Scudo Sports

Manzaraya ve çorbaya doyduk...

Her gezimiz gibi yine güzel insanlar kardeş pedallar birarada. Cumartesi günkü sağnak yağmur pazara hiç müsaade etmeyecek diye düşündüm. Yine de pazar günkü soğuk ve rüzgar azımsanmayacak derecedeydi. Rüzgar ve soğuk havanın gücü ortada ise de ekibin tecrubesi de ortada.:in:
Geziye katılan Ironman'leri kutlar katılmayanları da katılmaya davet eder, bu güzel fotoları çekip yayımlayan ve yapımlayan Fatih abime emeğinin devamını, bisiklet forum üyelerinin güzel yorumlarının devamını dilerim.
Saygılarımla....

Scudo
@Bugsbunny

ama mil giriş yerlerinde sorun olmaz demi orada 2009 Julie mi diyor yoksa 2009 kadar üretilen Julie için mi diyor şimdi ben mili nere takacağım ?

Harika bir gezi yapmışsınız tebrikler arkadaşlar :)
Bu arada resimler kadraj bir harika, karlı tepeler cok güzel görünüyor
Çorbanın tadına biz varamasakta siz varmışsınız yeter :D
ilk resimdeki bisiklette çok hoşuma gitti kullanan arkadaş kazasız günlerde binmek nasip olsun..
paylaşım için teşekkürler...

Gezide emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler... Fotoları ancak bu saatte görebildim..

Dedemizin ikramı helvalar da ++ etki yapıyor haa... :eek: Teşekkür ediyoruz.

Yaz ve kış'ı ile harika manzaralara sahip Beyşehir yolunda pedallamak ayrı bir keyif...

Fatih abi fotolar için teşekkürler...

Özlenenler listesi yapsak fena olmayacak...:60: [Mesut, Ogün, Hasan abi ve diğer Ironman arkadaşlarımız...]

AHMTB patentli dörtlüğümüz ile son verirken herkese selamlar gönderiyorum...

Sıfır toleranslı hayattan çalabildiğimiz şu 3-5 saatse eğer,
Mevkiilerin hiç önemi yokmuş, hepimiz aynı yoldaymışız meğer.
Gönüller bir; insanlar samimi, yanıyorsa aynı dertten ciğer,
Ironman olmak.... İşte o zaman herşeye değer...

@Bugsbunny

Selam Ogün

Haklısın bende alıştım 26"janta Yol bisikletine alışamam bu saatten sonra:D desemde...... olsada fena olmaz resimlerde görmüşsündür senden kaçmaz herkez 28"jant ben 26"jant bir de demezlermi niye arkada kalıyorsun bense soluk soluğa kalmışım cevap bile verecek durumum yok :D

Çorbaları içtikten sonra Dede helvayı çıkarınca hep birlikte seni andık şimdi Ogün nasıl olmaz diye kulakların çınlamıştır.

Kendine iyi bak Konya'ya geldiğinde görüşmek ümidiyle

Fotoğraflardan anlaşıldığı üzere çok keyifli bir gezi olmuş ayrıca fotoğraflar çok güzel, yaşananları anlatıyor. Emeğinize sağlık...

• Beğen
Tepkiler: ahtt
tebrikler çok güzel bir tur olmuş

Gezi olalı baya olmuş ama özellikle yaz'a kadar yukarıda kalsa iyi olur ! En azından içimizi serinletmesi bakımından ;)

• Beğen
Tepkiler: ahtt
Geri