Scudo Sports

Malatya

Scudo
Arkadaşlar uzun süre araştırdıktan sonra Kablousuz Km saati + Kadans özelliği dahil olarak Sigma Sport BC 1609 STS ye karar verdim. Linki aşağıdaki şekildedir ayrıca satıcı eşantiyon olarak 2 tanede sibop adaptörü koyacak (İnce Sibobu kalına çeviren adaptör)

(link)

ürün çok güzel ama bence fiyat yüksek. kablolu bir ürün tercih etsen daha az maliyetle aynı özelliklere sahip bir ürün almış olursun. (benim şahsi görüşüm)

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
Sultansuyu harrasında ön farım ve arka flaşörüm park ettiğim bisikletimin üzerinden çocuklar tarafından yürütülmüştü.

Dün akşam Murat arkadaşımızla Gündüzbeydeki bahçelerine gittik, kendisi av malzemeleri satan bir dükkandan bisiklet içinde uygun olan ledli fener almıştı. Akşam aydınlatmadaki başarısı görünce bende bu sabah gidip aynı yerden satın aldım.

Özellikler ise 5 led sürekli yanma, 15 led aynı anda sürekli yanma, birde kırmızı lazer işaretleyici olarak 3 fonksiyonda yanıyor.Gidona bağladığınız kelepçenin üst bölümü yani feneri monte ettiğiniz bölüm fenerle birlikte 360 derece dönebilmekte. Fiyatı 15 TL dir, linki aşağıdaki şekildedir.

(link)

Önemli

Arkadaşlar normal söyleşiler Malatya Malatya Bulunmaz bisikletçin altında normal söyleşiler dışındaki turlar, geziler,organizasyonlar vb. bildirileri ise artık ana sayfadaki

"Bisiklet Forum İl Gurupları ve İl Temsilcileri" başlığı altındaki "Malatya - Bisiklet Forum" dan bildirilecekmiş.

Bisiklet Formun İlimiz Temsilcisi Paşa arkadaşımızı herkesin nezlinde bir kez daha kutlar başarılar dilerim.

Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Şu an bisiklet seçme aşamasındayım.Epey bir zor dönem marka ve model çok hangisini alsam diye çok kararsızım ama bakalım.Aldıktan sonra bütün turlara katılmayı çok isterim.

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
selam malatya bisiklet sever arkadaşlar.delta bisiklet bayisi olarak malatyaya geotech 2010 modellerini getirdik şu anda kaysı fuarı festivallinde standımızla bütün malatyanın büyük ilgisiyle karşılaşmanın sevincini yaşıyoruz teşekkürler malatya teşekkürler bisiklet sever herkeze.

• Beğen
Tepkiler: ercu2001
serkan bey selamlar bisiklet seçiminizde yardımcı olmak isteriz firmamıza uğrarsanız geotech yeni modelleri geldi görmenizi isterim ayrıca tanışır bisiklet sever olarak bir çay içmiş oluruz. yerimiz çevre yolu üzeri 91.000 dev öğrenci okulu karşısında.tel 324 22 17-cep 0533 921 88 20.saygılarımla.

@sertac ak

teşekkürler ederim böyle bir ihtiyaç vardı malatyada
şimdiden hayırlı işler hayırlı kazaçlar
fuarda yanınıza uğramıştım hatta bir kaç broşür aldım inşallah bundan sora hayırlı ticaretlerimiz olur

malatya da artık bisiklet severlerini buluşturuyoruz geotech ve diğer markalar mağzamızda bulunmaktadır arkadaşlar sizi mağazamıza bekliyoruz bir gün herkes toplanıp çay içelim yerimiz cevre yolu üzeri 91.000 dev öğrenci karşısı muko motor

biz malatyada sizleri buluşturmak istiyoruz bisiklet sever arkadaşlarımız var biz de dahil olmak üzere mağazamıza bekleriz gelmenizi delta bisikletin bayiği yeni alındı mağzamıza corratec ... geotech ...schwın... ve bir çok marka ile sizlere hizmet vermekden mutluluk duyuyoruz adresimiz çavus oğlu mah. cevre yolu üzeri cevre ap. no 222 MUKO MOTOR :)

bende malatyadan.. malatyada bisiklet süren cok bende 1 yıldır calısma yapıyorum simdilik ark sitesinde 100 kişi toplayabildim gezi düzenliyoruz en fazla 8 kısı toplanabiliyoruz... marka bisiklet yok ama zevkli oluyo... :D ekleyın lütfen ou_assad@hotmail.com yardımcı olayım...

Geri