Scudo Sports

Maltepe-Dragos sahil yolu bisiklet kazası

İnşallah durumu ağır değildir. Allah (c.c) şifasını versin.

Scudo
Geçmiş olsun. Bisiklet yolu olsun olmasın (heryerde bisiklet yolu yok, ki hemen cadde de var, ben oğlumu o yola sokmuyorum+buna fenerbahçe dr dahil) direksiyon başına yada beygirgucu, makam farketmez herhangi bir gücün başına geçen bazı insanlarımızin önce saygıyı ogrenmeleri gerek.. acil sifalar diliyorum

böyle haberleri okudukça bisiklete binesim gelmiyor. İnşallah bisiketli arkadaşın hayati tehlikesi yoktur.
elimden geldiğince yan yolları, arka sokakları kullanmaya çalışıyorum biraz yavaş oluyor ama en azından magandalarla daha az karşılaşma ihtimali oluyor.

Arkadaşlar bisiklet sürücüsü ne yazık ki hayatını kaybetti.Kendisine Allah'tan rahmet,ailesine başsağlığı diliyorum..

İbb beyaz masa'ya bu konuyu gönderdim. Hiç umudum yok ama belki bir faydası olur.

Birer birer yitip gidiyor insanlar. Masum vatandaşlara yapılmadık eziyet bırakılmazken, yargısız infazlar arka arkaya uygulanırken, böyle katillerin bitmek bilmeyen yargı süreçleri ve sonrasında gelen komik yaptırımlara artık sinirden gülüyorum. Bakalım, bu iki kazanın sonucu bize neler gösterecek.

aracın durumuna bakıldığında hem kaldırıma çıkması ve de hem bisiklete ve bisiklet kullanan arkadaşımıza çarpması o aracın epey hızlı ve dikkatsiz bir şekilde gittiğini işaret ediyor kelle koltukta biniyoruz bisiklete ama yılmak yok biz de varız trafikte ve bunu her daim göstermemiz lazım arkadaşlar

@İslam Gölge

islam dostum .,
tekirdağda bir etkinlik olabilir bisiklete saygı sürüşü anlayışında ,istanbulda bu pazar yapacağız dostlar ile, burada mesele hepimizi ilgilendirmekte ..

@Kudret Kurtcebe

Burada her ilden arkadaşımız var, lütfen onlar da yapabildikleri kadar organize olup bir etkinlik yapsınlar, ne kadar etkinlik olursa o kadar dikkat çeker
en azından ilgisi olmayan ama iyi yürekli vatandaşlarımız hak veririler..

-Ramazan Bayramı değildi, katillerin bayramıydı bugün.Çünkü bayramlarda insanlar kavuşur.

-Katillerin işi ise; insanları birbirinden ayırmaktır.

@Çetin ŞAHİNÖZ

toplu gösteri hakkımız olduğunu bu hükümetin başbakan yardımcısı söyledikten sonra bu pazar eylem olacak tabi kaçınılmaz bu bizim hakkımızdır . emniyetli bisiklet yolları istiyoruz diye biz 4 yıl önce pankart açtık, federasyon başkanına ve bağırdık ,dernek olarak, evet polis hiç bi şey yapmadı ,başkanın kürsüsüne çok yakın 100 bisikletçi bağırdı ,bisiklet yolları istiyoruz diye ..

Arkadaşımızla ilgili net bilgi var mı?

minibüs fren yaparken sağa kırmış ve bisiklete sağ köşeden çarpmış. bu resmen cinayet.

hayret bir şey,nasıl insanlar bunlar anlamıyorum.Daha dünkü haberin üzüntüsünü yaşarken bugün bir kaza haberi daha.Artık birileri buna dur demeli.O kadar güvensiz bir ülke olduk ki , her tur Türkiye'de sonlanır oldu.Ya kamyon ezer, ya bisikleti çalınır ya öldürülür. Nereye gidiyoruz böyle anlamıyorum...

İki kazada da vefat eden kardeşlerimize Allah rahmet eylesin. Söyleyecek söz bulamıyorum.

Allah rahmet eylesin. yetkililer acil şekilde önlem almalı....
bişeyler yapılmalı

Olayı bir şekilde protesto etmeliyiz. bu kadar ucuzmu insan canı?

İnsan hayatını hiçe sayarak bisikletlileri bu şekilde sıkıştıran hakaret eden şerefsiz sürücüler,
illaki onların da bir çocuğu olur bir gün, ona doğum gününde bir bisiklet alırlar... O zaman anlarlar ama iş işten geçmiş olur.
İnsanımız durup dururken sokaktaki hayvanı tekmeleyip, ne yapıyorsun deyince üzerine yürüyor. Bisiklet yolundan giden yayaya çekil dediğimde küfür ediyor.
Toplumun zihniyetin değişmesi lazım. Bu bir kişinin cezasını çekmesiyle bitecek bir şey değil. Ha tabii ki bunu yapan kimse cezasını çekmeli ama çok daha geride bu olay olmadan önlenmeli!
Bir sonraki diye birşey olmamalı. Sürücülere, ehliyet alacaklara eğitim verilmesi lazım, ADAM GİBİ eğitimden bahsediyorum, ileri geri hadi al ehliyeti olmamalı.
Çok şeyin değişmesi lazım!

Geri