Scudo Sports

Market bölümünün kaldırılması

sadi imren

Bursa Tur Komitesi | B.T.K
Tepki
5.365
İsim
Sadi İMREN
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba,

Sabah sabah bu bildirimi alınca biraz canım sıkıldı.

"Sitemizin market bölümü içindeki ilanlarla beraber kaldırılmıştır. Bütün geliştirmeleri forum ağırlıklı düşündüğümüzden, hem kendimizi hem de sizi yormak da istemediğimizden dolayı kaldırdık. Bundan dolayı üzgünüz fakat elbette ilanlar forum üzerinden devam ediyor."

Bu hikaye bana Duha Kocaoğlu Deli Dumrul hikayesini anımsattı.

Duha Koca oğlu Deli Dumrul, bir kuru çay üstüne köprü yapmış. Geçenden otuz üç akçe, geçmeyenden de döve döve kırk akçe almaya başlamış. Buna sebep olarak da erliğinin ve yiğitliğini öne sürmüş.

Gerisini zaten siz biliyorsunuz.

Scudo
Hikaye ile durumu başdaştıramadım. Hikaye gibi bir sisteme mi başlanacak?

Market bölümündeki aktif ilanlar belki adı İkinci El olan yeni alana taşınabilirdi. Belki de bu teknik olarak mümkün olmadığı için komple silme yoluna gidildi, bilemiyoruz. Bildirim bu şekilde yapılsa daha açıklayıcı olurdu, ancak olayın Deli Dumrul'a nereden bağlandığı konusunda fikri olan varsa beri gelsin.

Giyim konusuna ilanımı yeniden açacağım ama başlık açmayı nasıl yapıyorduk bulamadım.

Aynı olay "fotoğraf" sözü barındıran konulara da yapıldı.
Sabah aklıma geldi. Acaba "Galeri" adında bir konu açılıp alakalı konular oraya taşınamaz mıydı?
Teşekkürler...

Dün akşam ilan açmıştım hatta 2 tane daha açıcaktım sabah mesajı gördüm şaşırdım

Marketin kaldırılıp yerine ikinci el diye ayrı bir forum alt bölümü açılmasının ne farkı var ben anlayamadım.
Sonuçta market denilen kısım sahibinden.com'un GET sistemi gibi çalışan, içinde para dönen bir sistem değildi ha market diye bir yere açtım ha ikinci el diye bir yere açmışım ne değişir? Hatta bu sistemde onay sürecine de girmiyoruz. Gözden kaçırdığım ince bir detay varsa aydınlatınız.

Market bölümü kaldırılıp ikinci el kategorisi açılmış. Acaba sıfır ürünlerin satılması sorun mu yaratıyordu?

Forumun koskoca sponsoru var kardesim, sifir alacaksaniz gidip oradan alacaksaniz siz kimsiniz ki sifir urun satmaya calisayorsunuz forumda? Pazarcilar da boyle, tezgahin onune baska tezgah actirmazlar adama.

Hadi yönetimden biri gelip buraya açıklama yapsın lütfen. Yorumlar arttıkça ütopik tahminler de artıyor. Yönetim açıklama yapmazsa kesin birileri uyarı cezası yiyecek. İlk olmayın. :koptum:

-Ayrıca, başlıklara cevap yazma hakkı kapatılan üyelerimizin bu yaptırımları kaldırılmıştır. Lütfen başlıklarda kurallara uymaya dikkat edelim. -

Hadi yönetimden biri gelip buraya açıklama yapsın lütfen. Yorumlar arttıkça ütopik tahminler de artıyor. Yönetim açıklama yapmazsa kesin birileri uyarı cezası yiyecek. İlk olmayın. :koptum:

-Ayrıca, başlıklara cevap yazma hakkı kapatılan üyelerimizin bu yaptırımları kaldırılmıştır. Lütfen başlıklarda kurallara uymaya dikkat edelim. -

Yonetimi ocu gibi gosterdiginiz icin birazdan forumdan uzaklastirilacaksiniz!

Bu arada basliklara cevap yazma hakkimiz acilmis ama bu konu nedense hala kapali. Sahane mizah anlayisi var yonetimin, ben cok takdir ediyorum.

Forum sansürü ve ifade özgürlüğünün engellenmesi

Başlık tartışmaya kapatılmıştır. Başlık komple herkese kapalı. Sizin yorum yapmanızın engellendiği yerler açılıyor sadece.

Foruma oswald mosley mi geldi mezardan bu nasıl uygulama.Şimdi buraya farklı şekilde isim yazsam ne acayip döngüler olurdu .

• Hahaha
Tepkiler: Ali Eren
Arkadaşlar yönetim bence alım satım işlerinden rahatsız oluyor, bunun başka bir izahı yok. Sitenin alışverişe odaklı olmasını istemiyorlar (ki zaten durum o şekilde değil) diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Önceden haber verilip ilanlarınız silinecek denseydi bari, belki de almayı düşündüğüm bişey vardı da satıcıya yazmayı ertelemiştim.

En azından bir anket yapılsaydı.Sonuçta forum üyeleri ile var olan bir sistem ve ülkemizde yöneticilerin genlerinde olan ,ben yaptım oldu, mantığı bu sistemde olmamalı diye düşünüyorum.

@mudo77

Aslında, sizlerinde çok iyi bildiği gibi forumda iletişim ve geri bildirim kurallarının işlemediğini düşünüyorum. Biz gidip shimano mu sram mı tartışalım. Onlar nasıl olsa bildiklerini yapmaya devam edecekler.

Geri