Scudo Sports

Manisa (İzmir'den de başlayabilir) Selçuk ve Marmaris turu düşünüyorum.

Scudo
@ozalkadir Ramazan'a kadar vaktim var benim. Uyarsa gelmeyi düşünüyorum. O taraflarda bir tur hep düşüncelerim arasındaydı. Kısmet bakalım :rolleyes:

@1dost ben yarin gidecegimiz rotadan marmarise gidecegim bi nevi kesif gibi. (Arabayla) gelecek olan olursa mayis sonu gideriz gelen olmazsa haziran da gitmeyi dusunuyorum tek basima. Belki tekneyle (tabi alirlarsa) kleopatra (sedir) adasina da geceriz. Nerelerde konaklariz bilmiyorum ama sirince ve akyaka da konaklayacagimiz kesin. Gokova da meshur cinar agacli yolun sonunda ki meshur akpinar tostcusunda tost da yeriz.

ortalama hız tahmini ne olur, ya da kaç saat sürmeyi düşünüyorsunuz ?

@Tasogare antraman ya da performans turu olmucak gunluk 100 km yol yapmayi dusunuyorum ama gezip gorulecek yerlerde bu rakam dusebilir.

yani, 33 kmh x 3 saat mi 10kmh x 10 saat mi bisiklet kullanacaksınız, Performans turu olmicağının bende farkındayım :)
katılmayı düşünürsem burdan geçerken dahil olabilirim, plan nasıl olacak uyabilir miyim diye sordum.

@ozalkadir merhaba.
Çok istediğim bir parkur. Benimde basit bir kaç planım var. Bir okul programına başvuracağım haziranın başı gibi ondan sonra çok esnek seyehat programlarına eşlik edebilirim, daha çok turizm amaçlı tercihim olacak. Detaylar ortaya çıktıkça heberleşebiliriz.

Bizde Marmara-Ege -Akdeniz turu yapacağız bu yaz , turu bizden önce yaparsan kamp alanlarıyla ve rota ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsınız hocam :)

@celikzeki tabi haber verirsiniz buyuk ihtimal hazirana kalacak gibi zaten tur gelecek arkadaslar gelmezse eger

@ozalkadir haziranda kesin eşlik edebilirim, muhtemelen 10nundan sonra. İki hafta içinde kesin tarihlerim belli olacak. İzmir'den başlayan iki_üç hafta yarı kamplı yarı otel vs. Konaklamalı bir tur şahane olur :)

Evet çok güzel gözüküyor gerçekten. İnşallah çok güzel bir tur olur. Bayram sonrasına aynı rotada benim de bir tır planım var, kamplı. Eğer yapacağın tur temmuza kalırsa haberleşelim

:);)

@M Yavuz Selim
Büyük ihtimal ertelenecek hocam. Sınavlar ramazan derken yoğun bir dönem mayıs ve haziran ayı.

12-13 Nisan tarihleri arasında bir fırsat bulup İzmir merkezden Efes'i görmek için Selçuk'a gittim. Yalnız o tarihlerde bile güneş aşırı yakıcıydı. İstanbul'a gelir gelmez kabuk atmaya başladım.
Güneş için kesinlikle önlem almadan yola çıkmayın.

3 yıldır bir şekilde kendimi Ege-Akdeniz kıyılarında, bisiklet ile dolaşırken buluyorum. Geçtiğimiz yıl forumdan İhsan arkadaşımla önceki yıl da Furkan arkadaşımla. Bu sene bakalım kiminle tanışıp pedallayacağız o güzel kıyıları.

Ben, geçen sene yaptığım gibi Eylül'ün sonunda tura çakacağım.

@M Yavuz Selim
Merhaba hocam, ne yaptınız benim tur bayramdan sonraya kaldı da :)

Merhabalar hocam bende bisikletime yeni kavuştum ve turA çıkmak istiyorum evde otur otur sıkılıyorum

2 hafta sonra cikicam tura arkadaslar katilmak isteyen varsa turgutlu ya da izmir kemalpasa dan baslayip ege turu yapicam, buyuk ihtimal 2 kisi olucaz. Eslik etmek isteyen arkadaslar varsa iletisime gecelim. Kampli olacak yani yemek falan kendim yapicam.

Mahmut. hocam bu konuya bir bakiver. Temmuz ortasi gibi, sana da uyabilir.

@ozalkadir Merhaba. Ben de ağustos 1-2 gibi turgutlu çıkışlı 4-5 günlük bir tur düşünüyorum. Güzergah konusunda kararsız kaldım. Eğer turunuz ağustos başına sarkacak olursa 4-5 gün kadar sizle güneye inebilirim.

Geri