Manidir bu yazılır alınmamalıdır
Her zaman cevaba bakılmamalıdır
Bir müslümanın dargınlığı derler
Mendilin nemi kuruyana kadardır
Hakan bey, sanırım göndermeleriniz banaydı. Bu benim kasten yapmış olduğum bir şey değil.
Fakat üzülerek görüyorum ki; Siz alınganlık yapmışsınız. Öncelikle şunu söylemek isterim; Burası kimsenin tapulu bir yeri değildir. Herkes istediğini yazmakta özgürdür ve bunu yaparken de karşıdan cevap beklentisine girmeden yapmalıdır.
Olaya bu açıdan bakıldığında kimseyi muhatap alıp küsmeye gerek yoktur. Benim bilmeyerek ve de istemeyerek, sizin anlayışınıza göre ters gelen bir davranışım, bir ihmalim olduysa eğer, ben gene de bunun için sizden özür dileyebilirim.
Ama bilakis siz bana göre, renkli kişiliğiniz ile zaman zaman benimde yapmış olduğum ve çok sevdiğim geyik muhabbetini; Yani bu sizin tanımlamanıza göre "geyik adam olmak" ve "yaşamı renklendirme" olan tarzı. Ya da tarz demek doğrumu bilmiyorum ama kişilikyapısı desek sanki daha doğru gibi? neyse yanlış bir ifade kullanmak istemiyorum. Bunu siz isimlendirin isterseniz.
Olayları bu renkli kişilikyapısı ile ele alıp daha lezzetli hale getirip güzelleştirerek bizlerle paylaşıma sunmanızı ayrıca kendinizi ifade edişiniz ve tanımlamanızı saygı, sevgi ve yüzümde oluşan tatlı bir tebessüm ile izlemekteyim.
Mani konusuna katılımınız ile de her konuya katılımınızdaki gibi ayrı bir lezzet ayrı bir tad kattınız. Lütfen karşıdan bir cevap beklentisi içersinde bulunmayınız. Maninizi yazın ve geçin hatta arka arkaya maniler bile yazın varsın kimse yazmasın.
Konuyu baştan beri incelerseniz; benim, genç kardeşlerin (şimdi dersleri var), cobike'nin, nazz'ın ve diğer arkadaşların ard arda manilerini görebilirsiniz, kimse kimseden yazdığı mani için cevap beklememiştir, bunu sizde yapın lütfen.
Saygı ve sevgilerimle..