Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 12 Haziran 2009 #1.401 @bisikletseven Safranbolu gülleri Cumbalı olur evleri Korkma İsmail hocam Özletmem kendime sizleri. Hem yalnız değilsin ki Volki var, Mesut hoca var Hadi yazıverin bi kaç mani Gelmesin buralar İsmail'e dar. Tepkiler: seyrencem
@bisikletseven Safranbolu gülleri Cumbalı olur evleri Korkma İsmail hocam Özletmem kendime sizleri. Hem yalnız değilsin ki Volki var, Mesut hoca var Hadi yazıverin bi kaç mani Gelmesin buralar İsmail'e dar.
V Volkan Bilirli Forum Bağımlısı Kayıt 10 Kasım 2008 Mesaj 1.100 Tepki 543 Şehir İSTANBUL 12 Haziran 2009 #1.402 @Haşim Okyay İsmailin hızına Bakmayın yasına Onun tuzu mayası Yer Kuru kayısı Tepkiler: seyrencem
seyrencem Forum Bağımlısı Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 1.038 Tepki 1.571 Şehir Ordu----Artvin Bisiklet Trek 12 Haziran 2009 #1.403 Kovanın ana arısı Mahallenin fukarası Siz benim manidaşlarım Oldunuz gönlüm yarısı Tepkiler: Volkan Bilirli ve Haşim Okyay
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 12 Haziran 2009 #1.404 @bisikletseven Saf ve doğal olur Kara kovan balı O tarafa geliyorum deyin Sereyim altınıza kırmızı halı. :rolleyes:
@bisikletseven Saf ve doğal olur Kara kovan balı O tarafa geliyorum deyin Sereyim altınıza kırmızı halı. :rolleyes:
seyrencem Forum Bağımlısı Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 1.038 Tepki 1.571 Şehir Ordu----Artvin Bisiklet Trek 12 Haziran 2009 #1.405 @Haşim Okyay Ne halı isterim ne yalı Geleceğim ben bu salı Biraz pahalıdır ama Şifalıdır kestane balı Kestanenin o balı Yakar bazen boğazı Yeme bütün hepsini Bana da kalsın birazı
@Haşim Okyay Ne halı isterim ne yalı Geleceğim ben bu salı Biraz pahalıdır ama Şifalıdır kestane balı Kestanenin o balı Yakar bazen boğazı Yeme bütün hepsini Bana da kalsın birazı
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 12 Haziran 2009 #1.406 @bisikletseven Halı burada mecaz Dinlerim makam-ı hicaz Mesut hoca nerededir ki? Hele ses veresin biraz. Kestane balı süperdir Geçirir boğazın ağrısını Yiyemem zaten hepsini Ayırırım sana yarısını. Tepkiler: naz34 ve seyrencem
@bisikletseven Halı burada mecaz Dinlerim makam-ı hicaz Mesut hoca nerededir ki? Hele ses veresin biraz. Kestane balı süperdir Geçirir boğazın ağrısını Yiyemem zaten hepsini Ayırırım sana yarısını.
seyrencem Forum Bağımlısı Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 1.038 Tepki 1.571 Şehir Ordu----Artvin Bisiklet Trek 15 Haziran 2009 #1.407 Geldim ben de azar azar Manidaşım burda yazar Konya'da Iron ekibi Gezer durur her pazar Sarayın baş katibi Zordur onun takibi Acap bu pazar ne yaptı Haşim/Volki ekibi Tepkiler: naz34 ve Volkan Bilirli
Geldim ben de azar azar Manidaşım burda yazar Konya'da Iron ekibi Gezer durur her pazar Sarayın baş katibi Zordur onun takibi Acap bu pazar ne yaptı Haşim/Volki ekibi
V Volkan Bilirli Forum Bağımlısı Kayıt 10 Kasım 2008 Mesaj 1.100 Tepki 543 Şehir İSTANBUL 15 Haziran 2009 #1.408 @bisikletseven Sabah serini Akşam güneşi Kırk Kırk Seksen etti Evin dibinde oynayan çoçuklar gibi Tepkiler: naz34 ve seyrencem
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 15 Haziran 2009 #1.409 @bisikletseven Dağ bayır demedik gezdik Buz gibi sulardan içtik Daha gözlerimi açamadım Kolay değil, 200 km. devirdik. Tepkiler: naz34
@bisikletseven Dağ bayır demedik gezdik Buz gibi sulardan içtik Daha gözlerimi açamadım Kolay değil, 200 km. devirdik.
seyrencem Forum Bağımlısı Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 1.038 Tepki 1.571 Şehir Ordu----Artvin Bisiklet Trek 15 Haziran 2009 #1.410 Şu dağlarda gezmeli Güzeli gönülden sevmeli Mevsimi gelmişken şimdi Kavun karpuz yemeli Tepkiler: naz34 ve Haşim Okyay
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 15 Haziran 2009 #1.411 @bisikletseven Öğlen yemedim aç kaldım Güzel turların seyrine daldım Kavun karpuz dedin de Daha da beter acıktım. :lick3: Tepkiler: naz34 ve seyrencem
@bisikletseven Öğlen yemedim aç kaldım Güzel turların seyrine daldım Kavun karpuz dedin de Daha da beter acıktım. :lick3:
seyrencem Forum Bağımlısı Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 1.038 Tepki 1.571 Şehir Ordu----Artvin Bisiklet Trek 16 Haziran 2009 #1.412 Dağlar başında duman Koyun yer otla saman Gezmesi güzel ama Rampalar bazen yaman Karşıki dağlar meşeli Odaları ağaç döşeli Rüzgar arkadan eserse Gezmesi çok neşeli Tepkiler: Haşim Okyay, naz34 ve Volkan Bilirli
Dağlar başında duman Koyun yer otla saman Gezmesi güzel ama Rampalar bazen yaman Karşıki dağlar meşeli Odaları ağaç döşeli Rüzgar arkadan eserse Gezmesi çok neşeli
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 18 Haziran 2009 #1.413 Çeşmenin suyu akar ince ince Kocanın kız kardeşine derler görümce Dedim, yazmıştır herhal bir-iki mani Naz hanımın teşekkürlerini görünce. Ama baktım, ne bir mani ne kelam Naz hanım, kesti buradan selam Neyse, işlerim de yoğunlaştı zaten Müsadenizle, ben ufaktan yol alam. :vroam: Tepkiler: seyrencem
Çeşmenin suyu akar ince ince Kocanın kız kardeşine derler görümce Dedim, yazmıştır herhal bir-iki mani Naz hanımın teşekkürlerini görünce. Ama baktım, ne bir mani ne kelam Naz hanım, kesti buradan selam Neyse, işlerim de yoğunlaştı zaten Müsadenizle, ben ufaktan yol alam. :vroam:
seyrencem Forum Bağımlısı Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 1.038 Tepki 1.571 Şehir Ordu----Artvin Bisiklet Trek 19 Haziran 2009 #1.414 A benim iki gözüm Duyulmaz oldu sözün Buralardan uzak kaldık Bulalım buna çözüm Medine’den gelir hurma Yerim şekerli burma Lastiklerim patlarsa Ona yaparım yama Tepkiler: Haşim Okyay ve Volkan Bilirli
A benim iki gözüm Duyulmaz oldu sözün Buralardan uzak kaldık Bulalım buna çözüm Medine’den gelir hurma Yerim şekerli burma Lastiklerim patlarsa Ona yaparım yama
seyrencem Forum Bağımlısı Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 1.038 Tepki 1.571 Şehir Ordu----Artvin Bisiklet Trek 23 Haziran 2009 #1.415 Baklavanın yanında:lick3: Keçi sütü dondurma Bisiklete bol bol bin Kaloriye takılma Şifalıymış kara üzüm A benim iki gözüm Biz bunu hep yerdik Doğadan gelir çözüm! Memleket yolları uzun İçimde olur hüzün Bu hafta pedal basamadım O da ayrı bi hüzün Zinciri fazla yağlama Rüzgara bel bağlama Kafadan eser sonra O zaman da ağlanma Fren telini gerdim Biraz da ara verdim Yokuş aşağı inerken Olmadı hiç bi derdim Bir kemençe vuralım Tepinelim duralım Binelim bisiklete Kendimizi bulalım Aldım elime sazı Çalarım bazı bazı Sözüm gelir dilime Buraya yazarım yazı Tepkiler: Haşim Okyay ve Volkan Bilirli
Baklavanın yanında:lick3: Keçi sütü dondurma Bisiklete bol bol bin Kaloriye takılma Şifalıymış kara üzüm A benim iki gözüm Biz bunu hep yerdik Doğadan gelir çözüm! Memleket yolları uzun İçimde olur hüzün Bu hafta pedal basamadım O da ayrı bi hüzün Zinciri fazla yağlama Rüzgara bel bağlama Kafadan eser sonra O zaman da ağlanma Fren telini gerdim Biraz da ara verdim Yokuş aşağı inerken Olmadı hiç bi derdim Bir kemençe vuralım Tepinelim duralım Binelim bisiklete Kendimizi bulalım Aldım elime sazı Çalarım bazı bazı Sözüm gelir dilime Buraya yazarım yazı
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 23 Haziran 2009 #1.416 Hafta içi çalışır Hafta sonu gezerim Bu ne sıcaktır böyle Oturduğum yerde terlerim. Zinciri yağlarsan tıkırdamaz Vidayı sıkarsan oynamaz Bir yel bile esmez ki Yaprak bile kıpırdamaz. Aman deyim dostlar Çıkmayın öğlen dışarı Çok da terlerseniz Duş alın günaşırı. Tepkiler: seyrencem
Hafta içi çalışır Hafta sonu gezerim Bu ne sıcaktır böyle Oturduğum yerde terlerim. Zinciri yağlarsan tıkırdamaz Vidayı sıkarsan oynamaz Bir yel bile esmez ki Yaprak bile kıpırdamaz. Aman deyim dostlar Çıkmayın öğlen dışarı Çok da terlerseniz Duş alın günaşırı.
seyrencem Forum Bağımlısı Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 1.038 Tepki 1.571 Şehir Ordu----Artvin Bisiklet Trek 25 Haziran 2009 #1.417 Sağlıklı olur pekmez Bu sıcaklar çekilmez Ara vermek istemem Kısa geziler kesmez Çay olmaz demsiz Havamız var nemsiz Mesut ile Volki nerde Bak olmaz ki sizsiz Haydi bi ses verelim Adana karpuz keselim (benden) Buyurmazsanız artık Kırmızı halı serelim (forumdan) Geçtik kapı önünden Teklif ettik gönülden Buralarda rüzgar var Esiyor kafa yönünden Tepkiler: Haşim Okyay
Sağlıklı olur pekmez Bu sıcaklar çekilmez Ara vermek istemem Kısa geziler kesmez Çay olmaz demsiz Havamız var nemsiz Mesut ile Volki nerde Bak olmaz ki sizsiz Haydi bi ses verelim Adana karpuz keselim (benden) Buyurmazsanız artık Kırmızı halı serelim (forumdan) Geçtik kapı önünden Teklif ettik gönülden Buralarda rüzgar var Esiyor kafa yönünden
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 25 Haziran 2009 #1.418 @bisikletseven Ardahan'dadır Kura Uzundur, dökülür Hazar'a Kısa geziler kesmezse Çıkalır uzun tura. Çıkmaz sesleri solukları Volki ile Mesut hocanın Herhalde yoğunlardır İşleri çoktur onların. Söylenir mi bu şimdi? Bu zamanı mı buldun? Adana karpuz dedin Can evimden vurdun. :lick3: Gönlüm öyle ister ki Çıkayım bir uzun tura Uğrayayım tüm illere Selam götüreyim dostlara. Gökyüzü olmuş masmavi Bir tane bile yok bulut Yıka çamaşırı as balkona Beş dakikada kurut. Tepkiler: Volkan Bilirli ve seyrencem
@bisikletseven Ardahan'dadır Kura Uzundur, dökülür Hazar'a Kısa geziler kesmezse Çıkalır uzun tura. Çıkmaz sesleri solukları Volki ile Mesut hocanın Herhalde yoğunlardır İşleri çoktur onların. Söylenir mi bu şimdi? Bu zamanı mı buldun? Adana karpuz dedin Can evimden vurdun. :lick3: Gönlüm öyle ister ki Çıkayım bir uzun tura Uğrayayım tüm illere Selam götüreyim dostlara. Gökyüzü olmuş masmavi Bir tane bile yok bulut Yıka çamaşırı as balkona Beş dakikada kurut.
seyrencem Forum Bağımlısı Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 1.038 Tepki 1.571 Şehir Ordu----Artvin Bisiklet Trek 25 Haziran 2009 #1.419 @Haşim Okyay Pencere camı açma Perdeleri de saçma Aerodinamik yapıp Yokuş aşağı kaçma Soğuk sulardan için Ova bayırı geçin Karpuzu aldım Haşim Yanmasın senin için Tepkiler: Haşim Okyay
@Haşim Okyay Pencere camı açma Perdeleri de saçma Aerodinamik yapıp Yokuş aşağı kaçma Soğuk sulardan için Ova bayırı geçin Karpuzu aldım Haşim Yanmasın senin için
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 25 Haziran 2009 #1.420 @bisikletseven Her gruba bir tane Lazımdır biraz kaçık Yaz iyice geldi artık Pencereler hep açık. Babam da almış akşam Yirmi kiloluk Adana On parçaya böldük de Ancak sığdı dolaba. Bu mevsimde zaten Her öğün yenir karpuz Ama sıcak yemeyecen Buz gibi olacak buz. Tepkiler: seyrencem
@bisikletseven Her gruba bir tane Lazımdır biraz kaçık Yaz iyice geldi artık Pencereler hep açık. Babam da almış akşam Yirmi kiloluk Adana On parçaya böldük de Ancak sığdı dolaba. Bu mevsimde zaten Her öğün yenir karpuz Ama sıcak yemeyecen Buz gibi olacak buz.