Scudo Sports

manitou skareb spv amortisör

iskender

Forum Bağımlısı
Tepki
250
İsim
iskender özbey
Bisiklet
Cannondale
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
manitou skareb spv .sıfırdan tek farkı sağ bacakta R ile E harfleri arasındaki bir çizik.bunun dışında tek bir çizik yok.çok az kullandım.80 mm'lik.havalı ve spv özelliğine sahip.spv kısmına hava bastıkça pedal esnasında oluşan gereksiz yaylanmaları minimuma indirir.önceki skareb lere göre çok daha sağlam ve rijit bir amortisör.aynı zamanda çok hafif;sadece 1450 gram.sadece disk uyumlu.şaft uzunluğu 19 cm.fiyat ise 350 tl.ilgilenen arkadaşların özel mesaj veya telefonla ulaşmaları rica olunur.tlf:0 532 745 68 20

Scudo
ilan günceldir...

ilan günceldir...

arkadaşlar harika bi malzeme bende kullandım bipoblem yaşamadım tekrar almayı düşünüyorum şuan bu ilanlada ilgileniyorum şimdiden alan arkadaşlara hayırlı olsun

bu ağırlıkta,bu renkte,bu fiyat civarında manitou marka maşa arıydum dorusu ama şuan maddi yönden ters bi zamandayım.keşke daha önce ilan vermiş olsaydınız.alacak arkadaşa hayırlı olsun...

@ONUR_GÜNTEPE

manitou skareb spv

ilan günceldir...

ilan günceldir...

spv, lock out kadar etkılı bır sıstemmıdır ?

ilan günceldir...spv lock out gibi sistemi tamamen kapatmıyor.gereksiz yaylanmaları engelliyor .pedala basarken oluşan esnemeyi azaltıyor ve alttan gelen darbelerde sorunsuz çalışıyor...

@captain_2

özelden ulaşılamıyorsunuz.telefon numaram yazılı...çağrı bırakın;sizi ararım...

Fırsat bu fırsat..

Arkadaşalr bende bu maşaya uygun hidrolik deore fren sistemi var satılık.. Hayes fren kolu var sorunsuz.. Balatanın durumu iyi.. Rotarda veririm yanına 60 lira.. Ahanda fıstık gibi set oldu.. Yaşasın satış kardeşliği.. (Pardon birader)

ilan günceldir...Satışa devam....amortisörün rebound ayarını aldığımdan beri kullanmadığımdan donmuş olduğunu fark ettim ve zorlarken kopardım(altta görünen mavi silindir).reboundda bir sorun yok.ortada ve sorunsuz çalışıyor.bundan dolayı fiyat 300 tl.

Geri