Scudo Sports

MARIN Indian Fire Trail 2009

@gascon

Sağolasın Erhan abi :)
Nerelerdesin ? Bayadır uğramıyorsun SDS'ye de.. Olmadı 19'undaki yarışa mutlaka bekliyorum..

• Beğen
Tepkiler: gascon
Scudo
@d.berkay

Ben 4-5 ay kadar bir süre bisiklete binemedim, tabi o arada bisiklet camiasından da biraz uzak kaldım. Yarışmak için biraz erken ama inşallah bu aralar SDSye bi uğrarım, sohbet ederiz.

O bisikleti yakından incelemek lazım :) Tekrar hayırlı olsun, görüşürüz...

Sağolasın Gürkan :)

Dostum süpersin, nereden nereye geldin. Azmin elinden ne kurtulmuş. Tekrer güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Sağolasın kardeşim benim.. Seninde azmin olduğunu biliyorum inşallah sende daha ilerilere gelirsin..

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
Valla heyecanınızı en iyi görenlerden bilirim. Gerçi kim olsa heyecanlanır "yarın bisikletin geliyo" dendiği zaman :)

Bisikleti denedim gayet yeterli çoğu noktada. Bikaç metal parça değişirse hafiflik ve ataklık artabilir diye düşünüyorum ama bu haliyle de coşturacaksınız zaten eminim ;)

• Beğen
@d.berkay

sağolasın Berkaycım. . .iyileşmeye başladık.yaz sezonu için plan ve programlarımızı da hazırlıyoruz bakalım . . . :)

• Beğen
Biraz geç oldu ama, hayırlı olsun Berkay iyi günlerde kullan muhteşem bir bisiklet.

• Beğen
@temu90

Teşekkür ederim Temuçin, daha iyileri senin olur inşallah..

@lumumba038

Çok teşekkür ederim...

@bulent_atlas

Bülent abi yorumun arada kaynamış, bu kadro benimki değil Ogün abininkisi yorumunu SDS'ye uğradığında ona yaparsın :D

@esinticaner52

Çok sağol Caner.. En kısa zamanda bir nazar boncuğu takmayı düşünüyordum bende sağol hatırlatman için..

@Turgut Kılıçaslan

Sağolasın kardeşim.. Daha iyileri senin olur inşallah...

Diğer kardeşlerinin yanına yakışmış, hatta en yakışıklıları bu, çok güzel, kazasız, dertsiz, pedallamalar.

• Beğen
Geri