Scudo Sports

Markete , cafeye , misafirliğe gittiğinizde bisikletinizi nasıl kilitliyorsunuz?

@suat akman

Şu film bisikletli gruplar dağıtım yapıyorlar doğru demi ?

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Scudo
Harita da İstanbul'un içinde gözükse bile realitede İstanbul'dan dışında bir yer de yaşadığım için güvenlik konusunda metropollere nazaran biraz daha rahatım. buralar biraz daha steril. 10 tl.lik kilitim bu işi şimdilik hallediyor. markete girerken bazen kilitliyor, bazen de kilitlemiyorum. şunu iyi biliyorum ki niyeti bozan her türlü çalar yani. ama kul olarak tedbir almak zorundayız.

ulaşım için fixed kullandığım dönemde hiç kilitlemediğim olurdu :) fren de kullanmazdım. sadece skid atarak durdurulabildiği için çalan kişinin pek uzağa gidebileceğini sanmıyorum :) üç beş kişi fixed kullanırdık. etraftan gelen tepkiler rahatsız mısınız? bununla nasıl duruyorsunuz? neyse sonuçta neredeyse hiç bağlamazdım o zamanlar. şimdi single yaptım (istanbul trafiği sebebiyle) işyerine çıkarıyorum.

10 liralık kilit kullanıyorum. çalınma potansiyeli olduğunu düşündüğüm yerlere bisikletle gitmiyorum veya hep yanımda oluyor. zaten hırsız efendi kafaya koyduysa kilit 10 liralıkta olsa 1000 liralıkta olsa gene çalar mottosuyla yaşıyorum henüz bir yamuk durum olmadı.

ben de bu filmi özellikle tavsiye ediyorum, hoş bir film. (ergenlik yıllarımda kullandığım -parisien marka 24 jant- bisikletim single idi) bu filmi seyredince fixed kullanası geliyor insanın. nostalji yaşadım yaw :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Ahmet O

Neden öyle kullanıyordunuz ki hafif mi oluyor hem hızlı durmaz ?

@FURKAN KIZIL

Hafiflikle alakasi yok aslinda. Gerekli teknigi ogrenince normal fren gibi kullanabiliyorsunuz. Sadece biraz daha dikkatli olmak lazim. Zaten fixed bisikletin otantikligi orada. Fren de kullanabilirsiniz isterseniz. Fakat hem frensiz hem kilitli pedalla kullan bircok arkadasim var. internette how to skid on fixed bike diye aratirsaniz nasil durulup yavaslandigi konusunda bir fikriniz olur :)

@Ahmet O

İzledimde kaydırınca kötü olmuyormu ? Lastik erimiyor mu ?

Geri