Scudo Sports

Marie

Frédéric Lapointe

Forum Demirbaşı
Tepki
1.349
Scudo
çok güzel manzara.bu turunuzda diğer turlarınız gibi süper :) Acaba o dağ yolları nasıl?Yol bisikletinizle rahat gidebiliyormusunuz?Burdaki dağ yolları gibi değil sanırım yoksa dağılır yol bisikleti :D

bütün turlarınız gibi manzara mükemmel. gıpta etmemek elde değil.diğer turlarınızı bekliyorum :)

@Batuhan Keleş

Yollar asfaltli ve ufak tefek puruzleri ragmen guzel.

Nice'teki yollar kotu ; belediye suçluyorum: arabalarina savas açti,park etme yerleri kaldiriyor ve bence , arabalar yavas gitsinler diye, yollari onarmiyor.:(

Ama yeni ogrendim:elektrik bisikleti alanlara belediye 400€'ya kadar veriyor:)

güzel uygulama elektrikli bisiklet sayesindede olsa bisiklet için + puan :) umarım şehir içi yolllarda düzelir kısa zamanda :)

Ayaklarına sağlık Frederic.
Senin konularına yorum yapmak için kullanacağımız kelime sayısı giderek azalıyor.
Hepsi çok güzel bir coğrafyanın içinde, hepsi güzel anlatılmış , hepsi güzel fotoğraflanmış turlar.

İnsan "Harika" diye düşünmekten ve tebrik etmekten başka bir şey yapamıyor.

İyiki varsın.
selamlar

@Soner Sarihan

Sen de iyiki varsın çunku:
-Türklerin bisiklet sporu ve araci sevmeyi buyuk bir aktorsun;
- oglun'la bisikletle tura çikiyorsun ; boylece çok çekingen olan Türklerin (aman çoçuga bir sey olur-ne isiniz var kuçuk çoçukla yollarda-) mumkun oldugunu gosteriyorsun.

Selamlar

Marie köyü tablo gibi.Paylaşımınız için teşekkürler Frederick Bey.
Gezi planlamasını nasıl yapıyorsunuz?Paylaştığınız yerlerin hepsi birbirinden çarpıcı.

@Batur Baş

"Gezi planlamasını " :form ve motivasyon'la alakali.
Ornegin geçen cumartesi zor bir tur yapip pazar gunu openrunner'la kolay bisiklet turu ve Nice'in turizm ofisi dagitti 3 tane 80 sayfalik yuruyus parkurlari kitapçik hazirladim

@Frédéric LAPOİNTE

Tuz gölüne atılmış tek bir tuz tanesi kadar katkımız oluyorsa ne mutlu bize.

Önemli olan biz değiliz bize örnek olan asıl büyük üstadlar.

Baska bir koy(her sey'den uzak:nasil oturur insan boyle yerlerde )

Zaman zaman herkesin oturmak isteyeceği bir yerdir eminim.
Çok güzel rotalar seçip pedallıyorsunuz, ayaklarınıza sağlık.

Geri