Scudo Sports

Mario Kaldato'yu forumda yolluyorum.

Scudo
Sırf merakımdan soruyorum. Mariokaldato isimli arkadaş forumun sahibi olabilir mi? Ya da forumda çok önemli bir şahıs mı kendisi? Soruyorum çünkü kendisine en ufak hakaret etmediğim, tam tersine kendisini hicivli bir biçimde üstü kapalı eleştirdiğim bir mesaj yüzünden söz konusu başlık altına mesaj atmam engellenmiş. Bunun adı sansür olmuyor mu şimdi? Yani düzgün bir biçimde yazdığımız zaman bile engelleneceksek biz neden bu foruma kayıt olalım ki?
Alternatif olmadığı için :D

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@mariokaldato yeri gelmişken ben de özür dileyeyim forum kullanıcılarından, hala seni forumdan yollayamadığım için 🙏

Allahım sana binlerce şükür. Bugün ilk defa @mariokaldato yu bisiklet tepesinde gördüm. Çarşamba pazarının oradan GIOS marka butik bisikleti ile adeta peter sagan misali süzülüyordu. Artık gönül rahatlığı ile bisikletlerimi satıp eskrim sporunu geçiş yapabilirim.

Allahım sana binlerce şükür. Bugün ilk defa @mariokaldato yu bisiklet tepesinde gördüm. Çarşamba pazarının oradan GIOS marka butik bisikleti ile adeta peter sagan misali süzülüyordu. Artık gönül rahatlığı ile bisikletlerimi satıp eskrim sporunu geçiş yapabilirim.
😂😂😂 Hocam bi islik calaydin selamlasirdik gormedim

Senin bisiklette farkedilmeyecek cinsten değil abi :)
Adam sırt çantası falan. operasyona gider gibi bisiklete biniyor.
@Mad Buddha Gerçekten mi, resmini çekebildiniz mi?:eek:
Çekemedim ne yazı ki. Böylesi bir bisikletçi ve butik bir bisiklet görünce elim ayağıma dolandı.
süper mario kol datu ..... her yönüyle efsaneleşmek bu olsa gerek.....tebrik ederim bu kadar sevilmek ne güzel:harika:
sevdiğimizi nereden çıkardın?

Yahu ne istiyorsunuz @mariokaldato 'dan. Adam forumun giriş kapısını tutmuş danışma görevlisi gibi; herkes ona soruyor, o da canla başla cevaplıyor:)
Abi bir o kadar da sinsi ve zalım demeyi unutmuşsunuz, mariokaldato demek yeşil çam demek:harika:

• Hahaha
Tepkiler: CNC
Pes abi, Forumda sosyoloji, psikoloji okuyan üniversiteli genç Canlar yokmu Yaw, alın size tez çalışması, aramayın uzaklarda :)
Ben internet Mahir'in ucuz bir taklidiyim hocam gerek yok psikologa falan. Klasik bunamis erkek kafalari

@mariokaldato yok yiğidi öldür hakkını yeme, hocam kimbilir belki nasip olur, forumdaki diğer arkadaşlar kızacaklar şimdi, şöyle bir semaver çay ve yanında sigara bol muhabbet iyi olurdu be kim bilir :harika:

@mariokaldato yok yiğidi öldür hakkını yeme, hocam kimbilir belki nasip olur, forumdaki diğer arkadaşlar kızacaklar şimdi, şöyle bir semaver çay ve yanında sigara bol muhabbet iyi olurdu be kim bilir :harika:
Nasip kismet hocam . Cok uslu olursak , bol bol zehirli mantar yersek , ve Bim'den yeterince bimder şokolade alirsak belki bir gün şirinleri bile gorebiliriz ehehe

Reel xd
aviary-image-1502996360029.jpeg

@mariokaldato yeni bisikletinin inceleme yazısını rica etmiştim sizden cumhur bey, eğer yazdıysanız ve ben kaçırmışsam kusura bakmayın. Yazmadıysanız merak ediyorum yol bisikletine geçince neler değişti, yeni bisikletin nasıl, iyi ve kötü yanları nelerdir.

• Muhteşem
Tepkiler: mariokaldato
Geri