Scudo Sports

Market bölümünün kaldırılması

Arkadaşlar merhaba, forumun Market bölümü teknik olarak bize Google’la sorun yaşatıyordu. Ayrıca moderasyon için tamamen vakit kaybıydı ve angarya iş çıkarıyordu. Forum formatının içine yerleştirdiğimizde bu hem yönetim kadrosu için hem de Google için kolaylık yaratacaktı, mesele sadece bundan ibaret.
İster sıfır, ister ikinci el -bu bizi ya da ne alakası varsa sponsoru ilgilendirmiyor- dilediğiniz gibi yine ilan açabiliyor olacaksınız, bunu sadece forumun içine gömdük bu kadar. Böylece forumda yeni konu açma, link paylaşma vs gibi belli kriterler gerektiren özellikler ilanlar için de geçerli oldu, sadece bu işlemden niyet okumak çok acayip.
Anket yapmamız bir şey değiştiremeyecekti çünkü bu işlemi gerçekleştirmek zorundaydık. Önceden haber verilmesi ve belki ilan sahibini bilgilendirme konusundaki eleştirilere de hak veriyorum. Eğer bundan dolayı mağdur ettiğimiz arkadaşlar varsa kusura bakmayın lütfen, bu da bizim hatamız oldu.
İyi forumlar.

Scudo
Merhaba tekrar, benim ilan açma yetkim yokmuş yeterince aktif olmadığım için, son zamanlarda hergün giriyorum ama devamlı herşeye yorum ve beğeni yapmam lazım herhalde, o zaman önüme gelene yorum, beğeni yapayımda aktif olayım diye düşünüyorum :)
Bu arada da benim adıma ilan açabilecek, yardımcı olacak biri çıkar mı acaba?

Son düzenleme:
@Anonim forumdaşlar olarak biz de yönetime iyi forumlar dileriz görülüyor ki iletişim bu kadar basit birşey . Market kısmında 3-4 ilanı olan bir kişi olarak yeniden ilan girmeyeceğim açıklama için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Sahibinden varken burada neden ilan açılır?

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Alakayı anlamadım?

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Alakayı anlamadım?
Bisiklet Forum olduğu için bisikletle alakalı insanlar daha yoğunlukta olduğundan olabilir. Bir nebze nokta atışı gibi.
"Nebze" sözünü mü yazdım ben? Yaşlandım mı yahu?😅

Sahibinden varken burada neden ilan açılır?
Merhaba, bisiklet üzerine açılmış bir forumda bisiklet malzemesi nokta atışı satıp alınabilir, o sebeble olabilir mi sizce? Sahibinden tamam kabul ediyorum her ürün bulunabilir ama oraya ilan vermeyip burada satılan ürünler de olabiliyor. Sahibindenin kategori olayı çok denetlenmiyor mesela, bisiklet janti ilan koydum tofaş jantindan e30 bmw jantina ordan motorsiklet jantina ne ararsaniz çıkıyor, yol bisikleti bölümünde bile jant elektrikli araclar vs saymakla bitmez, yani burada daha isabetli ve alıcı satıcı eşleşmesi var diye düşünüyorum.

Sahibinden de satamadığım ürün henüz olmadı.

Forumun koskoca sponsoru var kardesim, sifir alacaksaniz gidip oradan alacaksaniz siz kimsiniz ki sifir urun satmaya calisayorsunuz forumda? Pazarcilar da boyle, tezgahin onune baska tezgah actirmazlar adama.
Benim aklıma gelen, sıfır satılan ürünlerin büyük kısmının gümrük mevzuatına aykırı şekilde gelmiş olması ve ticari faliyet sayılabilecek özellikte olmasıydı aslında. İkisi de değilmiş, admin'in açıklaması sayesinde öğrendik.

Aynı gün İçişleri Bakanlığı'nın "Market Tedbirleri" diye genelge yayınlamış olması da tamamen tesadüf sanırım :D

Sayın @Goflet Ağabey, şöyle oluyo: Biri birinin gofletine kışt demiş, o biri gitmiş gofleti sahibinden almaya kalkmış. Sahibi çok karışık şeyler de satıyormuş. Beriki “en iyisi gene bizim gofletçi” demiş ama bu kez de marketlerde goflet satışı yasaklanmış. Bi yandan çocuk ağlıyor, illa goflet isterim diye, öbür yandan google amca goflet satarsan bozuşuruz diyo. Valla galiba benim kafa da gitti iyice. Bi soğuk su içeyim marketin üstüne en iyisi, belki kendime gelirim.

Benim aklıma gelen, sıfır satılan ürünlerin büyük kısmının gümrük mevzuatına aykırı şekilde gelmiş olması ve ticari faliyet sayılabilecek özellikte olmasıydı aslında. İkisi de değilmiş, admin'in açıklaması sayesinde öğrendik.

Aynı gün İçişleri Bakanlığı'nın "Market Tedbirleri" diye genelge yayınlamış olması da tamamen tesadüf sanırım :D
İçki satışı bölümü isteriz! 😂

Bisiklet Forum olduğu için bisikletle alakalı insanlar daha yoğunlukta olduğundan olabilir. Bir nebze nokta atışı gibi.
"Nebze" sözünü mü yazdım ben? Yaşlandım mı yahu?😅
Nebze kelimesini çok da doğru kullanmamışsın Cemal Dede.

Market ilanlarını okuması güzel oluyordu. Keşke kalkmasaydı.
İçki satışı bölümü isteriz! 😂
Ağabey, her ortayı da gol olarak değerlendiriyorsun :ssrtcbya:

Bence cok iyi olmus, bak forum patronlarının bu tasarruflarını sevdim. Markette ürün satanlar sark kurnazı gibi cin olmadan adam carpmaya calısıyorlardı. Bisikletlinin bisikletliye kazık atmaya calıstıgı bir ortam haline dönüsmüştü. Neyse böylesi iyi oldu.

Nebze kelimesini çok da doğru kullanmamışsın Cemal Dede.

Market ilanlarını okuması güzel oluyordu. Keşke kalkmasaydı.

Ağabey, her ortayı da gol olarak değerlendiriyorsun :ssrtcbya:

Nebze yerine artık "bir tık" kalıbı kullanılıyor. Bana çok abes geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Değerli forumdaşlar..
Yapılan düzenleme forum hacmini daha verimli kullanmak için yapıldı.
İlan verecek arkadaşlar güncel ürünlerini ilgili bölüme ekleyebilirler...

Geri