Scudo Sports

Malatya

@alper koseoglu

Teşekkür ederim Alper ilgin için, takıldığım bir yer olursa yardımına başvurmak isterim. Müsait olduğun her zaman beklerim işyerime.

Sivastan biri ile 2008 Disk fren uyumlu Sedona Borla 19" kadro + Maşa ile takas gerçekleşti ve bugün kargoladık birbirimize .Umarım yarın kargo burada olurda akşama doğruda montajı bitiririm.Ve tekrar pedallamaya başlarız hep birlikte...

Bu arada bisikletin montajını Bakırcılar pazarında Maletin arada bisikletçiye vereceğim.

Scudo
@ramazan gündüz

Ramazan Arkadaşım Telefonunu kaydettim turlara senide davet etmek üzere arayacağız. Benimki ise 0 533 572 01 26 dır. Görüşmek ve birlikte Pedallamak üzere diyorum...

@ramazan gündüz

Ramazan bugün benim kadro değişikliğim için zamanın hepsi bisiklşetçide tükendi çok kısıtlı bir zaman kalmıştı arkadaşlar ufak çaplı bir tur yapacaklardı bu nedenle sana telefonla bilgi veremedim. Bir diğer turumuzda haber vereceğim

ramazan kardeş bugün planlar oldukça değişti akşam 6 bucuk gibi bi ufak tur attık senı arayamadık yarın cıkmadan ulaşırız sana

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
Arkadaşlar yarın için bir tur yapalım, şöyle uzunca bir gezi olsun akşama doğru saat 3-4 gibi çıkalım görüşmek ve pedallamak üzere sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar bugün saat 16:00 da bir tura çıkalım ne dersiniz telefonlaşalım. Bisikletim ve malzemelerimle birlikte Ordu Evi karşısında Park kafede çay içiyor olacağım, görüşmek üzere diyorum...

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
Bugünki Battalgazi Fırat kenarına olan turdan da epey keyif aldım. Aramıza Ramazan arkadaşımızda katıldı, kendisine teşekkür etmek ve bir kez daha tanıştığımıza mennun olduğumu bildirmek isterim.Alper seninde pedallarına sağlık arkadaşım .Tekrar pedallıyacağımız güne kadar herkes sağlıcakla kalsın...

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
@Hoochie

Paşa! artık yeni Fotoğraf makinanla doğanın içinde pozlarsın bisikletimi...

ben gelirim fakat 18.00 biraz erken benim için 17.30da işten çıkıyorum. eve gelip hazırlanmak 1 saat sürüyor. 18.30 gibi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
@alper koseoglu

Tamam Alper 18:30 da ben Alpet önünde olurum. Bir aksilik olursu telefonlaşırız, görüşmek ve pedallamak temennisiyle...

ercüment abi akşam üniversite tarafına gidelim diyoruz. 18.30 da alpetin orda buluşcaz. işin yoksa bekliyorum senide. görüşürüz.

Geri