Scudo Sports

Manisa

@AHMET_ÖZTÜRK

Ahmet kardeşim.. Uğraşları ve amatör bisiklet sevgine hayran kaldım.. İnanıyorum ki çok yakın zamanda onlara, yüzlere çıkarsınız.. Tebriklerimle..

İnandığın yolda dostlarla olman dileklerimle :);)

Scudo
arkadaşlar manisa merkez de akort ayarı yaptırabileceğim güvenilir bisikletçi tavsiye eder misiniz?

@Recep DOLGUNSÖZ

Yanımda sadece satıcı vardı. Bir ara iki kişi girdi dükkana ama hemen çıktı. Yanımda idiysen o zaman Dağlıların bisiklet satıcısı olmalısın :D

• Beğen
Tepkiler: fatihaniz
@veli uşak

Veli kardeşimm.. Sana da merhabaa

yanlış anlamazsan sana bişi dicem.. MERHABA o kadar güzel bir mukabele ki.. müthiş... '' Benden Sana Zarar Gelmez..'' Aynen bu ifade için kullanılan bir terim.. :)

Merhaba kardeşim..

@Recep DOLGUNSÖZ

Evet bir sohbet başlangıcında çok samimi bir kelime :)

Manisa bisikletçileri Perşembe akşamı mı yoksa Cuma akşamı mı toplaşıp turluyor?

@Sinan ŞAHİNOL

Selamlar sinan kardeşim.. Müsait olan arkadaşlar perşembe... benim gibi çalışanlarda Cuma akşamı tura çıkıyoruz.. 8 havuzunun orda toplanma yerimiz. her iki grup bisikletçileri Kulübümüz ve bisiklet sporunu sevenlerden oluşmaktadır. :)

@Sinan ŞAHİNOL

Haklısın.. Dağlıların sahibi arkadaşım olur.. Yeri geldi bisiklette sattığım oldu.. Çıtayı yükseltmek istersen yeni modeller geldi.. Denemelisin derim.. Hemde tecrübe kazanmış olurum..

@tuna k

Karaköy kırmızı köprüden aşağı inerken Yalçın isminde bir usta var.. İşini iyi biliyor.. Yalnız akşamları saat 18.30 dan sonra açıyor..

Karaköy kırmızı köprüden aşağı inerken Yalçın isminde bir usta var.. İşini iyi biliyor.. Yalnız akşamları saat 18.30 dan sonra açıyor..

Abİ ben yİĞİt manİsada sutopuyla uĞraŞiyorum 14 yaŞindayim speed 4000 almak İstİyorum ama daĞlilara gÜvenemedİm ne dersİnİz şehir merkezinde teşhir nü var garajın oraordaki bisiklet için olan yerde de depoda diyor o teşhir ürünü olan bisikleti mi getirir dersin? Kullanılmış da

@yiğitisbir

Kıymetli kardeşim.. Sen Garajın karşısındaki ACCELL bisiklete git.. Mutlaka yardımcı olacaklardır.
Sevgiler küçük kardeşim. ;)

Doğma büyüme Akhidarlıyım. Suan denizlide okumaktayim. Tatilde nasip ise Akhisar'a gelmeyi planlıyorum. Akhisar'da düzenlenen turlar geziler vs oluyor mu acaba :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, bu yıl 2 kez geçtim Akhisar dan. İkisinde de ikişer üçer, donanımlı, hobi kullanıcısı görünümlü bisikletçiler gördüm. Yanıt alana kadar ısrar edin derim. Bu arada her iki sefer de Soma ve Kırkağaç tan da geçtim. Dünyanın en güzel coğrafyasında insanların yer üstünü bırakıp yer altında çalışıyor olmaları gerçekten garip gelmişti. Bisiklet gittiği yere özgürlük getirir. Komşu illere, ilçelere de sahip çıkın.

Akhisar'da bisiklet ile ulaşım çok fazla aslında.7den 70e herkes bisiklet ile ulaşım ı sever. Inşallah tur vs yapan da vardır. Eğer yoksa da ben bir şeyler yapmak için çabalayacağım :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben iki sefer Akhisar'a tur düzenledim Salihli'den. Birinde zincirim koptu 40. km de.. İkincisinde ise 35 km gittim dedim sonra kendime "La ben yarın yolculuga çıkcam ya hasta olursam?" Ondan 35. kmde vazgeçip Salihli'ye döndüm. Lakin bu yaz tekrar denicem şansımı. Kaç defa 90-100-120 km lik turlara çıktım geldim. Bir kere olsun şu lanet 67 km yi tamamlayamadım :D :D

• Beğen
Tepkiler: ercndgdvrn
Atalay beyin gördüğü bisikletçilerden biri benimdir büyük ihtimalle, 4-5 kişilik küçük bir grubumuz var ama sadece hobi amaçlı değil gayet zorlu turlarda yapıyoruz :) Akhisar'ın doğu tarafında tırmanmadığımız dağ dere tepe kalmadı, gelirsen bekleriz, memnun oluruz tanışmaktan... (link) buda grubumuzun adresi
üye olursan takip edebilirsin.... Ayrıca yolu Akhisar'dan geçen tüm arkadaşlarımızda bize bu adresten ulaşabilirler, ağırlamaktan mutluluk duyarız....

Ayrıca bir aramızdan bir arkadaşımızda bizim desteğimizle Akhisar Perşembe Akşamı Bisikletçilerini oluşturdu, katılım gayet iyi çoluk çocuk herkes geliyor :)

Manisa merkezde olupta hangi günler turlar olduğunu biliyormusunuz ? Ben bi perşembe günleri gidiyorum ama bakıyorum kulüplerdeki fotoğraflara çarşamba, cuma günleride oluyo nerden toplanıyosunuz ? Gürle,kent ormanı gibi yerlere gidiliyor sanırım

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
merhabalar tur düzenleyen arkadaşlar var ise katılmak isterim tek başınıza inanın sıkıcı oluyor..

Geri