S Specter1 Daimi Üye Kayıt 14 Şubat 2010 Mesaj 284 Tepki 110 Şehir İSTANBUL 4 Ekim 2013 #1 Arkadaşlar Maltepe Üniversitesinde okuyan varsa burda toplanabiliriz.Turlar,geziler vs. düzenleyebiliriz.:in:
Arkadaşlar Maltepe Üniversitesinde okuyan varsa burda toplanabiliriz.Turlar,geziler vs. düzenleyebiliriz.:in:
S Specter1 Daimi Üye Kayıt 14 Şubat 2010 Mesaj 284 Tepki 110 Şehir İSTANBUL 8 Ekim 2013 #2 yoksa koca okulda bi bisikletçi ben miyim?
H Hasan Gündüz Üye Kayıt 12 Haziran 2014 Mesaj 8 Tepki 1 Şehir pendik Bisiklet Trek 12 Haziran 2014 #3 bide ben varım
Yakup Y. Üye Kayıt 28 Ekim 2013 Mesaj 20 Tepki 4 Şehir Kocaeli Bisiklet Salcano 14 Ekim 2014 #4 Galiba foruma üye olmayan bisiklet severlerimiz var okulumuzda Hatta Üniversitemizde Bisiklet Kulübü kurulumu bitmek üzere inşallah çok güzel aktiviteler turlar bizleri bekliyor.. Görüşmek üzere.. İyi akşamlar
Galiba foruma üye olmayan bisiklet severlerimiz var okulumuzda Hatta Üniversitemizde Bisiklet Kulübü kurulumu bitmek üzere inşallah çok güzel aktiviteler turlar bizleri bekliyor.. Görüşmek üzere.. İyi akşamlar
Güray Görkem Forum Bağımlısı Kayıt 1 Temmuz 2015 Mesaj 942 Tepki 718 Şehir İstanbul İsim Güray görkem Bisiklet Scott 4 Ekim 2015 #5 Cumartesi pazar okuldaki rampalarda çalışıyorum . Bazen narcity rampası ama tek gitmiyorum Ramazan kardeşim de var köpekler fena bilîyorsunuz.
Cumartesi pazar okuldaki rampalarda çalışıyorum . Bazen narcity rampası ama tek gitmiyorum Ramazan kardeşim de var köpekler fena bilîyorsunuz.