Scudo Sports

Malatya

Arkadaşlar İnce (presta) sibobunuzu kalın araba sibobu (schrader) sibobuna çeviren adaptörün linkini atıyorum lazım olabilir .

2teker.comda yazıldığı üzere
Her durumda, presta sibobunuzu “schrader” siboplara uyumlu basınçlı hava makinelerinde kullanabilmeniz için bir “adaptör”e ihtiyaç duyacaksınız.

Bana kalırsa bu ufak adaptörlerden her halükarda bir adet edinmekte ve yanınızda “acil durum” çantanızda taşımanızı tavsiye ederim. Ne zaman nerede işe yarayacağını hiçbir zaman bilemezsiniz.

PRESTA VALVE ADAPTOR

(link)

Scudo
Alper Pedallarına sağlık arkadaşım, köpeğe her ne kadar içimiz cız ettiysede, bizlere kazasız belasız sürüşler diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
abi ben de battalgazi turundan ve sizinle tanıştığımdan dolayı memnun oldum.
kolay gelsin sizlere..

@ramazan gündüz

yok. ozaman vicdan azabından ölürdüm heralde bende. ama önümüzde araba çarptı ve bacağı kırıldı.

@ramazan gündüz

Ramazan konu hep gündemde lakin herkesin kondisyon malzeme ve zaman açısından uygun olması gerekiyor tabi ayrıca tabiat şartları yani sıcaklarda ayrıca ele alınması gerek.

Eylül Ortası yada sonu bence gayet güzel bir zaman dilimi olur, bu arada eksikler ve kondisyon eksiklikleride giderilir.

Diğer arkadaşların ve senin fikrin nedir paylaşılırsa buradan sevinirim

nemrut dağına çıkmak 3 günlük bir süreç kubbe dağını geçene kadar 1 gün dağı geçip iniş yaptıktan sonra nemrut dağı tırmanışı için bir yerde kamp kurup dinlenmek gerekli ..Genc Osman abi Eylül demişsin ama o aylarda da Nemrut çok soğuk olur. Fazladan kalın giysi ihtiyacı olur o da yük demektir. bence en uygun dönem Temmuzun son haftası o zamana kadar herkes kendini hazır hissederse ve 3 günü gözden çıkarırsa olabilebilir. ama o da zor gibi biz devlet memuruyuz 1 gün fazladan tatil çok zor. 30 ağustos olabilir ama o zaman da nemrutta soğuk olabilir. velhasıl içinden çıkmak zor:))

@Hoochie

Paşa gözlük elime geçti çok teşekkür ederim, beyazda gelince ücretini taktim edeyim.

Evet 30 Ağustos memur arkadaşlar için güzel bir zaman dilimi lakin Ramazan içinde olacağız. 11 Ağustosta Ramazan başlıyor, 8 Eylül Çarşamba arefe günü bitiyor, 9 Eylül Perşembe bayramın 1. Günü, 10 Eylül Cuma 2.Günü Cuma çıkış yapabiliriz. Gayet uygun bir zaman diye düşünüyorum.

Yol soğuk olmayacaktır ama Nemrut her mevsim akşamları soğuk olarak biliyorum bunada katlanacağız artık.

• Beğen
Arkadaşlar bu arada akşam, Çocuk Şubede Polis Ahmet adlı bir arkadaşla tanıştım, bisikletler hakkında biraz sohbet ettik. O Bianchi Shape almış, telefon numaralarımızı aldık ve forumdan bahsettim. Boş zamanlarında Malatya Şehir Merkezi çevresinde turlar yapıyormuş, eksikleri olduğundan ve izne gittiğinde tamamlıyacağından bahsetti.Umarım turlar atma şansımız olur.

Arkadaşlar bugün akşam 18:30 da Merkezden Yeşilyurta ve Beylerderesinden şehir merkezine geri dönecek şekilde bir tura çıkmayı düşünüyorum ilgilenlerin irtibat kurmasını...

Murat pedallarına sağlık arkadaşım, harika bir turdu ve çok çok zevk aldım. Bahçe ve yolu süper bir ara orda mangal mutlaka yapalım, dalından kopardığımız kirazları hemen yıkadım ve başına oturdum yemekteyim, teşekkür ederim. Tekrar Pedallıyacağımız güne kadar sağlıcakla kalman dileklerimle sınavında başarılar dilerim...

• Beğen
@alper koseoglu

Alper birlikte pedallamak isterdim ama elbiseleri yıkatıyorum bisikletide yıkadım ve yağlama işlemi yapacam birazdan ve Salona geçeceğim. Yarın müsaitim görüşmek üzere...

• Beğen
Geri