Scudo Sports

Market bisikletiyle tura çıkmak

Scudo
Market bisikleti diye aşağılıyorsunuz ama bunlarda birer bisiklet sadece her parçası kaliteli marka değil. Yetiyor mu bence yetiyor hem zaten yola çıkacak adam 1500 TL'den pahalı bisiklet ile yola çıkar

Unutmayın aracınıza bakıcaksınız ki sizi üzmesin ;)

Arkadaşın azmine hayran kaldım doğrusu, helal olsun istedikten sonra 20-30 kg. bisikletlede yol yapılır.

Tekeri dönüyor. Ötesi lüks tabi ama yine de Tebrikler. Istırap çekerek yol gitmek ayrı bir haz demekki. Bende fixed gearla çıkmak isterim uzun yola

@Talha Ateş bisiklet sürmeyi 1986 yılında Pinokyo bisiklette öğrendim. Üstelik freni yoktu ve gidon boğazı bozuk olduğundan gidon aşağıya sarkmıştı. Öğrenen kadar bir ayakkabı tabanı fren niyetine eridi ;)

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
İhtiyacı olan 2 şeye fazlasıyla sahip; "cesaret" ve "istek" tebrik ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
Bizde daha iyileri de mevcut, bonus olarak da gayet akıcı ve samimi yazan esrarengiz biri;
(link)

bence bisikleti bisiklet yapan minimum bileşenle en keyifli yol aracı olmasıdır. gelgelelim piyasanın doğası gereği her bir parça ayrı ayrı detayları ile bize pazarlanıyor biz de ister istemez bu çarka dahil oluyoruz.
yalnız foruma baktığımda büyük çoğunluğun doğru yolu seçip bisiklet seçiminde daima f/p oranına kafa yorduğunu görüyorum. bütçemiz doğrultusunda hareket edip bisikleti, arabayı ya da akıllı telefonu prestij unsuru olarak görenler gibi hareket etmediğimiz sürece sorun yok gibi görünüyor.

kapitalizmin yalanlarından kaçınmak gerek.çok tahrik ediyorsunuz beni de ama kanmamaya çalışıyorum :) hoprider500 istediğim hayat için fazla bile..

@Osman Kıtay
Ne dedeler var be. Mekke'ye de gitmeyi düşünüyormuş adam aslında iyi fikir ;)

Geri