Scudo Sports

Manisa

manisada bisiklet sürmek için uygun yerler var mı
ben yeni tayin oldum daha manisaya yerleşmedim haziranda yerleşeceğim inş.

Scudo
uygun yerler mevcut.ayrica kent ormaninin oldugu bolgede bir adet bisiklet parkuru da var.arazi sartlarinda.

Adım Onur Manisa merkezdeyim yaşım 15

Şu anda bisikletim yok ama Bu cumartesi alıyorum onun dışında manisa perşembe akşamı bisikletçilerine falan katılacağım tur falan olursa orada duyuruluyor.

merhaba arkadaslar. ben ızmır karsıyakadan sarper. bır konuda bılgı almak ıstıyorum.
manısa-ızmır arasndakı sabuncu belı yokusu ne durumda kullanılabılır mı?
en son yol yapım calısmasından dolayı kotu durumdaydı suankı durumunu merak edıyorum da

Merhabalar,

Boş zamanıma denk getirebilirsem ben de minik turlara katılabilirim. Şimdilik günlük işe gelip gidiyorum sadece :)

ikamet: manisa merkez

bisiklet: salcano city sport 24hds

Ben aslen izmir-Karşıyaka'lıyım. CBÜ'de ünv öğrencisi olduğum için eylül ayından sonra full manisa'dayım. Spil 'de sağlam MTB veya DH parkuru var mı? Düzenli olarak parkur, iniş yapan arkadaşlar varsa iletişime geçebilir mi benimle.

Hatırladıysanız daha önce özelden konuşmuştuk.Spil'e çıkmaya gerek yok aşağıda görülmeye değer çok sağlam parkurlar var.Haberleşiriz.

merhaba ben ızmır karsıyakadan sarper

bırsey sormak ıstıyorum aranızda ızmıre gelen var mı?
yanı sabuncubelı yokusunu kullananınız var mı?
ben gelmek ıstıyorum da bır turlu tek olarak cesaret edemıyorum.
daha dogrusu sıkılıyorum uzun mesafe gıtmeye.

Daha geçen hafta pazar günü sabahtan çankayaya kadar gittik geldik Perşembe Akşamı Bisikletçileri MANİSA'yı takip ederseniz bunun gibi turlarımızdan haberdar olabilirsiniz. İyi günler :)

Erendiz bey telefon numaranızı buldum şimdi=) isminizi hatırlayamadığım için rehberden bulamıyordum :D Sanırım ekim ayında sürekli manisadayım. Artık çıkalım şu parkurlara ;)

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Meraba Kardeşlerim,Abilerim,Ablalarım Benim Adım Onurcan Ökse 14 Yaşındayım Foruma Üyeliğim Bayadır Var Ama Kendimi Tanıtmadım Ben

Bir Aralar 2 Kişi Olarak Akhisarda Küçük Çaplı Turlar Düzenliyorduk Ama Artık Tek Başıma Kaldım Manisa,Akhisar Ve Çevresinden Bana Eşlik Edicek Birisini Arıyorum

ben manisa salihliden bahri özer bende bir bisiklet sevdalısıyım tek başıma ahmetliye turgutluya gidiyorum ama tek başına zor oluyor bende gruplarla turlara katılmak istiyorum.
BİSİKLETİM SALCANO XRS 200 YOL YARIŞ BİSİKLETİM VAR

Salbit adında aktif bir grup var.Katılma isteği gönderebilirsiniz.

(link)

merhaba. yazın manisa turgutlu, kışın balçova'da yaşıyorum. 24 yaşındayım. elimde lisedeyken cahillikle ve bilinçsizce almış olduğum bianchi thomisus var. yaklaşık 10 yıldır sahibi olduğum eşek ölüsü bisikletim, toplamda maksimum 150-200 km yol yapmıştır. 3-4 yıl önce manisa'dan izmir'e götürdüğümde, park ettiğim bir yerde 1 yıl kadar yatmıştır ve bu süre zarfında yanına hiç uğramadığımdan bazı parçaları çalınmış, bazılarıysa kullanılamaz hale gelmiştir.
bu yaz doğa sevdalısı başka bi arkadaşı da yanıma çektikten sonra, tatile araba yerine bisikletlerle gidelim diye gaza gelmiş durumdayız :)
herneyse bunları sonra konuşuruz zaten. cümleten hoşbulduk :)

bu da benim hurda;http://img545.imageshack.us/img545/2783/esc8.jpg

Aleykümselam hoşgeldin bilader..

hoşbulduk. güzel, faydalı bi yermiş burası geç farkettim. bi kaç haftadır takipteyim.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Merhabalar. Bende Salihliliyim. Henüz bir bisikletim yok fakat bu hafta içinde sahibi olucam nasipse :) Bisikletinize hurda demeniz güldürdü beni ^^. Ama bisiklet adam olduktan sonra tadına doyum olmuyor. :) Hoşgeldin.

Geri