Mesut Girgiç Forum Bağımlısı Kayıt 28 Mart 2006 Mesaj 4.517 Tepki 11.601 Şehir Konya 7 Mayıs 2009 #1.221 @Haşim Okyay Paran olsa a oğlan Ağzında olmamı yara Pedaldan yoruldunsa Tez girecen deryara Tepkiler: Volkan Bilirli ve Haşim Okyay
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 7 Mayıs 2009 #1.222 @Mesut Girgiç Herşeyin ilacı spor Önce sağlık olsun Bakma para dediğime Maksat kafiye uysun. Tepkiler: Volkan Bilirli
Mesut Girgiç Forum Bağımlısı Kayıt 28 Mart 2006 Mesaj 4.517 Tepki 11.601 Şehir Konya 7 Mayıs 2009 #1.223 @Haşim Okyay Maksat kafiye uysun MTB, YOL'cumusun Bisikletin karbondan rüzgar arkandan olsun. Tepkiler: Volkan Bilirli
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 8 Mayıs 2009 #1.224 @Mesut Girgiç Bisikletim olursa karbondan Kimse yaklaşamaz havamdan Acaba YOL'cu mu olsaymışım diye Şöyle bir geçirdim kafamdan. YOL'cu, MTB'ci fark eder mi? Yollar pedallamakla biter mi? Yeter ki altında bisiklet olsun Ne olduğu önemli mi? :rolleyes: Tepkiler: Volkan Bilirli
@Mesut Girgiç Bisikletim olursa karbondan Kimse yaklaşamaz havamdan Acaba YOL'cu mu olsaymışım diye Şöyle bir geçirdim kafamdan. YOL'cu, MTB'ci fark eder mi? Yollar pedallamakla biter mi? Yeter ki altında bisiklet olsun Ne olduğu önemli mi? :rolleyes:
V Volkan Bilirli Forum Bağımlısı Kayıt 10 Kasım 2008 Mesaj 1.100 Tepki 543 Şehir İSTANBUL 8 Mayıs 2009 #1.225 @Haşim Okyay Dünyada herkes fani Bisiklete binmeli yani MTB da, YOL da : yolcu Hancı Shimano mu ? Peh Tepkiler: naz34 ve Haşim Okyay
@Haşim Okyay Dünyada herkes fani Bisiklete binmeli yani MTB da, YOL da : yolcu Hancı Shimano mu ? Peh
Mesut Girgiç Forum Bağımlısı Kayıt 28 Mart 2006 Mesaj 4.517 Tepki 11.601 Şehir Konya 8 Mayıs 2009 #1.226 @volkii Shimano mu, avid mi? Lahmacun mu, börek mi? Bak, güneş açtı yarim, Bisikletle gezek mi? . Tepkiler: Volkan Bilirli, temucin90 ve Haşim Okyay
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 8 Mayıs 2009 #1.227 @Mesut Girgiç Lahmacun sevmem Ama böreği severim Hele şu kolum iyileşsin Dağ bayır gezerim. Tepkiler: naz34 ve Volkan Bilirli
V Volkan Bilirli Forum Bağımlısı Kayıt 10 Kasım 2008 Mesaj 1.100 Tepki 543 Şehir İSTANBUL 8 Mayıs 2009 #1.228 @Haşim Okyay Sağlık hayatın pedalı, Börek ise selenin ızdırabı, Sen yinede az ye ! Yoksa çıkamazsın Dağı bayırı Tepkiler: naz34
@Haşim Okyay Sağlık hayatın pedalı, Börek ise selenin ızdırabı, Sen yinede az ye ! Yoksa çıkamazsın Dağı bayırı
Mesut Girgiç Forum Bağımlısı Kayıt 28 Mart 2006 Mesaj 4.517 Tepki 11.601 Şehir Konya 8 Mayıs 2009 #1.229 Patlıcanlı gözleme, sakın beni özleme Ben uzun tura çıktım Yollarımı gözleme. Komponent dura ace Zeytinyağlı böğrülce Rüzgar heryandan eser Yar önümden geçince Daha gonuşdurtmayın beni.. Tepkiler: Volkan Bilirli
Patlıcanlı gözleme, sakın beni özleme Ben uzun tura çıktım Yollarımı gözleme. Komponent dura ace Zeytinyağlı böğrülce Rüzgar heryandan eser Yar önümden geçince Daha gonuşdurtmayın beni..
seyrencem Forum Bağımlısı Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 1.038 Tepki 1.571 Şehir Ordu----Artvin Bisiklet Trek 8 Mayıs 2009 #1.230 Hava açar bir kapar Durmaz ekip pedal basar Uzun tura çıkamadım Komponentim olsa ne yazar Tepkiler: naz34 ve Volkan Bilirli
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 8 Mayıs 2009 #1.231 @volkii Çok yerim, çok gezerim Hamur beni etmez semiz Boğazıma da düşerim Basarım pedal temiz temiz. @Mesut Girgiç Gözler kalır hep yolda Mutlak vardır bekleyen Makarnayı yemem asla Yoksa sosunda fesleğen. Nasıl yemek acaba Zeytinyağlı böğrülce Çok acaip sinirlenirim Lastiği patlak görünce Gonuşdurturuz Mesut hoca Yok öyle hemen kaçmaca Daha yeni ısınıyoruz Var mı hemen satmaca? Tepkiler: naz34, seyrencem ve Volkan Bilirli
@volkii Çok yerim, çok gezerim Hamur beni etmez semiz Boğazıma da düşerim Basarım pedal temiz temiz. @Mesut Girgiç Gözler kalır hep yolda Mutlak vardır bekleyen Makarnayı yemem asla Yoksa sosunda fesleğen. Nasıl yemek acaba Zeytinyağlı böğrülce Çok acaip sinirlenirim Lastiği patlak görünce Gonuşdurturuz Mesut hoca Yok öyle hemen kaçmaca Daha yeni ısınıyoruz Var mı hemen satmaca?
V Volkan Bilirli Forum Bağımlısı Kayıt 10 Kasım 2008 Mesaj 1.100 Tepki 543 Şehir İSTANBUL 8 Mayıs 2009 #1.232 Mani meydanı derler buraya, Ne turcular geldi buraya Öyle az soluklanim dediler Bırakıpta gidemediler Pedalın devamlı olsun Sıkı tut gidonu yokuş iniyorsun Maşallah İştahın bol olsun Tepkiler: naz34, seyrencem ve Haşim Okyay
Mani meydanı derler buraya, Ne turcular geldi buraya Öyle az soluklanim dediler Bırakıpta gidemediler Pedalın devamlı olsun Sıkı tut gidonu yokuş iniyorsun Maşallah İştahın bol olsun
Mesut Girgiç Forum Bağımlısı Kayıt 28 Mart 2006 Mesaj 4.517 Tepki 11.601 Şehir Konya 8 Mayıs 2009 #1.233 Böğrülcenin yemeği antilop eder keçiyi yemek tuzlu idiyse hep ararsın çeşmeyi kaçmaca satmaca verme adama gazı ocakta yemeğim var açtım sonuna gazı sende bu iştah varken dağları yutar yersin ferhat gibi pedalla tek kolla dağ delersin Gazı fazla verdiniz, biraz uçuşa geçtim.. Tepkiler: Volkan Bilirli, Haşim Okyay ve seyrencem
Böğrülcenin yemeği antilop eder keçiyi yemek tuzlu idiyse hep ararsın çeşmeyi kaçmaca satmaca verme adama gazı ocakta yemeğim var açtım sonuna gazı sende bu iştah varken dağları yutar yersin ferhat gibi pedalla tek kolla dağ delersin Gazı fazla verdiniz, biraz uçuşa geçtim..
seyrencem Forum Bağımlısı Kayıt 7 Eylül 2008 Mesaj 1.038 Tepki 1.571 Şehir Ordu----Artvin Bisiklet Trek 9 Mayıs 2009 #1.234 @volkii Arkadaşlar gelmiş aşka Gaza gelmek bir başka Maniye mani olunmaz Gevşek gidona yapışılmaz @Mesut Girgiç Tuz olmazsa yemek olmaz, Antilop olmazsa keçi olmaz İron Mesut yapmazsa Böğrülcenin tadı olmaz Tepkiler: naz34 ve Volkan Bilirli
@volkii Arkadaşlar gelmiş aşka Gaza gelmek bir başka Maniye mani olunmaz Gevşek gidona yapışılmaz @Mesut Girgiç Tuz olmazsa yemek olmaz, Antilop olmazsa keçi olmaz İron Mesut yapmazsa Böğrülcenin tadı olmaz
Mesut Girgiç Forum Bağımlısı Kayıt 28 Mart 2006 Mesaj 4.517 Tepki 11.601 Şehir Konya 12 Mayıs 2009 #1.235 Aşağıdan gelir Türkmen koyunu Selvi de sandım kadro boyunu Tiridine tiridine tiridine bandım bedavamı sandın AVRO vedim aldım silime'de slime'de slime'de sıktım ondan sonra gidip dikene de bastım . Tepkiler: Volkan Bilirli
Aşağıdan gelir Türkmen koyunu Selvi de sandım kadro boyunu Tiridine tiridine tiridine bandım bedavamı sandın AVRO vedim aldım silime'de slime'de slime'de sıktım ondan sonra gidip dikene de bastım .
V Volkan Bilirli Forum Bağımlısı Kayıt 10 Kasım 2008 Mesaj 1.100 Tepki 543 Şehir İSTANBUL 12 Mayıs 2009 #1.236 Zayıf ince bellli, oooooo Müsait yerde inmeli, Bu öğlen melemen yemeli, Lastiğide değiştirmeli @Mesut Girgiç
Zayıf ince bellli, oooooo Müsait yerde inmeli, Bu öğlen melemen yemeli, Lastiğide değiştirmeli @Mesut Girgiç
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 12 Mayıs 2009 #1.237 @Mesut Girgiç Akdenizliler düşkün olurmuş biraz boğazına İllet olurum kızların bu işvesine nazına Aman Mesut hocam, fazla uçurmayalım seni Gelmeyesin hiç kimsenin dolduruşuna gazına. Tepkiler: Volkan Bilirli
@Mesut Girgiç Akdenizliler düşkün olurmuş biraz boğazına İllet olurum kızların bu işvesine nazına Aman Mesut hocam, fazla uçurmayalım seni Gelmeyesin hiç kimsenin dolduruşuna gazına.
Mesut Girgiç Forum Bağımlısı Kayıt 28 Mart 2006 Mesaj 4.517 Tepki 11.601 Şehir Konya 12 Mayıs 2009 #1.238 @Haşim Okyay Sen gaz versende hanım alır gazımı arka ruble çeker rampada benim nazımı Tepkiler: seyrencem ve Volkan Bilirli
V Volkan Bilirli Forum Bağımlısı Kayıt 10 Kasım 2008 Mesaj 1.100 Tepki 543 Şehir İSTANBUL 12 Mayıs 2009 #1.239 @Haşim Okyay Mesut hocanın potansiyeli zirve yapmış, Herkesin gönlünü de kazanmış Yemeğide güzel yaparmış, Kokusunu buralara vardırırmış
@Haşim Okyay Mesut hocanın potansiyeli zirve yapmış, Herkesin gönlünü de kazanmış Yemeğide güzel yaparmış, Kokusunu buralara vardırırmış
Haşim Okyay Forum Bağımlısı Kayıt 17 Ocak 2008 Mesaj 5.192 Tepki 4.366 Şehir İstanbul 12 Mayıs 2009 #1.240 @Mesut Girgiç Mesut hoca aldı eline yine sazı Hiç gelmiyor size de vermeye gazı Gülmekten karnıma ağrılar girdi Allah olsun hepinizden razı. Tepkiler: Volkan Bilirli
@Mesut Girgiç Mesut hoca aldı eline yine sazı Hiç gelmiyor size de vermeye gazı Gülmekten karnıma ağrılar girdi Allah olsun hepinizden razı.