Scudo Sports

Market Önünden, Canavar Olma Yoluna: Benim Gaziantep'li Yol Arkadaşım

@TuzluNişasta52 3 gün uğraştık arkadaşın iyiliği için,vazgeçmiyor.Elde etmek istediği buysa yapsın ..

Scudo
@kaskreis Çok haklısınız.Bu konuda bir mesajımda "PiskeletForum'a güven" yazmış idim.Bakalım nasıl bir canavar çıkacak ortaya.

@kaskreis
Ulas su mesajina gece gece ne güldüm ya. :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Senden bir ricam var, 3 yasindaki kuzenini benim ici öp ve tombis ise benim icin kollarini az biraz isir. Bakalim canavar olmak nasilmis. (Ben cocuklari isirmayi cok severim hele biraz etli butlu ise):D:D:D:D:D:D

@BisikletliCocuk Umarım senin hevesini kırmıyoruz.Biz düz kadronun bu çakma downhilllerden daha iyi olacağını bildiğimiz için böyle söylüyoruz.Açık konuşmak gerekirse onların içinde bir canavar yok ama senin için o bisikletin manevi değeri varsa biraz daha iyi parçalara yükseltebilirsin fakat çok abartma tabi o çok para harcanmaya değecek bir kadro değil maalesef.Bu arada kask kullanıyor musun? Kafana uygun mu? Eski zarar görmüş bir kask mı? Peki ya diğer güvenlik ekipmanları kullanıyormusun?

@BağdatlıRuhi @TuzluNişasta52
Hayyat Lastikleri bizim yerde olan özel bir lastik. Ve eğer Zoom maşadan ve Hayyat lastiklerden iğrendiyseniz daha iyi lastikler ve maşa bulabilirim.

@TuzluNişasta52
Merat etmeyin. Bu bisikletle işim bittikten sonra bir kargo trisikleti toplayacağım. Çok hızlı olmayacak. Ama en azından bir kargo trisikletim olacak. Ondan sonra ise bir hardtail toplayacağım. Ona Al. kadro yapçem.Ve daha Ramazan'ın başından beri bakıyorum hiç bir şey bulamadım. :(:agla:

@kaskreis @TuzluNişasta52
Merak etmeyin o kadro ile işim bittiği zaman para harcamaya değecek bir kadro yapılacak

@BağdatlıRuhi
Ben onu yapmayacağım...
official-lamborghini-aventador-2_653.jpg

Ben bunu yapacağım...
imgres.jpg
images.jpg

Çelik seçmenin nedeni zaten dayanıklılık. @SOZUAK adlı ağabeyimizin de dediği gibi Gaziantep'in çelik kasaları meşhurdur. Ben sadece dayanıklılık istiyorum hafiflik değil.

@Murat Cömez
Bana bu bisiklet hakkında daha fazla bilgi veririseniz sevinirim. Ör. ''Fullstock mu? Yoksa geliştirme yaptınız mı?, Parçaları hangi malzemelerden yapılmış?, Parça listesi nelerdir?'' sorularına yanıt verirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
@BisikletliCocuk Gaziantep çeliğinden anca traktör çıkar, Bowler EXR-S çıkacağına inanmıyorum. Ama yine de çalışmalarınızı takip edeceğim.

@BağdatlıRuhi
Merak etmeyin, o çelikten harika bir Bowler EXR-S çıkar bunu biliyorum.

Evet arkadaşlar sonunda eve döndük. Ve döner dönmez ilk işim Yaşar Usta'dan çelik kadro ve bazı özel parçaları istetmek oldu. Fotoğrafları babam gelince atacağım. Çünkü sadece babamın telefonunda USB özelliği ''sağlıklı'' bir şekilde çalışıyor. Fotoğrafları babamın telefonuna atıp, sonra da PC'ye atacağım. Yaşar Usta siparişlerin hepsinin 1 hafta içerisinde hazır olacağını söyledi. Ama şimdilik sadece ''Önemli olan ilk adımı atmaktır'' demekten başka yapılacak bir şey kalmadı. Bu arada @kaskreis ağabeyime çok teşekkür ederim. Kendime uygun çok iyi bir ön maşa buldum.

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
@BisikletliCocuk Bu çift amortisörlü kadroların en kötü yanı kadroları küçük yapmaları ve benim boyumun uzun olması:agla::agla:
Bende de Ümit Goldstar vardı bir ara kadro küçük olduğundan bileklerim ağrırdı:confused:

Demirdokum yeni masa yapmis biraz agir ama celik gibi saglam. Hani Cmylmz in Turkler robot yapsa onu da demirdokum yapsa nasil olur gibilerinden bir esprisi vardi ya o aklima geldi. Yoksa art niyetim yok

Ne kadara aldin. Erdoganlarda 115 Tl gibiydi, pesin 105 TL idi sanirim.

Merhaba, Ben Kaldirim Muhendisi Kaan T. 29 yıllık Peugeot yol bisikletim için bir yardım isteyeceğim performans mühendisi beyden. Bisikletim 11 kilo ve kadrosu manganez alaşım bir kadro. Ben bu bisikleti orijinalligi bozulmadan carbon fiber yapmak istiyorum. Bu bisikletin Peugeot olması benim için çok önemli. Peugeot bildiğim kadarıyla yeni bisiklet üretmiyor ama belki fabrikayı ararsam bana yeni bir mangalloy kadro üretebilir mi acaba? Bir de ben bu bisikletin yürüyen bir bisiklet olmasını istiyorum. Uçabilir de @BisikletliCocuk yardım bekliyorum sizden. Bir de bu kadroyu orijinalligi bozulmadan bir full suspension bir bisiklet yaparsanız çok sevinirim.

Geri