Scudo Sports

Malatya

malatyada bisiklet süren bayaaa fazla ama toplamaya calıssak toplayamıyoruz.. böyle acaıp bi durum söz konusu... bende grup actım 100 kişi var her aksam gezi düzenliyoruz en fazla 8 kişi toplayabildik... :(

gelebilenler gelebilecekler eklesin ou_assad@hotmail.com beklerim...

Scudo
aramıza yeni arkadaşlar katıldı.giderek daha organize olucaz inşallah.tüm yol dostlarını bekleriz...

Bu hafta sonu için cumartesi yada pazar günü (çoğunluk isteğine göre)1 günlük tur planlıyoruz.tur rotası gelecek kişi sayısı ve durumlarına göre netleşecektir.katılmayı düşünen arkadaşlar cevap yazsın yada 0505 230 32 30 dan irtibata geçsin.

Bende Malatyalı biriyim size en kısa zamanda katılmayı düşünüyorum okulumun kaydını aldırtıp malatyada okumayı düşünüyorum. Size şmdilik iyi pedallar diyorum sevgili hemşerilerim

Arkadaşlar tur haberleri ve söyleşilerimizi artık Forumlar içerisinde "Bisiklet Forum İl Gurupları ve İl Temsilcileri " başlığı altında Malatya Grubunda yapmaktayız. Malatyada aktif bir şekilde bisiklete binen yaklaşık 13 kişilik bir topluluğuz , genelde hafta sonları çeşitli turlar düzenliyoruz Malatyada bisiklete gönül vermiş kişiler sizlerle tanışmakve birlikte pedallamak için bekliyoruz. Tur sonrası fotoğrafları ve anlatımı ise Şehir içi Gezi bölümünden takip edebilirisiniz.Saygılarımla

Arkadaşlar tur haberleri ve söyleşilerimizi artık Forumlar içerisinde "Bisiklet Forum İl Gurupları ve İl Temsilcileri " başlığı altında Malatya Grubunda yapmaktayız. Malatyada aktif bir şekilde bisiklete binen yaklaşık 13 kişilik bir topluluğuz , genelde hafta sonları çeşitli turlar düzenliyoruz. Malatyada bisiklete gönül vermiş kişiler, sizlerle tanışmak ve birlikte pedallamak için bekliyoruz. Tur sonrası fotoğrafları ve anlatımları ise Şehir içi Gezi bölümünden takip edebilirsiniz.Saygılarımla

Arkadaşlar tur haberleri ve söyleşilerimizi artık Forumlar içerisinde "Bisiklet Forum İl Gurupları ve İl Temsilcileri " başlığı altında Malatya Grubunda yapmaktayız. Malatyada aktif bir şekilde bisiklete binen yaklaşık 13 kişilik bir topluluğuz , genelde hafta sonları çeşitli turlar düzenliyoruz. Malatyada bisiklete gönül vermiş kişiler, sizlerle tanışmak ve birlikte pedallamak için bekliyoruz. Tur sonrası fotoğrafları ve anlatımları ise Şehir içi Gezi bölümünden takip edebilirsiniz.Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: deniz ekici

13.03.2011 Bu güzel ve güneşli pazar günü Malatya-Merkez Ergenekon üst geçitinden başlayarak; topsöğüt, samanköy, dilek, küllümürağa (karakaya baraj kenarı) Mahmutlu, Alişar, Hatunsuyu, Kaynarca mh. ve Malatya-Merkezde son bulan 47 km lik tura katılan 11 arkadaşıma teşekkür ediyorum.Çok şükür kazasız belasız bir tur daha tamamladık, gayet güzel bir tur oldu.Tekrar görüşünceye ve yeni yerler keşfedinceye kadar Allaha Emanet olun.

Not: Turun detayları ve fotoğrafları için Bisiklet Forum İl Gurupları ve İl Temsilcileri ana başlığından Malatya - Bisiklet Forum bölümüne ve Şehir içi Gezi ve Tur bölümüne bakınız

13.03.2011 Bu güzel ve güneşli pazar günü Malatya-Merkez Ergenekon üst geçitinden başlayarak; topsöğüt, samanköy, dilek, küllümürağa (karakaya baraj kenarı) Mahmutlu, Alişar, Hatunsuyu, Kaynarca mh. ve Malatya-Merkezde son bulan 47 km lik tura katılan 11 arkadaşıma teşekkür ediyorum.Çok şükür kazasız belasız bir tur daha tamamladık, gayet güzel bir tur oldu.Tekrar görüşünceye ve yeni yerler keşfedinceye kadar Allaha Emanet olun.

Not: Turun detayları ve fotoğrafları için Bisiklet Forum İl Gurupları ve İl Temsilcileri ana başlığından Malatya - Bisiklet Forum bölümüne ve Şehir içi Gezi ve Tur bölümüne bakınız

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ

Geri