıyorsun. Seni izlerken daha çok pedallamak istiyorum. Şöyle yapsan böyle etsen gibi , senin paylaşımlarına yapılan yorumları da görmüyorum. Hayatını bildiğin gibi yaşa , mutlu hissettiğin gibi daha fazla sür.
Diğer bisiklet sevdalı Canlara ettiğim dualar gibi , Rabbim yar ve yardımcın olsun , Merzifona yolun düşerse , yada yol rotanda olursa lütfen beni es geçme, biliyorum jet gibi geçiyorsun Maşallah , bir yemek ısmarlamak ve çay içmek isterim seninle. Bu kardeşinin bu isteğini unutma.

Rabbim seni bu Mübarek Berat Kandilinin olduğu gece münasebetiyle her türlü nazardan, kem gözden, kazadan ve beladan her daim korusun. Amin. Selam ve dua ile hayırlarda kalasın kardeşim.

Bizi bitirdin yine Özcan kardeşim...😍 :) Yalnız alnını açık bırakma sinüsleri üşütürsen çok sıkıntılı olur. Allah'a emanet ol...:harika:

@Özcan güler hocam süpersiniz yine part 3ü sabırsızlıkla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Özcan güler
@Cemal Ç. Özellikle OPET girip alışveriş yapmaya çalışıyorum. O kadar peçete destekleri olsun :D
Şimdi bitirdim bende :)

emeğine ayağına sağlık.

aero bar kullanmama sebebin nedir uyuyup kalmak mı

Teşekkür ederim. Bu sürüş için aero bar olmadan denemek istedim. Vücudun verdiği tepkiler neler olacak diye
Eline emeğine sağlık Özcan Abi, karanlık ortamlarda nefesimi tutup izledim. Bu arada yol ve km. bilgilerini sürekli olarak bizimle paylaşman güzel, şahsen ben rahatsız olmuyorum. Diğer konuda bir arkadaş eleştiride bulunmuş bu konu hakkında. İlk mesajımda da dediğim gibi, sen bu işleri bu zor koşullarda başarıyorsun, ekstradan bizleri düşünüp de an be an kayda almaya çalışıyorsun. Muazzam bir olay bence. Part 3' ü sabırsızlıkla bekliyorum.
Ride More Bro :harika:

Yani yapıcı eleştiriye her daim açığım. Kabul ederim. Saçma sapan boş konuşan insanları ciddiye almıyorum zaten. O arkadaş için söylemiyorum tabii ki. Genel düşüncem bu yönde. Her daim birileri konuşacak...
O Karanlık yolların çoğu dağların arasında gerçekleşti. Ben çok fazla yansıtamasamda '' yapımdam '' dolayı oralar hep sıkıntı :D Ben epey geriliyorum bazı yerlerde ama hoşuma da gidiyor :D
Nasıl olacak bu işler bakalım :D
@Süper Dede Teşekkür ederim :D Burnum ve kulaklarım epey üşüdü; ama yapacak bir şey yok :D Bu sürüşler böyle oluyor
Özcan kardeşim harikasın, seni izlemekten keyif alıyorum. Bu işi severek yapıyorsun. Seni izlerken daha çok pedallamak istiyorum. Şöyle yapsan böyle etsen gibi , senin paylaşımlarına yapılan yorumları da görmüyorum. Hayatını bildiğin gibi yaşa , mutlu hissettiğin gibi daha fazla sür.
Diğer bisiklet sevdalı Canlara ettiğim dualar gibi , Rabbim yar ve yardımcın olsun , Merzifona yolun düşerse , yada yol rotanda olursa lütfen beni es geçme, biliyorum jet gibi geçiyorsun Maşallah , bir yemek ısmarlamak ve çay içmek isterim seninle. Bu kardeşinin bu isteğini unutma.

Rabbim seni bu Mübarek Berat Kandilinin olduğu gece münasebetiyle her türlü nazardan, kem gözden, kazadan ve beladan her daim korusun. Amin. Selam ve dua ile hayırlarda kalasın kardeşim.
Teşekkür ederim teklifiniz için. Çok mutlu oldum. Bisikletin bu sosyal yanı beni çok umutlandırıyor. Umarım herkes bu güzelliklerin farkına varır. Sevgi ve saygılarla... Umarım bir gün görüşürüz...
Çanakkale içerisindeki rotanı ve görüntüleri merak ediyorum.

2. videoyu paylaştım. Genel olarak karanlık oldu :D Çardak karşıya geçtim. 3. part devam edecek

Son düzenleme:
@Özcan güler
Videolarının çıktığını gördüğümde bugünleri yani sokağa çıkma yasağını düşündüğümden bilerek izlememiş bu zor günlere saklaşmıştım.Artık uhuletle ve suhuletle izleyerek keyfini çıkarabilirim.😍:harika:

Ben gibi Instagram ve diğer sayfalardan taciz edin arkadașı :koptum:.
Șakka șakka :D. Belki biraz tacize giriyordur söylemlerim :ssrtcbya:.

Çok güzel. Pedalına yüreğine sağlık. Allah'a emanet ol... :) :harika:

@Özcan güler kahvedeki dayı idölüm 5 kg et yemiş 😀 benzinlikteki arkadaşın samimiyeti de süperdi yanındakine sen arabayla gidemezsin Kars'a diyo 😀😀😀 eline sağlık hocam süper bir tur olmuş

@Süper Dede Teşekkür ederim her daim destek olduğunuz için. Sevgilerle...
@Özcan güler kahvedeki dayı idölüm 5 kg et yemiş 😀 benzinlikteki arkadaşın samimiyeti de süperdi yanındakine sen arabayla gidemezsin Kars'a diyo 😀😀😀 eline sağlık hocam süper bir tur olmuş
Yurdumuzdan kareler :D Epey sohbet oluyor. Ben çok seviyorum insanlarla konuşmayı. Hepsini koyamıyorum çok uzun oluyor.

Öncelikle tebrik ederim. Videoların tamamını izledim. Oldukça zorlayıcı bir tur olmuş. Ben böyle birşeyi 24 saat içerisinde değilde 48 saat içerisinde ancak yapardım. Kendi fikrime göre rotayı tersten yapmalıymışsınız. Örneğin ben Sakarya'dayım. Buradan İstanbul'a gitmek çok daha mantıklı, çünkü rüzgar genelde sağ arka tarafımdan eseceğinden bana sürüşte büyük etki yapardı. Eğer İstanbul tarafından buraya doğru geleceksem gece rüzgarın şiddeti düşük olacağından sürüş rotasını böyle tercih ederdim. Siz rüzgarı çok fazla hissetmişsiniz. Bir nevi vucudunuzu teste tabi tutmuşsunuz.

Birde sürüşle ilgili biraz daha teknik bilgiler verebilirmisiniz? Örneğin kaç litre su içtiniz. Kaç mola verdiniz, kaç defa yemek ve ihtiyaç molası giderdiniz? Diğer bir konuda sürekli sele üzerinde durduğunuzdan ne gibi tedbirler aldınız veya bir ilaç, melhem kullandınız mı? Bisikletin yüklerle beraber getirdiği ağırlıktan çok etkilendiniz mi? uykudan halsizlikten kurtulmak için kafein gibi birşeyler kullandınız mı? yolculuk boyunca hiç müzik dinlediniz mi?

Son olarak; sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bir işte hedef ve istek olunca azim ve başarıda beraberinde geliyor. Tabiki evdekilerin ve ailelerinizin de dualarını unutmamak lazım. Zaten bütün yol boyunca yolu düşünerek tur yapılmaz.

Kazasız belasız daha nice turlara diliyorum. Yolun ve bahtın hep açık olsun.

pisikletlen mi gidiyon yayan mı :D dayı çok uzun zaman önce kırmış belli.

her yaptığın işe büyük bir hayranlık ve saygı duyuyak takdir ediyorum. bunu söylemek her seferinde tekrar oluyor ama insan başka ne söyleyebilir ki?

en çok merak ettiğim şey hiç lastik patladı mı bu sürüşte?

pisikletlen mi gidiyon yayan mı :D dayı çok uzun zaman önce kırmış belli.

her yaptığın işe büyük bir hayranlık ve saygı duyuyak takdir ediyorum. bunu söylemek her seferinde tekrar oluyor ama insan başka ne söyleyebilir ki?

en çok merak ettiğim şey hiç lastik patladı mı bu sürüşte?
Dayı kırmış demeyin. İzmir-Dinar-İzmir bisiklet sürerken "İzmir-Dinar-İzmir yürümek nasıl olur acaba" dediydim 🤪.

@Cemal Ç. bence sen de kırmışsın 🤪 sizi sayın @hamlet2006 'e havale ediyorum. umarım bunu onun yanında dememişsindir :D

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri