Scudo Sports

Mario Kaldato'yu forumda yolluyorum.

Bisikleti bu akşam İstanbul AirPort’ta Murat abimden teslim aldım. Bisikleti topladığım da güncel halinin görüntülerini paylaşacağım. :)
Mesele karismis sanırım
Olm desene maryo abimin willieri ben aldim diye . Bende diyorum noluyo konumda hsbsbsb 🤣

Scudo
@mariokaldato uluslararası bisiklet çetesindendi, yaptığı gizli kaçakçılığı işte böyle ifşa edildi :koptum: ...
Mario Don Kaldato, Sicilya Mafyasının Michael Don Carleone'nin en büyük rakibi idi. Hatırlarsınız tüm güney İtalya peşindeydi.

Bu akşam denemek için çıktığım zaman çektiğim bir
Fotoğrafını ekleyeyim :)
Pompa guzelmis ödünc verir misin hatira resmi cektirmek istiyorum. Keh keh one laa

Ne olur ne olmaz diye aldım yanıma pompayı :D
Hem pompa önemli 160psi kamyonu diriltir :D

Yeni lastikler ile denemeye devam ediyoruz. :)
Carraro daytona full alemyum full altus mekanizma takas.
6061 Norvec alemyumu yalniz

Not : Lutfen resim yukleyince altta cikan 2 mavi kutucuktan " TAM EKRAN " Yazani isaretle bizi yorma yeğenim hshshsj ksjsj

Ne bileyim ya ufak koydum sayfada göz yormasın diye :D Birde takas teklifine bir miktar para +holosko ile evet diyorum. :D

• Hahaha
Tepkiler: mariokaldato
Usta o nasıl pompa :D kamyon mu pompalayacaksın :O :D hayırlı olsun.
Klasik bisiklet olduğu için ona uygun pompa takmış. Eski bisikletlerde pompalar böyleydi. Hatta bundan biraz daha büyüktü diyebilirim. Üst boru uzunluğunda ve üst boruya takılmış olanları bile var.

• Beğen
Tepkiler: enzo ve Umtdgny
Klasik bisiklet olduğu için ona uygun pompa takmış. Eski bisikletlerde pompalar böyleydi. Hatta bundan biraz daha büyüktü diyebiliyorum. Üst boru uzunluğunda ve üst boruya takılmış olanları bile var.
Eski Bulgar malı bir kaç bisikletim vardı.. Üzerinde üst boru uzunluğunda yine bulgar menşeili pompaları mevcuttu. :) Eskilerden gelen alışkanlıkla pompasız mümkün değil hiç bir bisikletle gezemiyorum.. Ki görünüm estetik kaygımda olmadığı için gayet mutluyum. :D

Eski Bulgar malı bir kaç bisikletim vardı.. Üzerinde üst boru uzunluğunda yine bulgar menşeili pompaları mevcuttu. :) Eskilerden gelen alışkanlıkla pompasız mümkün değil hiç bir bisikletle gezemiyorum.. Ki görünüm estetik kaygımda olmadığı için gayet mutluyum. :D
Nedense " Pompacı Nejdet " diye 80 lerden bi film geldi akĺıma hmmmm

Geri