C Cemowski Daimi Üye Kayıt 28 Ocak 2007 Mesaj 269 Tepki 103 Şehir İzmir 4 Nisan 2007 #441 pardon bu güzelliğe bende katılayım ye ye hiç bir yemeğe doymayayım buradaki şiirler çok güzel hadi bende bir tane yazayım. Tepkiler: Mesut Dursun ve nazz
pardon bu güzelliğe bende katılayım ye ye hiç bir yemeğe doymayayım buradaki şiirler çok güzel hadi bende bir tane yazayım.
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 4 Nisan 2007 #442 Diyorumki toplanalım buradan gidelim Postu da güney de bir yerlere serelim Çocuk okul iş kira ev taksit derken Birde bakmışsın geçmiş ömür güzelim Tepkiler: Mesut Dursun
Diyorumki toplanalım buradan gidelim Postu da güney de bir yerlere serelim Çocuk okul iş kira ev taksit derken Birde bakmışsın geçmiş ömür güzelim
N nazz Forum Demirbaşı Kayıt 12 Mart 2007 Mesaj 496 Tepki 279 Şehir Ant 4 Nisan 2007 #443 derya abi size katılıyorum, hayatın çilesi bitmez bende yoruluyorum yazın gelmesiyle toparlanıp, demeli ki tatile çıkıyorum... Tepkiler: Mesut Dursun
derya abi size katılıyorum, hayatın çilesi bitmez bende yoruluyorum yazın gelmesiyle toparlanıp, demeli ki tatile çıkıyorum...
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 4 Nisan 2007 #444 Sevgili nazz evet çok haklısın Şiirden hikayeden iyi anlarsın Senin yorumun Fırat için önemli Yağmur hikayesine bakarmısın Tepkiler: Mesut Dursun
Sevgili nazz evet çok haklısın Şiirden hikayeden iyi anlarsın Senin yorumun Fırat için önemli Yağmur hikayesine bakarmısın
N nazz Forum Demirbaşı Kayıt 12 Mart 2007 Mesaj 496 Tepki 279 Şehir Ant 4 Nisan 2007 #445 derya bey hikayeye baktım, oraya yorumuda yazdım, gözlerim doldu nedense ağladım, duygu yüklü bu hikayesi fırat'ın... Tepkiler: Mesut Dursun ve Banu B.
derya bey hikayeye baktım, oraya yorumuda yazdım, gözlerim doldu nedense ağladım, duygu yüklü bu hikayesi fırat'ın...
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 5 Nisan 2007 #446 Haklısın nazz duygu yüklü Ve bir haylice de hüzünlü Oyun bulmak kaybetmek Deymez bu dünya ölümlü Tepkiler: Mesut Dursun ve nazz
N nazz Forum Demirbaşı Kayıt 12 Mart 2007 Mesaj 496 Tepki 279 Şehir Ant 5 Nisan 2007 #447 doğru ,derya bey dünya ölümlü, bizlerin neşeli olsun her günü, paha biçilemez neşeye, mutluluk almalı ,değerlendirmeli iyi günü... Tepkiler: Mesut Dursun
doğru ,derya bey dünya ölümlü, bizlerin neşeli olsun her günü, paha biçilemez neşeye, mutluluk almalı ,değerlendirmeli iyi günü...
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 5 Nisan 2007 #448 Ve bahar geldi açtı çiçekler Uçuyor dışarıda kelebekler Başlar insanda bir rehavet Bu baharın sendromu derler Tepkiler: Mesut Dursun
Ve bahar geldi açtı çiçekler Uçuyor dışarıda kelebekler Başlar insanda bir rehavet Bu baharın sendromu derler
N nazz Forum Demirbaşı Kayıt 12 Mart 2007 Mesaj 496 Tepki 279 Şehir Ant 5 Nisan 2007 #449 bahar sendromu olsada güzel, baktım bugün denizde turistler yüzer, portakal ağaçları açmış çiçek, yürürken kokusu burnumda tüter.. Tepkiler: Mesut Dursun
bahar sendromu olsada güzel, baktım bugün denizde turistler yüzer, portakal ağaçları açmış çiçek, yürürken kokusu burnumda tüter..
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 5 Nisan 2007 #450 Mani köşesi kaldı bize nazz Tatili özler cocuklar bu yaz Yapacak hiç birşey yok ise Kalk otur sende manini yaz Tepkiler: Mesut Dursun
Mani köşesi kaldı bize nazz Tatili özler cocuklar bu yaz Yapacak hiç birşey yok ise Kalk otur sende manini yaz
N nazz Forum Demirbaşı Kayıt 12 Mart 2007 Mesaj 496 Tepki 279 Şehir Ant 5 Nisan 2007 #451 Durma Derya abi evlatları sevindir, Onlarda tatili hak etmiştir, Süpriz yap ,kararı yetiştir, Boşver işi,gücü onları eğlendir.. Tepkiler: Mesut Dursun
Durma Derya abi evlatları sevindir, Onlarda tatili hak etmiştir, Süpriz yap ,kararı yetiştir, Boşver işi,gücü onları eğlendir..
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 6 Nisan 2007 #452 Tamam abisi peki güzelde Evlatları arada bul nerede Şekerle çukulata olsa da Geçti o günler kaldı geride Tepkiler: Mesut Dursun ve nazz
Tamam abisi peki güzelde Evlatları arada bul nerede Şekerle çukulata olsa da Geçti o günler kaldı geride
N nazz Forum Demirbaşı Kayıt 12 Mart 2007 Mesaj 496 Tepki 279 Şehir Ant 6 Nisan 2007 #453 Derya abi anladım, Boşverrr o zaman sen tadını çıkar hayatın, Tatil sonrası şezlonglu,şemsiyeli fotoğrafın, Eklensin siteye bizlede paylaşın Tepkiler: Mesut Dursun
Derya abi anladım, Boşverrr o zaman sen tadını çıkar hayatın, Tatil sonrası şezlonglu,şemsiyeli fotoğrafın, Eklensin siteye bizlede paylaşın
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 6 Nisan 2007 #454 Zaten abisi ben de boşverdim Hanıma da o kadar da söyledim Sen'de boşver diye diye vallahi Bir türlü hiç boş verdiremedim Tepkiler: Mesut Dursun
Zaten abisi ben de boşverdim Hanıma da o kadar da söyledim Sen'de boşver diye diye vallahi Bir türlü hiç boş verdiremedim
N nazz Forum Demirbaşı Kayıt 12 Mart 2007 Mesaj 496 Tepki 279 Şehir Ant 6 Nisan 2007 #455 Derya abi nasıl olsun evlat işte, Biraz daha duygusaldır anne, Bizede nasip etsinde, Daha iyi anlarız belkide... Tepkiler: Mesut Dursun
Derya abi nasıl olsun evlat işte, Biraz daha duygusaldır anne, Bizede nasip etsinde, Daha iyi anlarız belkide...
N nazz Forum Demirbaşı Kayıt 12 Mart 2007 Mesaj 496 Tepki 279 Şehir Ant 6 Nisan 2007 #456 Bahar sendromu yaşıyorum, Uyuştum sanki çalışamıyorum, Gün boyu elimde fincan Sürekli kahve içiyorum.... Tepkiler: Mesut Dursun
Bahar sendromu yaşıyorum, Uyuştum sanki çalışamıyorum, Gün boyu elimde fincan Sürekli kahve içiyorum....
N nazz Forum Demirbaşı Kayıt 12 Mart 2007 Mesaj 496 Tepki 279 Şehir Ant 7 Nisan 2007 #457 dostum gelir uzaklardan, onu beklerim uyumadan, yolda geliyor istanbuldan, ağlarım kesin mutluluktan... Tepkiler: Mesut Dursun
dostum gelir uzaklardan, onu beklerim uyumadan, yolda geliyor istanbuldan, ağlarım kesin mutluluktan...
N nazz Forum Demirbaşı Kayıt 12 Mart 2007 Mesaj 496 Tepki 279 Şehir Ant 7 Nisan 2007 #458 unutulmaz çocukluk arkadaşı, avunulmaz yerine gelsede başkası, dostların en harikası, seninle paylaşır yalnızlığı....
unutulmaz çocukluk arkadaşı, avunulmaz yerine gelsede başkası, dostların en harikası, seninle paylaşır yalnızlığı....
N nazz Forum Demirbaşı Kayıt 12 Mart 2007 Mesaj 496 Tepki 279 Şehir Ant 7 Nisan 2007 #459 bu gece takıldım mani yazıyorum, sıkıldım nedendir bilmiyorum, mis gibi karanfil çayı içiyorum, herkesede tavsiye ediyorum Tepkiler: Mesut Dursun
bu gece takıldım mani yazıyorum, sıkıldım nedendir bilmiyorum, mis gibi karanfil çayı içiyorum, herkesede tavsiye ediyorum
D Derya AKYILDIZ Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2006 Mesaj 1.532 Tepki 1.634 Şehir Ataşehir 7 Nisan 2007 #460 Ne mutlu sana nazz Olmalı doslukta naz Gözün aydın olsun Mutlu geçsin bu yaz Tepkiler: Mesut Dursun