Scudo Sports

Manavgat mtb Maraton

levent sünger

Aktif Üye
Tepki
410
Bisiklet
Cannondale
Gecen yılki serbest katagorinin zaman ve mesafe limitlerini bilen varmı ( diskalifiye olmamak için) şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
Scudo
ilki 40 km ve saat 14 00 de geçmek üzere 3 noktada saat konulmuştu hatırladıgım kadarı ile.ve ilkini geçtikden sonra diğerlerini kafana takma fazla yeterki teknik bir sorun yasama benim bacagıma giren kıramplara ve çokca durmmama ragen gecen sene takılmammıştım ama kırmplar 36 37 lerde girmeye baslamışldı belki daha önce girseydi takılabilirdim veya köprüye gelince kendim burakırdım yarışı.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
nuri abiye katılıyorum kondisyon bakımından iyi olmak gerekli aşağıdaki linkten parkuru aytınlı görebilirsiniz . 2007 manavgat maratonu yarışı aşağıdaki gibiydi.

*BÜYÜK (U23/ELİT) ERKEKLER KATEGORİSİ- 89 KM (MANAVGAT KÖPRÜ BAŞI)
* SERBEST (19 YAŞ ÜSTÜ/MASTERLAR) ERKEKLER KATEGORİSİ - 72 KM (MANAVGAT KÖPRÜBAŞI)
* BÜYÜK (U23/ELİT) BAYANLAR KATEGORİSİ- 40 KM (OYMAPINAR)
*JUNIOR (18 YAŞ ALTI ERKEKLER) KATEGORİSİ- 40 KM (OYMAPINAR)

resmi sitesi:
(link)

ismail serbest 72 yazıyor ama yarıs bittiğiinde benim ve benim gibi bir çok kişinin km 79 u gösteriyordu. bunu ben söle yorumladım kendi kendime bu parkuru bisiklet ile ölçmediler singel track bölümede motoru sokmadılar ve 6 km lik bir fark olustu yanlışım varsa düzeltin.elitler içinde 95 olmuştur sanırım yarısdıkları mesafe.

• Beğen
Tepkiler: levent sünger
oo süper miş valla 5000 kişi yazıyo inşallah ölmeden yarışı bitiririz

Hayatımda katıldığım ''en'' kelimelerinin hepsini içinde bulunduran bir yarıştı.ilk ikisine de katıldım.Gerçekten insanın sınırlarını zorlayan bir yarış.Tamamen tek başınızasınız.

65 kilometre yol yaptıktan sonra bacaklarımın kendi iradem dışı pedal bastıklarını fark ettim.sadece çeviriyorlardı , kesinlikle isteklerime cevap vermiyorlardı.Mükemmel bir deneyim.Şiddetle tavssiye ederim.Acı çekmek için daha iyi bir yer bulamazsınız. :))

yarışa katılacak arkadaslar, kategorileri ne olursa olsun, www.manavgatmtb.org adresinden kayıtlarını olsunlar. uygun fiyatlı konaklama konusunda da organizasyondan bilgi alınabilir. sonucta bu organizasyonun en büyük yüklenicisi Side Turizmciler Derneği, yarışçılara kolaylık sağlayacaklardır.

bu bir Dünya Kupası organizasyonu ve bu tip organizasyonlara MUTLAKA önceden kayıt olunması gerekiyor. ELIT kategoriler de yarışa katılım ücreti ödeyecekler ( bir UCI takımı mensubu olmayan herkes), serbest kategoride böyle bir ücret olmayacaktır.

kayıt olmak ve aklınıza takılan sorulara cevap bulmak için

www.manavgatmtb.org

Geri