Scudo Sports

Manitou M30 havalı maşa vs Rock Shox XC 30 TK

C.Koc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.053
İsim
Cem
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba bir konuda danışmak istiyorum şu an Rock Shox XC 30 TK yaylı maşa kullanıyorum memnunmuyum havalı maşa hiç kullanmadığım için bilmiyorum :) bir sitede 900 tl civarına Manitou M30 havalı maşa gördüm maşamı Manitou ile değiştirmeye değermi ? Arada 900 tl lik performans farkı varmı ?
Dip not : Ağırlık takıntım yok merak ettiğim performans farkı...

Scudo
ben rock shox xc32 solo air kulanıyordum (bisikletin ustunde gelen maşa) fren bağlantı yeri kırılınca mercburen manitou minute comp alım aradaki fark anlatılmaş yaşanır rock shox xc32 sola air resmen çöpmüş

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@cube gtx benimde üstünde gelen maşam xc 30 şimdi bir bisiklete baktım sekizbin küsur tl lik bir bisiklet ve üstünde Manitou M30 galiba kaliteli bir maşa...

• Beğen
Tepkiler: cube gtx
@C.Koc iki masayida sifir alip kullandim. manitou, xc32 yi birak recon goldun bile uzeri bir masa. rebaya yakin bir performasi var diyebilirim. Agirliklarida hemen hemen ayni zaten.

@Hüseyin OdabaşYani 900 tl ver diyorsun [emoji16]

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@C.Koc Kesinlikle, yani xc32 solo air, recon gold solo air ve m30 masalarini kullanan birisi olarak performans olarak aralarinda encok begendigim masa m30 du. agirlik olarakda hepsinden hafifdi. Hatta sunuda ilave edeyim suan kullanmakta oldugum suntour epixondan bile cok daha iyi bir masa. Kumar oynamaya gerek yok. 900 tl ye sana rebanin alti, recon goldun ustu performas verir buda sana uci de yarismayacaksan yeter.

@Hüseyin OdabaşYorumunuz için teşekkürler birde renk sıkıntısı var bisiklet siyah yeşil almayı düşündüğüm siyah üzerine beyaz ve kırmızı yazı eğer olursa gökkuşağı gibi olur bisiklet...

@C.Koc[/

[USER=50974]@C.Koc

Gorsel konusunda eminim ki senden daha titizimdir.

Aliexpresten kadro rengine uyumlu marka stickerini alarak gorsel iyilestirme yapabilirsin. Ha benim fikrimi sorucak olursan masayida siyah al. Kirmizi logolari sokup yesil yapistirirsan daha uyumlu goruntu elde edersin.[/USER]

@Hüseyin OdabaşMaşa siyah zaten bakalım alıp almama konusunu düşünüyorum teşekkürler...

@Hüseyin Odabaş seni dinledim bakalım daha montaj yapmadım ama stiker işini hallettim artık yeşil bisiklete uyumlu
d320730d40b426905fece981132070bb.jpg

• Beğen
Tepkiler: Emir özen
Geri