Scudo Sports

Mark Cavendish transfer oldu!

Tepki
266
Bisiklet
Geotech
Transfer sezonunun yoğun olduğu ve hergün bir yıldızın geldiği kulüplerimize,bir transfer haberide bisiklet dünyasından; Cavendish TeamSky a geçti!!! Yıllık 1,5 milyon € gibi yüksek bir ücretle TeamSky icin 2012 den itibaren yarışacak!

Daha önce Rupert Murdoch'ın sahibi olduğu bir takımda kesinlikle yarışmayacağını dile getirsede,görünen tamamen duygusal sebeplerle takım değiştirmiş bulunuyor! Sonraki röportajlarından şöyle alıntılar duyabiliriz; "kefen giyerim TeamSky forması giymem demedim" ya da "biz ailecek TeamSkycığız ve küçüklüğümden beri TeamSky i tutarım".

Scudo
Twitter'ında yazdığı: "2011'in sonuna kadar HTC-Highroad'dayım şuan TDF ye odaklanıyorum."

Daha önce Team Sky'dan bir kaç kişiyle antrenman yaptığını falan da yazıyordu. Ayrıca transfer ücretlerinin şimdiden belli olacağını zannetmiyorum. The Sun gazetesinde böyle bir haber geçmiş diye biliyorum.

Cavendish'i HTC ile özdeşleştirmiştim.Aklıma hep o gelirdi.Ve Sprint ağırlıklı bir takımda Cavendish çok özel bir isimdi.Umarım Sky'da iyi domestikler bulur yada kendininkileri getirir yanında.Süperdomestiği Mark Renshaw'da gelir büyük ihtimal.

Ve tiwiterında gördüm, çok komik :) :

6:15am wake-up by Anti-Doping. Oh the joy of giving blood & having another man watch you piss into a plastic beaker 1st thing on a morning..

Sabah 6 çeyrekte doping kontrolu için uyandırıldım.Sabahın köründe ilk iş olarak kan vermek ve bir adamın sizi plastik bir kaba işerken izlemesi keyfini yaşadım.

:D

@Özgün ÇETİN

cavendish nereye renshaw oraya :p
en iyi albayını arkasında bırakacak değilya :)

@MehmetErtuğrul

bırakmaz bırakmaz :) Renshaw eğer HTC de kalırsa bir sonraki sprint finişinde kendisine biyerlerden kafa omuz filan geleceğini tahmin ediyordur :D :D

O kadar da fazla değilmiş 1,500 milyon.Futbol ve basketbolculara oranla baya düşük yani üstelik yaptıkları spor da nispeten daha zor.

Geri