Scudo Sports

Manisa (İzmir'den de başlayabilir) Selçuk ve Marmaris turu düşünüyorum.

bibisiklet

Daimi Üye
Tepki
394
Bisiklet
b'Twin
Merhaba arkadaşlar, Mayısın 22'sinden sonra Manisa'dan başlayıp (İzmir Kemalpaşa'da olabilir) Selçuk, Aydın, Muğla ve Akyaka üzerinden Marmaris'e kamplı turlamayı planlıyorum. Kaç gün süreceği benim için önemli değil günde 70-80 km yol alırım 100'de olabilir duruma göre. Eşlik edebilecek tur arkadaşı arıyorum, olursa aklında bulunsun. (Mayısın 22'sinde Kpss var, Haziran 10-11'de de Finallerim, ya Mayısın 22'sinden sonra ya da Haziranın 11'inden sonra gidebilirim ikisi de uyar)

Scudo
Güzel bir yolculuk olacağına eminim. Biz de temmuz gibi 3 kişi Çanakkale - Aydın düşünüyoruz kısmetse. Bizden önce gideceksiniz, sizden deneyimlerinizi dinleriz artık :)

@leyla_p Tabi memnuniyetle aktarırım deneyimlerimi, büyük bir ihtimal tek gideceğim. O da farklı bir deneyim olacak benim için.

@kadir özal dikkatli olmakta fayda var tek gidilecekse, aslında en güzeli bir yol arkadaşı bulmak olurdu ama herkesin zamanı uymuyor maalesef.

@leyla_p kesinlikle... Zaman var belki gelmek isteyen olur ama dediğiniz gibi çoğu kişinin zamanı uymuyor. Bir yol arkadaşım olsa da olmasa da bu zevki yaşamak istiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
maşallah, ne güzel bir seyahat planı. ben de hep düşünürüm ama, istanbuldan (hele de çalıştığım şirketten) arkadaş bulsak da kısa mesafeli bir tur yapsak diye:))

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
aslında popüler bir rota en azından bölge olarak cazibesi yüksek bence birileri çıkacaktır ama tek olursa da keyifli olabilir sonuçta tek başınıza keşif yapacaksınız ikisi de güzel

@nhaki inşallah istediğiniz gibi bir tur yaparsınız Nuri bey :)

@ziyainal evet ideal bir rota, tekte olsa arkadaşla da olsa güzel geçeceğine inanıyorum.

@M.Ozkul teşekkür ederim :)

benden söylemesi, gülebilirsiniz ama - şort ve kısa forma giyecekseniz koruyucu güneş kremi sürmenizi öneririm.
yoksa, akşamına ve ertesine günlerinde çok pişman olursunuz :)

@Volks
Neden gülelim hocam çok haklısınız. Öneriniz için teşekkürler, dikkate alacağım. :)

Düşünebilirim bende aslında.

güneş koruyucu krem elzemdir katılıyorum, kazasız belasız inşallah.

• Beğen
Hayırlı yolculuklar kazasız belasız pedalınıza kuvvet

• Beğen
Milletin vakti bol valla...Nasıl yapıyorsunuz aklım almıyor!!!
Bizim sadece pazar günümüz var,bazen o da yokk...:agla::agla:

• Beğen
Okul zamanına denk gelmese ben katılırdım ama malesef.. :confused:

• Beğen
Geri