Scudo Sports

Marin CXR Team XTR 2010

çok eskilerde 90-95 yıllarında bu markayı bisiklet dergilerinde görürdüm ve çok beğenirdim birde YETİ diye bi marka vardı ve birde ROCKY MOUNTAİN diye bi marka
sanrım bunların ithalatçısı yok türkiyede

Scudo
Maşallah.Hayırlı olsun.Kadro ve parcalar tam uyumlu olmuş.Kadro muhteşem görünüyor.Herşey üst seviye. :in: Diğer bundan önceki bisikletiniz satıldı mı?

arkadaşım bisikletine çok hastayım kurban olduğum allahım banada nasip eder inşalah maşallah diyelim arkadaşlar nazar deymesin.

marin tasarımda renk uyumlulugunda kendini aşmış anlaşılan çok yeni bir tasarım çok iyi işçilik ve çok güzel ve kaliteli bisiklet süper ya

@İsmail KIZILAY

İsmail Bey Merhaba,

Team CXR hakkında yorumunuz için teşekkürler. Team CXR öncesi kullanmakta olduğum Indian Fire Trail satılmıştır. Ilginiz için teşekkürler.

Ovv abi o kadro nedir öyle yav. :) Hayran kaldım diyebilirim. Hayırlısı olsun . Allah kazadan beladan korusun .

kadro harika xtr set mükemmel renk uyumu süper lastik ve jant uyumu fevkalade ayrıca kadroda su kablo giren yeri ii düsünmüsler yani her anlamda mükemmmeeeeellll ayrıca lastiklerine bayıldım

@İsmail KIZILAY

Merhaba, Indian Fire Trail bisikletim satıldı. Ilginize teşekkürler.

kadronun rengı guzel fakat seklı fazla guzel degıl gule gule kullan kazasız belasız pedallar ınsallah

@Izzet Illel

Bu kadroyu (sadece kadro) satın alabileceğimiz bir yer (y.içi) söyleyebilirmisiniz? Bilginiz var mı?

@reha genç

Marin Bikes bayilerinden CXR Carbon modelini sadece kadro olarak satın alabilirsiniz. Istanbul'daki Marin Bikes yetkili satıcısı Ileri Bisiklet olmaktadır. Istanbul ve diğer illerdeki yetkili satıcıları listesine Yasmin Sports web sitesindeki "Satış Noktaları" bölümünden ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: reha genç
@Uğur Nişancı

Race King 2.2 lastiklerimi XC arazi sürüşüne daha uygun bulduğum 1.95 WTB Wolverine modeli ile değiştirdim. Race King 2.2 modelinin yüksek hacmi ile all mountain sürüş tarzına daha uygun olduğuna karar verdim.

@Uğur Nişancı

Teşekkürler Uğur. Ben de yeni bisikletini güzel günlerde kullanmanı ve sana başarılar getirmesini dilerim.

Geri