Scudo Sports

Marka kalite sıralaması

Marka kalite sıralamasında, iyi işle çıkaran firmaların dışında bir de burada adı anılmamış firmalar var. Fakat arkadaşlar bu markaları da herkes biliyor, alıyor. Bunları da eklemek lazım. Lazım tabii ki, ülkede her yerde karşımıza çıkmıyor mu?
1-Ümit
2-torrini
3-orbis
4-corvette
5-champion
6-beldeyama
(gomax,caprini,amigo.mbs gibi az bilinen markaları yazmıyorum)

• Hahaha
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Dünya genelinde en çok satış yapan ve en çok tercih edilen bisikletler yapılan yorumlamalara göre şöyle sıralanmış.

1- Specialized
2- Trek
3- Giant
4- Scott
5- Cannondale
6- Santacruz
7- Bianchi
8- Orbea
9- Cube
10- Merida

Kaynak: sporim.net sitesinin (link) yazısı

Dünya genelinde en çok satış yapan ve en çok tercih edilen bisikletler yapılan yorumlamalara göre şöyle sıralanmış.

1- Specialized
2- Trek
3- Giant
4- Scott
5- Cannondale
6- Santacruz
7- Bianchi
8- Orbea
9- Cube
10- Merida

Kaynak: sporim.net sitesinin (link) yazısı
Specialized candır, gerisi heyecandır. Bisikletçilere ait en çok veri Specialized'in elinde var.

• Beğen
Tepkiler: Kuzeyturk
giant 3..eyyoo..✌️

Yapmanın mümkün olmadığı sıralamadır :snzdglsn:

Sebebini soranlar araba markalarını sıralamayı deneyebilir :D Bu durumda bilin bakalım hangi sorularla karşılaşacaklar! Evet Sherlock bildiniz! "Kime göre, neye göre iyi!?" :tskler: Kaldı ki kıyaslamaya yeltendiğimiz bu tüm firmalar karbon materyali 1-2 firmadan alıyorlar :D Malzeme kesinlikle aynı. Eh, karbon işleme ve kadroyu bir araya getirme işlemi de zaten karbon kağıtlarını kalıplar aracılığıyla yüksek basınçla şekillendirmek o_O Büyük firmaların hepsinin üretim sonrası çok ciddi, 3-5 aşamadan oluşan testleri olduğunu da biliyoruz. Sonuç olarak malzeme aynı, işlem aynı, test aynı, eh fiyat üç aşağı beş yukarı aynı. Farklı olan ne? Dizayn, tasarım! :ssrtcbya:

@Goflet Bütün sırrı bozdunuz. :ckkmk:
malesef öyle oldu😂. ama gerçek bu, bir bisiklet 10.000 eur olabilir mi? oluyor,. 10000 euro ya eli yüzü düzgün bir araba alabilir siniz yada çok iyi bir motorsiklet. Bir bisiklette bir araba yada motorsikletten daha mı fazla mühendislik var?

@Mehmet Altuğ migros ta a101, bim de satılan bisiklet markalarını göremedim.. 🤔🤔🤔🤔😉😉😉😉😉

Bir gün Nasreddin Hoca eve doğru yürüyormuş, bir arkadaşı arkadan seslenmiş "aman hoca gördün mü biraz önce geçen helva kazanı ağzına kadar doluydu". Hoca istifini bozmadan "bana ne" demiş. Arkadaşı, "ama hoca helva kazanı sizin eve gidiyordu, buna ne dersin?" demiş; hoca yine istifini bozmadan "o zaman sana ne?" demiş.

En kaliteli bisiklet sahip olduğum bisiklet gerisi beni pek ilgilendirmiyor. Ha bütçe ayarlarsam alabileceğim seviye gene benim için en kalitelisidir. O yüzden üzmüyorum kendimi. Elimizdekilerin kıymetini bilelim dimi? :ssrtcbya:

En kaliteli bisiklet sahip olduğum bisiklet gerisi beni pek ilgilendirmiyor. Ha bütçe ayarlarsam alabileceğim seviye gene benim için en kalitelisidir. O yüzden üzmüyorum kendimi. Elimizdekilerin kıymetini bilelim dimi? :ssrtcbya:

Buna katılmamak mümkün değil. Kadro boyu(62 cm) kendi boyuma uygun bir adet Cube Nature Pro ile o kadar keyifli vakit geçiriyorum ki... Hiçbir özelliği üst düzey değil, ama ortaya mevsimsel sebeplerle uzak kalınca rüyalarıma giriyor.

Ölü doğmuş bir başlık.

İyinin sonu yok ki! Neye göre, kime göre iyi!

hepsi güzelde fiyatlarda güzel :)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri