Scudo Sports

Malatya'da neden decathlon yok !

@Cenk K.

Kaldı ki Avrupa yakasında 2 mağazası olmasına rağmen 3. mağazayı da orada açtılar.

Scudo
Ama bime günah işledikten sonra (küfür vb.) sakın gitmeyin derim 2 gün önce başıma geldi :)

@Fatih Çetin

Tartışılır bu mevzu :) avrupada daha çok para kazanacağını düşünüyorsa anadoludada kazanır oraya 3.mağaza açılması tartışılır forumun erlerini fikirleriyle beraber konuya bekliyoruz.

Malatyada bir bisikletin 900 tl olduğunu görünce malatya halkı diye bir temsili caps yapmak isterdim :D malatyada iş yapmaz tahminim çünkü kışın zaten hava soğuk yazın 3 4 ay iş yapar oda kurtarmaz.

Ankara'daki Decathlon ile İzmir'dekini karşılaştırdığım zaman, Ankara'dakinin bakkal dükkanı gibi kaldığı, olmasa da olur dediğim spor malzemesi adı altında Türkiye'de ucuz çöp satan mağaza diyeceğim yer. malatyada olmadığı iyi olmuş, "aaa ucuz" diye çerçöpe lüzumsuz para vermekten kurtulmuşsunuz. bence halinize sevinin, Malatya adına gönenin, hatta çıkıp kutlama yapın.

İyiki Decathlon varda ucuz bişeyler alabiliyoruz. Yoksa herhangi bişeyin önünde bisiklet kelimesi olunca birden pahalanıveriyor. Şort bisiklet şortu, tişört bisiklet tişörtü olunca fiyatı artıveriyor.

Bunlara takılmaya gerek yok yani arkadaşlar biz toplum olarak bisiklete binelim yani yüzdemiz artsın decathlon da gelir pinarello'da, BMC'de hepsi gelir. Tamam bisikleti seven arkadaşlar her ilde var fakat 5-10 kişi için bir yerde mağaza açılmaz. Mağaza açılması için sürekli tüketim olması gerekir bunun için de sürekli bisiklete binilmesi bunun gözle görülür şekilde olması gerekir. Fransa ya gittiğimde 80-90 bin nüfusa sahip küçük bir şehirde Ankara ve İstanbul da olmayan mağazalar var ve yani 1 yada 2 tane değil benim gittiğim 5-6 tane vardı. Ayrıca her mağazada yani intersport gibi , boyner gibi her mağaza da köşede özel bir reyon var bisiklet için yapılmış. Orda ortalama seviyede ürünler bulunabiliyor fakat bu söylediğim ortalama ürünler decathlondan kat kat daha iyi. Yani biz halk olarak binmeye başlayalım zaten iş paraya döndüğü zaman gelmeyen mağaza,marka kalmaz.

Bursada niye yoksa orda da aynı sebepten dir diye düşünüyorum.

Geri