Scudo Sports

Marin kullanan var mı?

Vay vay vay Yasin'im hayırlı uğurlu olsun...
Acaip yakışmış vallahi.. Kazasız belasız kullanırsın inşallah..
Pazar günü tam anlamıyla test ederiz beraber ;)

Scudo
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız bol yarışlı günler geçirmen dileğiyle belki ankaraya yolum düşerse birlikte pedallarız berkay.

@hpeker58

Sağolasın kardeşim.. İnşallah beklerim her zaman..

@deli kadir

Sağolasın kardeşim :) Eksik olma.. Sen olmasan nazarlara geleceğiz valla :rolleyes:

Herkese selam. Yıllar sonra ben de içimden gelen sese kulak verip bisiklete geri döndüm... :) Kolay gelmedim bu noktaya. Araba, motosiklet ve sonra bisiklet... :) Tabi ki motorlu taşıtlardan vazgeçmiş değilim ama bisikletimden azami derecede faydalanmaya çalışacağım...
Marin sahipleri yalnızlık çekmesin diye derhal ilan edip fotoğrafı da paylaşıyorum. Bisikletim MARIN ALPINE TRAIL...

(link)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@Sina Yüceer

Hayırlı Uğurlu olsun güzel manzaraya güzel biisklet keyifli sürüşler...

@ysnymn

hatta daha da ileriye götürüp, marin kullanıcıları olarak tek bir imza belirlesek, tek yürek olsak, daha bir anlamlı olacaktır diye düşünüyorum :)

ben de marin apline trail kullanıyorum. başlangıç seviyesi için çok iyi bir bisiklet, sürüşü keyifli. ama bugünlerde daha hafif bir bisiklete geçmek için değiştirmek istiyorum

:) Güle güle kullan jesabel her ne kadar değiştirmeyi düşünsen de... Bisikletin ağır olduğunu düşünüyorsun o zaman. Kendi fiyat-sınıfında da sence ağır mı? Merida, Corratech, Kron vesaire eş modellerine göre kıyaslarsan?

Bu arada ben şuan Erdek'teyim ve tek kelimeyle ilgi müthiş bisikletime:)

@jesabel

hafifletmek maliyettir zannediyorsamda sattınız bisikletinizi hayırlı olsun, 10kg yada altına inmek için en az 4 -5bin euro gibi bir maliyet olucaktır. sizin için ideal bir bisikletse 11 -12kg ağırlığında 1- 2bin dolar gibi bir maliyeti olucaktır :)

Sayın Marin seven arkadaşlar San Anselmo 750$ ve San Rafael 590$ bisiklet modelleri ile çok ilgileniyorum üzerindeki ekipmanlar çok iyi görünüyor. Birde 29'' hamilton 29er 495$(USA sitesindeki fiyatlardır) farklı bi ürün bu bisikletleri kullanan yada detaylı bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ekonomik bir modellerle
Geotech Street 28--299€
Sedona SD 311 Erkek-- 315€ - ile yola çıktık araştır araştır geldiğimiz nokta marin bisikletler oldu artık iyi bir şey alıcaz herhalde öyle görünüyor 3 gün sonra değiştirmek istemiyorum 43 yaşındada biraz yakışan birşey olsun istiyorum görüş ve önerilerizi bekliyorum arkadaşlar.

Ayrıca comfort olarak geçen Marin Stinson 485$ - Marin Lagunitas 540$ - Marin Redwood 590$ bunlarda olabilir Sonuç olarak 485$ ile 750$ (USA sitesindeki fiyatlardır) arası 6 farklı Marinden fiyat performans olarak en iyi seçimi yapmak istiyorum Antalya şehir merkezinde yaşıyorum genellikle asfalt ağırlıklı olmak üzere sadece hafta sonları gezi, piknik, plaj bazen hafif toprak yollarda olabilir kullanım için en doğru seçim sizce hangisi???

Sayın Marin seven arkadaşlar San Anselmo 750$ ve San Rafael 590$ bisiklet modelleri ile çok ilgileniyorum üzerindeki ekipmanlar çok iyi görünüyor. Birde 29'' hamilton 29er 495$(USA sitesindeki fiyatlardır) farklı bi ürün bu bisikletleri kullanan yada detaylı bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ekonomik bir modellerle
Geotech Street 28--299€
Sedona SD 311 Erkek-- 315€ - ile yola çıktık araştır araştır geldiğimiz nokta marin bisikletler oldu artık iyi bir şey alıcaz herhalde öyle görünüyor 3 gün sonra değiştirmek istemiyorum 43 yaşındada biraz yakışan birşey olsun istiyorum görüş ve önerilerizi bekliyorum arkadaşlar.

Ayrıca comfort olarak geçen Marin Stinson 485$ - Marin Lagunitas 540$ - Marin Redwood 590$ bunlarda olabilir Sonuç olarak 485$ ile 750$ (USA sitesindeki fiyatlardır) arası 6 farklı Marinden fiyat performans olarak en iyi seçimi yapmak istiyorum Antalya şehir merkezinde yaşıyorum genellikle asfalt ağırlıklı olmak üzere sadece hafta sonları gezi, piknik, plaj bazen hafif toprak yollarda olabilir kullanım için en doğru seçim sizce hangisi???

Geri