Scudo Sports

Marmara Denizi Tam Tur 720km! Bisiklet Uzun Tur | Yol Bisiklet Vlog 18

@Ceyhun Özkan güzel yorumun için teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar kardeşim. Gopro uğraşmak zaman kaybettiriyor. Ama sonunda güzel hatıralar kalıyor.
@hamlet2006 bisiklet tepesinde yaşamak kadar güzel başka bir şey yok :)
@trainspotting35 kısa süreli molalar, çok göz önünde :) iyi düşünmek lazım. Rica ederim iyi seyirler

Scudo
@Süper Dede Teşekkürler :) yavaş yavaş limitleri yukarı çekiyoruz
@Ali Kılıç 35.5 bazen ayarlar kaçıyor :) sürmeye devam. Teşekkür ederim güzel yorumun için.
@necmeddin amaç spor yapmak. Herkes kendi gücünde kendi limitlerini zorlamayı devam etsin. Ne az süren kötü ne çok süren iyi...

Son düzenleme:
@Theo3232 Teşekkür ederim. Ayakkabı olarak shimano kullanıyorum şu model: '' shimano SH-RC701SL1 Black '' Spd Sl ve spd olarak uzun sürüşlerde denemeler yapıyorum. Spd kal çok iyi ayarlı olmazsa uzun sürüşte ayak kemikleriniz epey ağrıyor. Tecrübe edildi. Spd Sl shimano 1 numara büyük aldım. Bilerek. Ayaklarını uzun süre rahat ettirmek için elimden gelen her şeyi denemeye çalışıyorum. Ekonomim yettiği kadar.
Arka çantada neler var? Bu tur için fazla büyük değil mi? Ayağa kalktığınızda sallanmasından yakınmışsınız, sebebi çok büyük olması mı yoksa sele altı çantalarda genel bir problem mi bu acaba? Ben heybe kullandım hep ilerisi içi benzer bir çanta almayı düşünüyordum bu yüzden merak ettim.

Rüzgar sesi bazen sesinizin önüne geçiyor bu arada. Sevgiler...
Şimdi Ocak ayında gerçekleşen bu sürüşte gece de uyumadan yol aldığım için soğuğa karşı koymam gerekti. Bu sebeple yedek kalın eldiven, 2 cap, mont, alt yağmurluk gibi şeylerde taşıdım. Bir sürü de yiyecek vardı. Sandviçler cips çikolata gibi gibi. Çok fazla mola vermemek için yedek bir sürü gıda almıştım. Ultra sürüşlerde önemli olan az mola ile bitirmektir. Yokuşları çıkarken ayağa kalkıp kendinizi yani dizlerinizi zorlamanın anlamı yok. Ben yakınmaktan ziyade sizlerle tecrübelerimi paylaşıyorum. Ben bu sürüşler hiçbir şeyden yakınmıyorum. Sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
@Özcan güler hocam, selenizi çok beğendim. markasını ve tam modelini yazabilir misiniz?

Subhanallah kardesim demir olsa erirdi, tebrik ediyorum, devamini diliyorum, ama koltugumuzda otururken, efendim uzanmis vaziyetteyken uzme bizi, biraz da bizi dusun.(

• Beğen
Tepkiler: Özcan güler
@Özcan güler Hocam sizi canı gönülden tebrik ederim. Müthiş işler çıkarıyorsunuz. Sormak istediğim bir şey var. Bu tarz sürüşlerde temponuzu nasıl ayarlıyorsunuz? Dememk istediğim sürekli pedala abanarak mı sürüyorsunuz yoksa çok yormadan mı? Bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim.

@historiyst teşekkür ederim
@Özcan güler Hocam sizi canı gönülden tebrik ederim. Müthiş işler çıkarıyorsunuz. Sormak istediğim bir şey var. Bu tarz sürüşlerde temponuzu nasıl ayarlıyorsunuz? Dememk istediğim sürekli pedala abanarak mı sürüyorsunuz yoksa çok yormadan mı? Bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim.

Öncesinde 200km 300km sürüşler yapıyorum. Min 2000m yokuş. Everesting vb limitleri belirleyici sürüşler. Buna bağlı olarak gücümü tespit etme ve kontrol etme. Bol kadans! Youtube kanalımda birden çok video ve bilgi mevcut. İzlemenizi tavsiye ederim epey bilgi sahibi olabilirsiniz. Teşekkürler sevgilerle

@mustafa tanrıverdi Aman çıkmayın abi :D Sürmekte sorun yok aslında. Oldu ki bir kaza bir şey oldu sıkıntı...
@Gkgoko Bu günlerde iyi gider diye düşündüm :D Zamanda bulunca başladım editlemeye. Demir olsa da olmasa da devam ediyoruz acılar içinde :D

Son düzenleme:
@33murat33 Merhaba Giant Defy Advanced pro 1 üzerinde ki selesi.
Contact SL (neutral) olarak geçiyor.
Tabii devamlı abanarak sürmek yanlış. Bunları aslında kişiler belirler. Her şeyin limiti sizsiniz. Benim fikrim bol kadanslı şekilde sürmek. Gücünüzü bilmek ve ona göre sürmek. Öncesinde vücudu denemek 200km 300km 400km buna bağlı olarak ne kadaer irtifa kazanacağınız. Sadece 500km sürmek marifet değil. Bununla beraber ne kadar yokuş çıkılacak o da çok önemli. Hepsi bütün ve tecrübe. Diğer videolarımda bir çok bilgi mevcut. Antrenmanlarda mevcut.

Mesela :

Merhaba. Videoların güzel ancak hep stabil duygular içerisindesin. Her şey yolunda!
Biraz daha eglenceli videolar olabilir. Farklı konular hakkında sohpet tarzında. Her kamera açılışında merhaba tekrardan bilmem kaç km oldu ve yer bildirimi değilde..

@okuyucuoptik Eğlence derken? Öneri nedir? Siz sanırım olayı anlamadınız? Evde sıcak koltuğumda sohbet etmeye çalışmıyorum... Tabii ki gittiğim yerler hakkında bilgi vereceğim zaten olay bu.... '' Merhaba '' deme konusunda haklısınız; ama o da kusurumuz olsun... Sevgilerle

İzletilerin devamını bu konuda mı paylaşacaksın sayın @Özcan güler ?

Arkadaşlar : Özcan Güler kardeşimiz çekim yapmak için bisiklete binmiyor, Bisikletiyle olağan üstü sürüşler yaparken bizi de unutmamak adına güzel paylaşımlar yapıyor. Daha fazla zorlayıp da suyunu çıkarmayalım... :harika: :)

Şu an yeni açtım izliyorum da Opet'e çok borcunuz birikti. Dikkat edin peçete için dava açarlar size 🤣.

Şimdi bitirdim bende :)

emeğine ayağına sağlık.

aero bar kullanmama sebebin nedir uyuyup kalmak mı

Geri